No items found.

Wat kost een hottub?

Een wens die veel levensgenieters hebben; een eigen hottub in de achtertuin. Een veelgestelde vraag is 'wat ben ik kwijt voor een hottub'? Wij geven je antwoord op de vragen; wat kost een hottub en wat kost een hottub per maand?

Ducktub hottubs bekijken

Welke keuzes maak je?

Wat de kosten van een hottub zijn hangt af van de keuzes die je maakt. Denk bijvoorbeeld aan de grootte, de manier van verwarmen en de extra opties die je kiest. Daarnaast maakt hoe vaak je de Ducktub gebruikt en of je kiest voor een elektrische of houtgestookte hottub ook uit voor je maandelijkse kosten.

Om een goede prijsindicatie te kunnen geven, is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn. Bijvoorbeeld; met hoeveel personen wil je in de hottub? Waarvoor wil je de hottub gebruiken? Mocht je hier nog niet helemaal uit zijn, wij helpen graag bij het vinden van jouw ideale hottub.

Waar hangen de kosten vanaf?

  • Aanschafprijs
  • Stroom- of houtkosten
  • Waterkosten
  • Hoe je de hottub gebruikt

Wat kost een hot tub in aanschaf?

De kosten om een hot tub aan te schaffen zijn erg variërend. Bij Welvaere kun je een hottub kopen vanaf zo'n € 3.000. We werken met een basisprijs waar je een aantal opties standaard bij krijgt. Je hebt altijd de mogelijkheid om een hottub te upgraden met luxe opties of door te kiezen voor een groter formaat. Je kunt de aanschaf van een hot tub dus net zo duur maken als jij zelf wilt.

Hottubs bekijken

Wat kost een hottub aan stroom?

Voor een houtgestookte hottub heb je natuurlijk geen stroom nodig, tenzij je opties hebt zoals een filtersysteem of bubbels. Voor een elektrische hottub heb je wel stroom nodig. Dit hoeft geen krachtstroom te zijn, in tegenstelling tot jacuzzi's. De kosten voor de stroom zijn afhankelijk van hoeveel je de hottub gebruikt, of je hem altijd aan hebt staan en de huidige prijzen voor energie.

Meer informatie

Wat kost water en hout?

Het water van de hottub moet uiteraard regelmatig vervangen worden. Wanneer dit gebeuren moet, hangt af van verschillende factoren. Heb je een filterpomp? Dan gaat het water tot 3 maanden mee. Zonder is dit ongeveer een week. De waterprijs verschilt per gemeente. Op de website van Vitens staat een handige tool waar je de prijs voor het water in jouw gemeente kunt berekenen. Wanneer je een hottub van 1000 liter warm wilt stoken dan gebruik je gemiddeld zo’n 2/3 zakjes hout. Een zakje hout kost gemiddeld zo’n 4 euro. Wanneer je een hottub een aantal dagen achter elkaar warm stookt, heb je de volgende dag ook minder hout nodig.

Ducktub hottubs bekijken

Soorten kunststof hottubs

Volledig naar wens samen te stellen. Gratis geleverd in Nederland.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

Wij kiezen voor hoogwaardige materialen

Wij kiezen ervoor om gebruik te maken van materialen met hoogwaardige kwaliteit zodat jij jaren achter elkaar kunt genieten van jouw Ducktub.

  • De houten omranding is gemaakt van Thermohout;
  • De binnenkuip is gemaakt van sterk glasvezelversterkt kunststof;
  • Onze houtkachels zijn gemaakt van RVS 304 & RVS 316;
  • Onze inbouwsystemen zijn van het Amerikaanse merk Balboa, een toonaangevend merk in de wellness wereld.

Persoonlijk advies in ons Experience Center

Bij Welvaere in Nijkerk langskomen is altijd feest - als je van een leuk gesprek en goede koffie houdt tenminste. Iets anders mag ook, net waar jij zin in hebt. En het gesprek is niet alleen leuk, het is ook deskundig. Onze adviseurs Kevin, Sven, Bart & Joppe weten namelijk alles van onze producten.

En wil je even proefzitten of de kachel zelf aansteken? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Wanneer je een hottub, sauna of spa koopt wil je natuurlijk precies weten waar je aan toe bent.

Kom naar ons Experience Center

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Wat zit er bij de vanafprijs?

Hoe voorkom ik een mega hoge energierekening met een elektrische hottub?

Heb ik krachtstroom nodig voor een Balboa hottub?