No items found.

Hottub uitzoeken

Wanneer je de droom hebt om een hottub in je tuin te plaatsen zijn er een aantal dingen die handig zijn om te weten. Een hottub uitzoeken is niet niks. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en opties waar je uit kunt kiezen. In principe zijn er vijf punten waar je mee kunt beginnen als je een hottub uit wilt zoeken. Als je deze vijf punten op een rijtje hebt, wordt al vrij snel duidelijk welke hottub het beste bij jouw dromen past.

Ducktub hottubs bekijken

Wat zijn jouw wensen?

De vijf vragen die je jezelf kunt stellen zijn: Wat is je budget?, Hoeveel ruimte heb je voor de hottub?, Hoe ziet jouw ideale hottubsessie eruit?, Hoe wil je het water verwarmen?, Wil je extra opties en zo ja welke?.

In onderstaande video legt Bas je de vijf punten uit ⤵️

Ontelbaar veel mogelijkheden

  • Hottubs voor 2 - 10 personen
  • Rond, ovaal of achthoekig gevormd
  • Houtgestookt, elektrisch, hybride of met biodieselkachel
  • Extra opties zoals bubbels, jets en onder waterverlichting

Volledig te personaliseren

In onze handige 3D configurator stel je de Ducktub van je dromen helemaal samen. Alle keuzes die er zijn kun je aan- en uitvinken en daarna een handig en vrijblijvend overzicht ontvangen van de mogelijkheden en prijs. Kom je langs in ons Experience Center? Dan helpt een van onze adviseurs je hier graag bij.

Begin met samenstellen

Soorten kunststof hottubs

Volledig naar wens samen te stellen. Gratis geleverd in Nederland.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

De mogelijkheden voor jouw hottub

Onze Ducktubs zijn gemaakt om het hele gezin te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en geniet van heerlijk warm dampend water. Zo creëer je momenten om nooit te vergeten.

Badderen, frisse buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud een een meesterlijke opwarmtijd. Wij maken iedere Ducktub volledig naar wens.

Lees meer

De hottube met houtkachel

Bij een echte traditionele hottub wordt het water altijd verwarmd met een houtkachel. Bij deze hottubs zat de kachel zelfs altijd in het water. Dat is bij onze houtgestookte hottubs niet het geval.

Bij een Ducktub van Welvaere krijg je de houtkachel, of Welstove zoals wij ze noemen, altijd extern. Aan de buitenkant van de hottub. Verbonden met een aantal hittebestendige slangen. Zo heb je meer ruimte én zo'n externe hottubkachel is veel gebruiksvriendelijker. Zo gaat het stoken een stuk gemakkelijker.

Hottub met houtkachel bekijken

De elektrische saunakachels

Gemak, snel warm en praktisch. Drie woorden die onze elektrische saunakachels perfect beschrijven. Tijdens het avondeten zorg je dat de kachel aan gaat en op het moment dat jij wilt ontspannen in de sauna, is die warm. Hoe fijn is dat?

De elektrische saunakachels van HUUM en Harvia geven allemaal de mogelijkheid om een eigen opgieting te organiseren. Doordat in de kachels voldoende stenen zitten én door de ronde vorm van de sauna, kun je een perfect geurende opgieting houden. En dat gewoon thuis, wel altijd op krachtstroom.

Dit zijn onze elektrische saunakachels:

  • HUUM Hive Electric
  • Harvia Cilindro
  • Harvia Vega

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Wat zit er bij de vanafprijs?

Wat is belangrijk bij de aanschaf van een hottub?

Welke opties kan ik allemaal aan mijn hottub toevoegen?