No items found.

Wat je moet doen tijdens verschillende seizoenen

Wanneer je de hottub in je tuin hebt staan betekend dit niet dat je er nooit meer naar om hoeft te kijken. Zo is de winter bijvoorbeeld een seizoen dat de hottub wat meer aandacht nodig heeft. Waar je allemaal rekening mee moet houden tijdens de seizoenen lees je hier!

Ducktub hottubs bekijken

Let op je hottub in de winter

Vier seizoenen, ieder seizoen is anders en ieder seizoen heb je andere weersomstandigheden. En deze laatste hebben effect op je hottub. De winter is het seizoen waar je het meeste op je hottub moet letten. We vertellen je hier graag waarom en waar je op moet letten tijdens de winter. 

De hottub kuip kan goed tegen lichte bevriezing, er kan zelfs een klein laagje ijs in de kuip staan. De kuip van de Hottubs zijn vervaardigd uit glasvezelversterkt kunststof zal deze ook niet gaan krimpen of uitzetten bij temperatuurwisselingen. Helaas geldt dit niet voor de kachels.

Sven legt je in deze video uit wat je moet doen met de hottub in de winter. ⤵️

Ieder seizoen onderhouden

De wisseling van de seizoenen is een goed moment op de hottub een grote onderhoudsbeurt te geven. Of in ieder geval alles goed na te lopen. Denk aan het filter, de houten omranding en een goede schoonmaakbeurt van de kuip. Wanneer je dat onderhoud goed doet, geniet je jaren achter elkaar van je eigen hottub!

Lees meer over hottub onderhoud

Hottub kachel in de winter

Het enige dat echt belangrijk is tijdens het winterseizoen is de kachel. Deze kan namelijk kapot vriezen. Er zijn hiervoor drie opties die je kunt doen. De hottub en de kachel volledig leeg laten lopen, de kachel opstoken zodat het water niet onder het vriespunt komt en de kachel afsluiten van de hottub en afzonderlijk leeg laten lopen.

Meer lees je op de helpdesk

Lente, zomer en herfst

In de hottub kun je natuurlijk ieder seizoen. En ieder seizoen heeft zo zijn eigen charme. In de zomer gebruik je ‘m juist verkoelend en in de koudere maanden om heerlijk op te warmen. Qua onderhoud heeft de hottub dus tijdens het vriezen extra aandacht nodig. Tijdens de overige seizoenen is het belangrijk dat je ‘m gewoon goed onderhoud en de waterkwaliteit in de gaten houdt.

Soorten kunststof hottubs

Volledig naar wens samen te stellen. Gratis geleverd in Nederland.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

Water van de hottub onderhouden

Een van de meest gestelde vragen in ons Experience Center heeft betrekking met het wateronderhoud in de hottub. En dat is logisch. water kan een bruisende plek zijn voor schimmels, bacteriën en andere viezigheden. Dat is niet wat we willen. We willen schoon en fris hottubwater. Het liefste water dat nog een poosje mee gaat ook. Want ieder weekend het water in de hottub vervangen is niet alleen zonde. Het zorgt ook nog voor een drempel op het moment dat je de hottub in wilt stappen. Als we het hebben over wateronderhoud zijn er een aantal praktische en belangrijke dingen die je kunt doen.

Lees hier meer over wateronderhoud

Elektrische hottub

Welvaere is dé enige plek in Nederland waar je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een volledig elektrische hottub die verwarmd wordt met een Balboa systeem. Balboa is de grootste speler op het gebied van systemen voor spa's, jacuzzi's én hottubs.

Door te kiezen voor een elektrische hottub is het water altijd op temperatuur. Voordeel hiervan is dat je er op ieder gewenst moment zo in kan stappen. Je kunt onze elektrische hottubs ook combineren met een houtkachel!

Elektrische hottub bekijken

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.