No items found.

Hottub materialen

Omdat we onze producten volledig zelf maken, kiezen we alleen voor de beste materialen voor de Ducktub hottubs. Zo gebruiken we voor de kuipen glasvezelversterkt kunststof met diverse coatings, is de omranding gemaakt van duurzaam thermohout en de hottubkachels van RVS 304 en 316.

Ducktub hottubs bekijken

De beste kwaliteit

Wij maken producten waar we zelf helemaal fan van zijn en gebruiken hiervoor alleen de kwalitatief hoogstaande materialen. We doen er alles aan zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van de hottub in de tuin. Zodat de Ducktub met minimale onderhoudsmaatregelen in weer en wind voor jou klaar staat!

Sanne vertelt je in deze video meer over het materiaal van de Ducktub hottubs en de kachels ⤵️

  Onze materialen

  • Sterke kuip door glasvezelversterkt kunststof en diverse coatings
  • Houten omranding van duurzaam thermohout
  • Sterke hottubkachels van RVS 304 of 316

  De hottubkuipen

  De kuipen die wij gebruiken voor onze hottubs zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van glasvezelversterkt kunststof met diverse coatings. Deze coatings zorgen er onder andere voor dat er geen barsten in de kuip ontstaan en beschermen de kuip tegen diverse aanslagen van zonlicht en chemicaliën. Op deze manier kun jij jaren genieten van de Ducktub in je tuin.

  Meer informatie

  Houten omranding

  De Ducktub hottubs worden afgewerkt met een houten omranding. Bij de meeste hottub aanbieders heb je de keuze welke houtsoort aan de buitenkant wordt bevestigd. Bij Welvaere hebben wij die keuze al voor je gemaakt, namelijk Thermohout. Dit is een zeer sterke houtsoort met dezelfde kwaliteiten als Red Cedar hout alleen dan duurzamer en een stuk voordeliger. Thermohout heeft een prachtige bruine kleur en staat prachtig in combinatie met onze glasvezel kuipen

  Hottubkachels

  De hottubkachels komen in twee sterke materialen. Namelijk RVS 304 en RVS 316. De Welstove Medium is gemaakt van RVS 304 en de Large en Pro van RVS 316. Beide sterke materialen, maar verschillen wel in kwaliteit. Het verschil tussen RVS 304 en 316 is dat 304 een gevoeliger materiaal is. Zo is RVS 304 gevoeliger voor chloriden en zuren waardoor er sneller corrosievorming kan ontstaan dan bij RVS 316. Dat betekent dat al onze kachels zonder problemen aan de kust kunnen staan en dat je wat chloor kunt gebruiken in het hottubwater.

  Meer informatie

  Soorten kunststof hottubs

  Volledig naar wens samen te stellen. Gratis geleverd in Nederland.

  Onze direct leverbare hottubs

  Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

  No items found.

  Ontworpen en gemaakt in Nederland

  Wij zijn de ontwerpers en makers van onze producten. Bij Welvaere vind je meerdere productiehallen en fabrieken waar onze producten vorm krijgen, allemaal op Nederlandse bodem.

  Uniek in Nederland is dat wij onze eigen Ducktub productie hebben opgezet. Gemiddeld rollen uit deze productie tientallen Ducktubs per week voor klanten uit onder andere Nederland, Duitsland en België. Iedere Ducktub wordt gemaakt op bestelling van de klant en komt langs verschillende stations in de productiehal. Echt Nederlands vakmanschap!

  Lees meer over onze productie

  Onze hottubkuipen van de beste kwaliteit

  Bij Welvaere zijn we trots op de hoogwaardige kwaliteit van onze hottubs, beginnend bij de kuipen die wordenopgebouwd uit vijf lagen:

  1. BÜFA®-Marine-NPG-Gelcoat-S INT

  2. BÜFA®-VE-Barriercoat-SV

  3. Fiberglass and polister lamination layers (2,5mm-3,5 mm)

  4. Coremat 3 mm layer ir special places to increase strength

  5. Fiberglass and polister lamination layers (0,7mm-1 mm)

  Hierdoor ben je verzekerd van een super sterke kuip die bestand is tegen veel gebruik en verschillende weersomstandigheden. 💪

  Benieuwd hoe wij onze producten maken?

  Wij zijn de ontwerpers en makers van onze producten, producten waar we zelf helemaal fan van zijn. Bij Welvaere vind je meerdere productiehallen en fabrieken waar onze producten vorm krijgen, allemaal op Nederlandse bodem.

  Wij vinden het fijn om zoveel mogelijk in eigen hand te hebben. Op deze manier zorgen wij voor producten van hoogstaande kwaliteit. In Nijkerk vind je de productiehal voor onze Ducktub hottubs en in Putten staat onze fabriek voor de Tønsauna’s. Sinds 2021 zijn we ook mede-eigenaar van een glasvezelbedrijf dat hottubs maakt in Estland.

  Een kijkje nemen in de werkplaats?

  De wellnessparadijsjes
  van onze klanten

  Manon & Kevin

  Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

  Lees het hele verhaal
  Chris & Wilco
  🇪🇸

  In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

  Lees het hele verhaal
  Valerie

  Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

  Lees het hele verhaal
  Vanessa

  Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

  Lees het hele verhaal
  Suzan & Freek

  Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

  Lees het hele verhaal
  Manouk & Michel

  Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

  Lees het hele verhaal
  Jennie
  Almere

  Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

  Lees het hele verhaal
  Suzan en Freek

  Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

  Lees het hele verhaal
  Volg ons op instagram

  Veelgestelde vragen

  Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

  Wat voor onderhoud heeft de hottub nodig?

  Wat zit er bij de vanafprijs?