Hoe kies ik een hottub uit?

Welke hottub past bij jou? Doe de quiz!

0%

Wat is jouw ideale hottub sessie?

Welvaere hottub met vrienden

Met hoeveel mensen wil je minimaal in de hottub kunnen zitten?

Kunststof hottub

Hoeveel ruimte mag de hottub in beslag nemen?

Ducktub Oval kunststof hottub

Welke hottub past bij jou?
Ducktub Bjorn

Kunststof hottub 5 personen

Kom tot rust in de traditioneel ronde Ducktub Bjorn. Dankzij de lage bank zit u in de traditionele houding, waarbij uw knieën iets hoger komen te staan. Hierdoor ontspant uw onderrug, worden de heupen geopend en de enkels gestretcht. Niet alleen de lage instap maakt deze hottub makkelijk toegankelijk, de aangename “starters prijs” maakt de hottub ook voor de kleine portemonnees aantrekkelijk en begaanbaar.


Bekijk de Ducktub Bjorn nu

Ducktub Bjornstor

Ducktub Bjornstor

De Ducktub Bjornstor de de perfecte hottub voor het hele gezin! Overdag kunnen de kinderen spetteren in hun privé-zwembad en ‘s avonds staat hij klaar voor een romantische, ontspannen hottub-sessie. De lage instap maakt de hottub gemakkelijk toegankelijk. Dankzij de grote ruimte ligt u al snel languit in uw hottub of geniet u juist met z’n allen van de rustgevende werking die de Ducktub Bjornstor heeft.


Bekijk de Ducktub Bjornstor nu

Ducktub Oval

Ovale houtgestookte hottub

Creeër een comfortabele plek in de tuin met de Ducktub Oval en geniet met het hele gezin. Dankzij de extra verhoogde zitting kunt u ook half in het water plaatsnemen. Dit maakt de Ducktub Oval ideaal voor de ukkies, de iets minder grote volwassenen onder ons en voor mensen die het snel warm hebben.


Bekijk de Ducktub Oval nu

Ducktub Extern

Hottub houtgestookt

Aanschouw het spetterende schouwspel van knetterend vuur door het grote raam van de unieke kachel en ontdek hoe elke spier zich langzaam ontspant door het warme water van de Ducktub Extern.


Bekijk de Ducktub Extern nu

Ducktub Hjorn

Ducktub Hjorn

De Ducktub Hjorn is een hottub die zijn ruimte efficiënt gebruikt. Nodig al uw vrienden uit voor een gezellige hottub-sessie of geniet met het hele gezin van een warm bad in de avondschemering. De acht hoeken zorgen ervoor dat elk een eigen zitplek heeft met een rechte leuning. Zo heeft iedereen het beste plekje!


Bekijk de Ducktub Hjorn nu

Share your Results:

Wij helpen je graag bij het vinden van de beste hottub voor jou. Onze adviseurs staan klaar in onze showroom om al jouw vragen te beantwoorden en om samen het proces van een hottub kiezen te doorlopen.

Natuurlijk kun je ook informatie inwinnen door het lezen van onze website of door contact op te nemen met één van onze adviseurs. Op deze pagina vind je alvast de benodigde basis informatie waarmee je rekening moet houden bij het kopen van een hottub.

Kevin legt uit wat belangrijk is bij het uitzoeken van een hottub

Ducktub Bjorn hottub

1. Afmetingen en ruimte

Vind je het lastig om te bepalen wat handig is voor jouw situatie? Onze adviseurs kunnen altijd meedenken.
Je kunt een plattegrond of tekening van jouw tuin meenemen of opsturen, zodat wij je kunnen adviseren over een geschikte hottub. Voel je absoluut niet bezwaard om hier informatie over in te winnen! Zelfs voor de kleinste tuinen hebben wij een oplossing 🙂

 

Hoe groot moet de hottub worden?

Een van de belangrijkste dingen waarmee je rekening moet houden bij het kopen van een hout gestookte hottub zijn de afmetingen. De gewenste afmetingen van de hottub zullen niet alleen afhangen van de hoeveelheid personen waarmee je in de hottub wilt, maar ook van de ruimte in jouw tuin.

Kies je voor een knusse, romantische hottub of een hottub waar de hele familie in past? Komt de hottub als pronkstuk in het midden van de tuin te staan, of staat hij beschut achterin een hoekje?

De afmetingen van onze hottubs zijn gemakkelijk terug te vinden op de productpagina's

2. Soorten kachels

De kachel van de hottub heeft zowel invloed op het uiterlijk van de hottub, als het aantal zitplekken en de stooktijd. Om er achter te komen welke hottubkachel het beste bij u past, is het dus belangrijk om aan deze factoren aandacht te besteden.

Welvaere hottubkachel

De externe kachel

✔ Geschikt voor groter aantal personen

✔ Aslade om as te verwijderen

✔ Hottub makkelijker schoon te maken

✔ Snelle stooktijd! 1 – 2 uur!

Geïntegreerde hottub kachel

De geïntegreerde kachel

✔ Verhoogde zitplek

✔ Exclusief design

✔ Heel geschikt voor kleine kinderen

✔ In 2 uur warm!

 

Waarom een hottub van Welvaere?

  • Grote showroom en werkplaats waar je je droomhottub kunt bekijken
  • Ultieme ontspanning bij huis wanneer jij wilt
  • Gratis bezorgd in Nederland door onze eigen bezorgdienst

3. Materialen

De glasvezelversterkte kunststof kuip

De evolutie van de hottub kent vele verschillende materialen. Begonnen als traditionele houten hottub, kwamen er later plastic, LDPE en HDPE hottubs bij.

De laatste ontwikkeling in de hottub wereld is de glasvezelversterkte kunststof hottub. Dit materiaal is het stevigst, het beste bestand tegen temperatuurverschillen en is zeer eenvoudig schoon te maken. Alle binnenkuipen bij Welvaere zijn gemaakt van glasvezelversterkt kunststof.

Voor de buitenkant kan er gekozen worden voor verschillende houtsoorten. Elk met zijn eigen voordelen!

Hottub kachel

Verschillende houtsoorten

Douglas hout

✔ Levensduur 10 – 15 jaar

✔ Duurzaamheidsklasse 3

✔ Weinig onderhoud

Thermohout

✔ Levensduur 15 – 25 jaar

✔ Duurzaamheidsklasse 2

✔ Weinig onderhoud

Kunststof hottub bubbels

4. Accessoires

Naast het kiezen van de grootte van de hottub, de soort hottubkachel en het materiaal, kun je ook kiezen voor verschillende accessoires. Hiermee kun je jouw hottub personaliseren en volledig maken naar jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een isolatiedeksel, een extra meter kachelbuis, maar ook bubbels en verlichting. Bekijk hieronder alle opties en accessoires van onze hottubs.