No items found.

Elektrische Balboa hottub

Je kunt een elektrische hottub een beetje vergelijken met een jacuzzi, spa of whirlpool. Alleen heeft hij het uiterlijk en het design van een traditionele houtgestookte hottub. Dat is mogelijk door het hoogstaande Balboa systeem dat wij in onze hottubs kunnen monteren.

Ducktubs bekijken

Balboa hottub

Als je kiest voor een Ducktub met Balboa systeem verwarmt het water in jouw hottub elektrisch en heb je in principe geen houtkachel nodig. Je kunt ook kiezen voor het Balboa systeem in combinatie met een houtkachel, dan heb je een hybride Ducktub. Welvaere is de enige in Nederland die een echte Balboa hottub voor jou kan maken. 

Balboa is een zeer bekende naam in de wereld van wellnessproducten. Veel jacuzzi’s zijn voorzien van een bedieningssysteem van het Amerikaanse merk Balboa. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van systemen en onderdelen voor jacuzzi’s en hottubs. Een perfecte toevoeging aan onze Ducktub hottubs. Heb jij geen zin om iedere keer als je de hottub in wilt een vuurtje te moeten stoken? Dan is een volledig elektrische of hybride Ducktub de perfecte keuze voor jou.

Voordelen van een elektrische hottub

  • Met één druk op de knop in de hottub
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geen rook
  • Verwarmingselement houdt vorst tegen
  • Kan ook binnen geplaatst worden
  • 365 dagen per jaar op temperatuur

Makkelijk in gebruik

Een Balboa hottub is zeer gemakkelijk in gebruik. Aan de buitenzijde van de hottub wordt een display gemonteerd waarmee je gemakkelijk de temperatuur in kunt stellen. Het Balboa systeem staat volledig op zichzelf in tegenstelling tot veel andere elektrische verwarmingselementen. Deze worden vaak aangesloten op een filter- of circulatiepomp. De verwarming van Balboa is dus een ‘los’ en eigen systeem.

Mogelijk op al onze modellen

Wil jij binnenkort ook in een echte Balboa hottub stappen? Kies het model dat het beste bij jouw wensen past. Het Balboa systeem is mogelijk op al onze Ducktub hottubs. Geniet 365 dagen in het jaar van heerlijk warm water en de frisse buitenlucht!

Ducktub hottubs bekijken

Bekijk en ervaar onze elektrische hottubs

Onze hottubs worden met veel liefde ontwikkeld, met de hand gemaakt en met plezier verkocht. Allemaal op Nederlandse bodem. Bekijk, voel en test jouw favoriete Balboa hottub in ons Experience center in Nijkerk. Onze adviseurs staan 5 dagen in de week voor je klaar!

Bezoek plannen

Soorten kunststof hottubs

Volledig naar wens samen te stellen. Gratis geleverd in Nederland.

Onze direct leverbare hottubs

Geen lange wachttijden, gewoon direct genieten! Onze direct leverbare modellen staan te wachten op een nieuwe eigenaar.

No items found.

Elektrische hottub

Welvaere is dé enige plek in Nederland waar je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een volledig elektrische hottub die verwarmd wordt met een Balboa systeem. Balboa is de grootste speler op het gebied van systemen voor spa's, jacuzzi's én hottubs.

Door te kiezen voor een elektrische hottub is het water altijd op temperatuur. Voordeel hiervan is dat je er op ieder gewenst moment zo in kan stappen. Je kunt onze elektrische hottubs ook combineren met een houtkachel!

Elektrische hottub bekijken

Wij kiezen voor hoogwaardige materialen

Wij kiezen ervoor om gebruik te maken van materialen met hoogwaardige kwaliteit zodat jij jaren achter elkaar kunt genieten van jouw Ducktub.

  • De houten omranding is gemaakt van Thermohout;
  • De binnenkuip is gemaakt van sterk glasvezelversterkt kunststof;
  • Onze houtkachels zijn gemaakt van RVS 304 & RVS 316;
  • Onze inbouwsystemen zijn van het Amerikaanse merk Balboa, een toonaangevend merk in de wellness wereld.

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Manon & Kevin

Heerlijk knus met z'n tweeën de dag afsluiten in de Ducktub Ovalti; Manon en Kevin doen het bijna iedere dag. Wat er dan niet mag ontbreken lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Chris & Wilco
🇪🇸

In het mooie Spanje genieten Chris en Wilco van een Ducktub Hjorn op hun prachtige dakterras. Hoe zij die daar hebben gekregen en nu van het mooie uitzicht genieten vanuit de hottub lees je in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Valerie

Valerie en haar gezin genieten samen van een Ducktub Bjorn in hun prachtige tuin. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun #withwelvaere klantverhaal.

Lees het hele verhaal
Vanessa

Vanessa en haar gezin hebben gekozen voor de hybride Ducktub Extern, met elektrische verwarming én houtkachel dus. Benieuwd hoe zij dit ervaren? Je leest het in hun ervaringsverhaal.

Lees het hele verhaal
Suzan & Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis (foto 2) 😂💛

Lees het hele verhaal
Manouk & Michel

Toen ik aan het scrollen was door Instagram, kwam ik Welvaere tegen. Ik liet de hottubs aan mijn vriend zien en waren gelijk verkocht

Lees het hele verhaal
Jennie
Almere

Wat een droom dit ❤️✨🧖🏻‍♀️

Lees het hele verhaal
Suzan en Freek

Met m’n hottie in onze nieuwe hottub. 😍😍 toch een stúk fijner dan die wasmand in ons vorige huis

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

Heb ik krachtstroom nodig voor een Balboa hottub?

Hoe snel is de elektrische hottub warm?