277 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Hottub accessoires

Ook bij Welvaere ben je op de juiste plek voor de beste accessoires voor jouw hottub. Al deze accessoires of opties maken jouw wellnessplek thuis helemaal af.

Denk bijvoorbeeld aan opties die de hottub extra luxe maken zoals een bubbel- of jetsysteem. Accessoires voor het onderhoud van het water of het hout en producten die het ontspannen nog net iets aangenamer maken zoals een fijn geurtje voor in het water.

Bubbels in je hottub zijn een luxe toevoeging aan de traditionele hottub. Geniet met één druk op de knop van bubbelende luchtbelletjes die je rug masseren en breng het bekende 'spa gevoel' naar je eigen tuin.
v.a. 745,00 Bekijken

Maak optimaal gebruik van het water in de hottub met ons geavanceerde filtersysteem. Door de filterpomp in combinatie met een UV-filter kun je meerdere weken achtereenvolgend genieten van heerlijk warm en schoon water in de Ducktub.

v.a. 785,00 Bekijken

Je spieren even extra laten ontspannen kan perfect in een hottub met jetsysteem. Het jetsysteem zuigt water aan en spuit dit uit met een hoge druk. Wanneer je hier voor gaat zitten krijg je een heerlijke rugmassage.

v.a. 895,00 Bekijken

Met één druk op de knop verander je de hottub en je tuin in een sprookjes achtig geheel. De warme gloed in combinatie met het stoom zorgen voor een knusse unieke sfeer.

v.a. 295,00 Bekijken
Wil je graag het water onderhouden met chemicaliën? Dan raden wij aan om een drijvende Dispenser te gebruiken. Zo wordt het chloor bijvoorbeeld gelijkmatig verspreid in het water.
v.a. 5,00 Bekijken
De cover is gemaakt van isolerend materiaal. Hierdoor blijft het water in de hottub nog langer warm! 
v.a. 345,00 Bekijken
De kachelpijp van een hottub kachel wordt erg warm. Daarom raden wij je aan om een hitteschild aan te schaffen als je bijvoorbeeld kleine kinderen heeft. Dit schild zorgt ervoor dat het aanraken van de kachelbuis onmogelijk is!
v.a. 95,00 Bekijken
Tijdens het verwarmen van de hottub kan er een groot warmte verschil ontstaan tussen de boven- en onderzijde van het water. Je kunt het water in de hottub gelijkmatig laten opwarmen door het af en toe te mengen. Dit kun je doen met een hottub peddel.
v.a. 35,00 Bekijken
De hottub slangenklem wordt gebruikt om de slangen van je externe hottub goed te bevestigen op de externe kachel.
v.a. 5,00 Bekijken
Kom langs in onze showroom

Bekijk jouw favoriete hottub accessoires in onze showroom in Nijkerk. Vijf dagen per week geopend, ook op zaterdag!

Bekijken
welvaere office hottub buitensauna