No items found.

Buitensauna mogelijkheden

Iedere Tønsauna buitensauna wordt bij Welvaere volledig op maat gemaakt. Elke plant wordt apart geselecteerd, ieder element handmatig gemonteerd en iedere schroef wordt er eigenhandig ingeschroefd - oké als je kiest voor opbouw door ons. Het voordeel hiervan is dat bij een borrelsauna maken die voor de volle 100% past bij jouw wensen. Bij Welvaere heb je het allemaal in eigen hand.

Sauna's bekijken

1 ding is zeker. Je gaat sowieso ontspannen!

Onze Tønsauna’s zijn gemaakt om jou te laten ontspannen. Leun achterover, strek je benen en neem plaats op de houten bankjes en geniet van de warmte van de saunakachel. 

De warmte, geurende stoom, afkoelen in de buitenlucht en wellness doen je goed, dat beloven we! Met een buitensauna van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud en een meesterlijke kwaliteit. Wij maken iedere sauna dan ook volledig naar jouw wens. 


Daarom een sauna van Welvaere

  • Jouw eigen buitensauna stel je helemaal zelf samen
  • Je kunt ontspannen op de beste manier die er bestaat
  • Je koopt bij de producent en niet bij een wederverkoper
  • Voor een extra gezellige avond met je partner, gezin of vrienden

Onze barrelsauna: De Tønsauna

Barrelsauna’s zorgen voor optimale ontspanning en vrijheid. Met een barrelsauna hoef je nooit meer een wellnessresort te bezoeken, dit heb je gewoon in je eigen achtertuin. Weg van de drukte van alledag was zelden zo bereikbaar en dichtbij. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is dan helemaal niet moeilijk, dat gaat in een barrelsauna helemaal vanzelf.

Helemaal compleet

De Tønsauna wordt volledig geleverd. Alles zit erbij wat je nodig hebt om te genieten van een ontspannen avond in je eigen sauna. Wij bouwen al onze sauna’s helemaal zelf in onze eigen werkplaats in Putten, Nederland. Gebouwd met een lange levensduur en hoge kwaliteit zodat jij hier jaren van kunt genieten. Je hebt bij ons de mogelijkheid om de sauna zelf op te bouwen of door ons op te laten bouwen. Met al onze mogelijkheden, opties en keuzes stel jij helemaal zelf de sauna van je dromen samen.

Luxe opties toevoegen

Je kunt ervoor kiezen om van jouw Tønsauna een extra luxe buitensauna te maken. Trakteer jezelf op extra luxe en comfort door bijvoorbeeld te kiezen voor een comfort upgrade. Of heb je prachtig uitzicht? Kies er dan voor om je sauna een upgrade te geven met een panoramaraam in de achterwand van de sauna.

Houtgestookt of elektrisch

Alles uit je eigen sauna halen doe je natuurlijk met een goede en mooie kachel. Bij Welvaere heb je de mogelijkheid om jouw sauna houtgestookt of elektrisch te verwarmen met kachels van de merken HUUM en Harvia. Beide een uitstekende keuze voor je sauna.

Lees meer
No items found.

Veelgestelde vragen

Lees hieronder of kijk op help.welvaere.nl

No items found.

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

Welvaere

REMINDER • Het weekend staat weer voor de deur, dat is hét moment om te ontspannen. Alleen, samen met je partner, vrienden of familie. Wat jouw manier van ontspannen ook is, vergeet het niet te doen! #welvaere #withwelvaere #ontspannen #weekend #friday #buitenleven #buitenleveninspiratie #sauna #wellness #reminder #tuinleven

Lees het hele verhaal
bandb_bouwlust_winssen

Uitzicht vanuit onze sauna. Een mooie roze avondlucht. Wat een luxe om zo de avond te beginnen. Ontspannen in alle privacy. Als je in onze B&B komt slapen zou je dan ook van de wellness gebruik willen maken?

Lees het hele verhaal
la_lonneke

#wellness #crownplaza #elden #hottub #sauna

Lees het hele verhaal
Andrego.Cycling

I guess i take an other recovery session tonight.

Lees het hele verhaal
Vakantiegevoel365

#lovelyview #sauna #tønsauna #welvaere #garden #gardenview #happiness #relax #goodlife 🌿

Lees het hele verhaal
B&B Bouwlust
Winssen

De kachel brandt, onze gasten kunnen heerlijk gaan genieten van een relax weekend. Willen jullie ook in onze sauna?

Lees het hele verhaal
Erve Scherpzicht

Doorkijkjes van de heerlijke mini spa. Verscholen in het groen. Buiten ontspannen, onthaasten en genieten van de omgeving. Alles is houtgestookt. 🪵

Lees het hele verhaal
Volg ons op instagram