Waarom dealer worden?

Welvaere heeft de grootste welllness en houtgestookte buitenleven showroom van heel Nederland. Onze eigen hoofdvestiging zit dan ook in Barneveld, midden in het land, gemakkelijk te bereiken. Wij snappen dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om naar ons toe te komen. Daarom zoeken wij selecte verkooppunten In Nederland. Zo kunnen onze klanten een hottub, Ducktub of Tønsauna van Welvaere gemakkelijk in heel Nederland kopen.

Kwaliteit, langdurig gebruik, klantvriendelijkheid, dat is altijd het streven van Welvaere. Vandaag de dag is Welvaere een toonaangevend bedrijf binnen de wellness branche in Nederland en groeiend op België, Duitsland en Frankrijk.

Klant is koning, dat is één van de kernwaarde die bij ons hoog in het vaandel staat. Wij willen iedere klant in Nederland dezelfde geweldige ervaring bieden en daar hebben wij uw hulp bij nodig. We zijn opzoek naar dealers om de consument door het gehele land de authentieke hottubs en barrel sauna’s van Welvaere aan te bieden.

Welvaere is overtuigd van het belang van dealers. Zij vormen een belangrijke schakel naar de consument. Bij de dealer krijgt de consument dichtbij huis professioneel advies en kan de consument de producten bekijken. Momenteel heeft Welvaere één vestiging in Barneveld. Hier hebben we een grote hottub/barrel sauna showroom en deskundige adviseurs die onze bezoekers graag verder helpen met de zoektocht naar een perfecte hottub. 

 

Kunnen wij u binnenkort aan onze dealers toevoegen?

Wij zijn op dit moment op zoek naar verschillende dealers in (Franstalig) Belgie, Nederland en Duitsland. Staat uw bedrijf binnenkort op onze kaart?

Vraag informatie op

Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken. 

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen