Dealer worden

Verkoop jij binnenkort onze producten?

Ontdek onze hottubs Ontdek onze sauna's
Welvaere showroom

Kwaliteit, langdurig gebruik, klantvriendelijkheid, dat is altijd het streven van Welvaere. Vandaag de dag is Welvaere een toonaangevend bedrijf binnen de wellness branche in Nederland en groeiend op België, Duitsland en Frankrijk.

Klant is koning, dat is één van de kernwaarde die bij ons hoog in het vaandel staat. Wij willen iedere klant in Nederland dezelfde geweldige ervaring bieden en daar hebben wij uw hulp bij nodig. We zijn opzoek naar dealers om de consument door het gehele land de authentieke hottubs en barrel sauna’s van Welvaere aan te bieden.

Welvaere showroom

 

Welvaere is overtuigd van het belang van dealers. Zij vormen een belangrijke schakel naar de consument. Bij de dealer krijgt de consument dichtbij huis professioneel advies en kan de consument de producten bekijken. Momenteel heeft Welvaere één vestiging in Nederland en Duitsland. Hier hebben we een grote hottub/barrel sauna showroom en deskundige adviseurs die onze bezoekers graag verder helpen met de zoektocht naar een perfecte hottub.

Waarom dealer worden?
  • Meer klanten doordat je een nieuwe doelgroep aanspreekt
  • Jouw showroom wordt duidelijk vermeld op onze site
  • Een uniek - met de handgemaakt product in Nederland - aanbieden

Kunnen wij jou binnenkort aan onze dealers toevoegen?

Wij zijn op dit moment op zoek naar verschillende dealers in (Franstalig) België, Nederland en Duitsland. Staat jouw bedrijf binnenkort op onze kaart?

Contact opnemen
Showroom hottubs Welvaere