Hottub houtgestookt

Opzoek naar de perfecte hot tub voor u? Dan bent u bij Welvaere op het juiste adres!
Met ons diverse assortiment aan hot tubs is er altijd wel een hot tub die perfect aansluit bij uw voorkeur. U kunt al onze hottubs uitgebreid bekijken op onze website. Daarnaast kunt u alle hottubs bekijken in onze showroom wanneer u dat uitkomt, ook op zaterdag!

Mocht u vragen hebben over een hottub dan kunt u ons bereiken via telefoon op: 0342 712032 of via email op info@welvaere.nl!

Benieuwd naar wat andere van onze hot tubs vinden? Bekijk onze klantervaringen pagina!

Kom langs in ons experience center

row style=”collapse” width=”full-width”]

buiten sauna zakelijk
barrel sauna zakelijk

Wanneer u op zoek bent naar de faciliteit die er voor zorgen dat uw camping, chaletpark of bungalowpark de uitstraling geeft die het verdient, is Welvaere de plek waar u moet zijn voor deze extra ster. Met de hout- en elektrisch gestookte Wellness van Welvaere zorgt u ervoor dat uw gasten het hele jaar door kunnen relaxen en tot rust zullen komen. De wellness die Welvaere biedt is onder andere een hottub, Ducktub, buitensauna, barrel sauna, fiking sauna en Iglusauna.

Op maat gemaakt
Welvaere zorgt er voor dat u een keuze kunt maken die naar uw wens is. U kunt de producten op maat laten maken en hiermee zorgen dat ieder product dat u wenst uniek is. Met deze hoogwaardige hottubs en sauna’s zorgt u ervoor dat uw accommodaties nog meer klasse geeft.

Faciliteiten voor uw Camping of vakantiepark
Houdt u van het buitenleven? Wilt u uw gasten het hele jaar door laten genieten van de faciliteiten op uw camping of vakantiepark en in ieder seizoen gebruik maken van deze faciliteiten? Ontdek dan nu de passie van Welvaere met houtgestookte hottubs en buiten sauna’s.

Er zijn veel opties mogelijk, verschillende houtsoorten, modellen en afmetingen. Op deze manier worden de producten samen gesteld naar uw of de wens van uw gasten. Hiermee zorgt Welvaere er voor dat uw camping of vakantiepark een trekpleister voor iedere vakantiegast wordt. Het voordeel van Welvaere is dat alles uit eigen productie komt en wij hierdoor weten hoe alles in elkaar zit.

Welvaere biedt een hoogwaardige kwaliteit producten die tot wel 25 jaar mee kunnen gaan. Daarnaast ligt service hoog bij ons in het vaandel, wanneer u problemen heeft komen wij langs en bij vragen kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Amersfoortseweg 96
Nijkerk, 3862 NE
Nederland

Open this in UX Builder to add and edit content

Met deze faciliteiten van Welvaere op uw park zorgt u ervoor dat:

De houtgestookte hottub

De hot tub is een houtgestookt buitenbad. Oorspronkelijk komt de hottub uit Scandinavië. Daar werd de hottub gebruikt om warm te blijven in de koude temperaturen. Vandaag de dag zijn houtgestookte hottubs overal ter wereld te vinden en gaan een hottubgezelligheid en ontspanning hand in hand.

De hot tub is een prachtige toevoeging aan iedere tuin, uw accomodaties of showroo. Heerlijk gezellig met het gehele gezin of nodig gezellig uw vrienden uit voor een avond in de hottub, ziet u het al voor zich? Wij helpen u graag

Met ons brede assortiment is er altijd wel een hottub die perfect bij u of uw bedrijf past. Van een kleine hottub voor romantische avonden tot een enorme hottub waarbij iedereen aan kan sluiten! 

Ducktub Bjorn

De Tønsauna

Heerlijk ontspannen in een ruimte gevuld met warmte en stoom, de ideale bezigheid op een vrije dag. In alle rust al uw spanning laten vervagen en heerlijk genieten van de gezonde werking die een sauna heeft op uw lichaam.

Wij van Welvaere zijn hier ook fan van en u of uw gasten zullen dit ook worden! Prachtige buitensauna’s geheel vervaardigd op traditionele Finse wijze en bestemt voor de Nederlandse achtertuinen. Een prachtige houtgestookte sauna voor elke tuin dus!

De buitensauna is favoriet bij veel mensen. Met gemak creëert u het gevoel van een wellness resort. De buitensauna heeft een aantal voordelen die u zeker niet over het hoofd kunt zien!

  • Een sauna bevorderd de circulatie van het bloed. Hierdoor kunnen de lever en nieren afvalstoffen beter verwerken;
  • De poriën in je huid gaan open staan wat ervoor zorgt dat de huid diep gereinigd wordt.
  • Je verbeterd je weerstand met een regelmatig bezoek aan de sauna.
  • Je komt volledig tot rust. Niet alleen je spieren ontspannen, maar je wordt ook mentaal rustiger. Bovendien worden er tijdens een saunasessie geluks hormonen aangemaakt die ervoor zorgen dat je vrolijk de sauna uit komt.
  • Bestrijdt verschillende spier- of gewrichtspijnen.
  • Je kunt beter slapen: Door een sauna wordt je lichaam namelijk zo ontspannen, waardoor je dieper zult slapen.