Zakelijk

Geef je bedrijf een boost met de unieke wellnessproducten van Welvaere. Past jouw bedrijf perfect bij dat van ons en zie je een hottub of sauna wel als dé toevoeging voor jouw bedrijf? Of zie je jouw gasten tijdens een warme zomeravond of koele winternacht wel in de hottub of sauna stappen? Wie weet kunnen wij een unieke samenwerking aan gaan!

Met een hottub of sauna naast de accommodatie geef je jouw gasten net dat beetje extra. Ultiem genieten van heerlijk warm water, een knisperend vuurtje en een goed gesprek in een ontspannen omgeving.

Wil je jouw gasten net dat beetje extra bieden tijdens een ontspannend verblijf op uw park? Welvaere is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van houtgestookte hottubs en sauna’s aan campings, chaletparken, vakantieparken en bungalowparken.

Hottub voor jouw accomodatie

De houtgestookte hottub

De hot tub is een houtgestookt buitenbad. Oorspronkelijk komt de hottub uit Scandinavië. Daar werd de hottub gebruikt om warm te blijven in de koude temperaturen. Vandaag de dag zijn houtgestookte hottubs overal ter wereld te vinden en gaan een hottubgezelligheid en ontspanning hand in hand.

De hot tub is een prachtige toevoeging aan iedere tuin, jouw accomodaties of showroom. Heerlijk gezellig met het gehele gezin of nodig gezellig jouw vrienden uit voor een avond in de hottub, ziet u het al voor zich? Wij helpen je graag

Met ons brede assortiment is er altijd wel een hottub die perfect bij jou of jouw bedrijf past. Van een kleine hottub voor romantische avonden tot een enorme hottub waarbij iedereen aan kan sluiten!

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Wil je ook graag zakelijk een hottub verkopen of bij je vakantiehuisje plaatsen? Ontdek alle mogelijkheden in onze grote showroom in Nijkerk. Kevin, Rouben en Alwin helpen je graag verder!

Afspraak maken
Sauna experience center

De Buitensauna

Heerlijk ontspannen in een ruimte gevuld met warmte en stoom, de ideale bezigheid op een vrije dag. In alle rust al jouw spanning laten vervagen en heerlijk genieten van de gezonde werking die een sauna heeft op jouw lichaam.

Wij van Welvaere zijn hier ook fan van en jij of jouw gasten zullen dit ook worden! Prachtige buitensauna’s geheel vervaardigd op traditionele Finse wijze en bestemt voor de Nederlandse achtertuinen. Een prachtige houtgestookte sauna voor elke tuin dus!

De buitensauna is favoriet bij veel mensen. Met gemak creëer je het gevoel van een wellness resort. De buitensauna heeft een aantal voordelen die je zeker niet over het hoofd kunt zien! Denk hierbij aan een boost voor lichaam en geest, verbeterde weerstand, slaap en je kunt je volledig ontspannen.