buiten sauna zakelijk
barrel sauna zakelijk

Wanneer u op zoek bent naar de faciliteit die er voor zorgen dat uw camping, chaletpark of bungalowpark de uitstraling geeft die het verdient, is Welvaere de plek waar u moet zijn voor deze extra ster. Met de hout- en elektrisch gestookte Wellness van Welvaere zorgt u ervoor dat uw gasten het hele jaar door kunnen relaxen en tot rust zullen komen. De wellness die Welvaere biedt is onder andere een hottub, Ducktub, buitensauna, barrel sauna, fiking sauna en Iglusauna.

Op maat gemaakt
Welvaere zorgt er voor dat u een keuze kunt maken die naar uw wens is. U kunt de producten op maat laten maken en hiermee zorgen dat ieder product dat u wenst uniek is. Met deze hoogwaardige hottubs en sauna’s zorgt u ervoor dat uw accommodaties nog meer klasse geeft.

Faciliteiten voor uw Camping of vakantiepark
Houdt u van het buitenleven? Wilt u uw gasten het hele jaar door laten genieten van de faciliteiten op uw camping of vakantiepark en in ieder seizoen gebruik maken van deze faciliteiten? Ontdek dan nu de passie van Welvaere met houtgestookte hottubs en buiten sauna’s.

Er zijn veel opties mogelijk, verschillende houtsoorten, modellen en afmetingen. Op deze manier worden de producten samen gesteld naar uw of de wens van uw gasten. Hiermee zorgt Welvaere er voor dat uw camping of vakantiepark een trekpleister voor iedere vakantiegast wordt. Het voordeel van Welvaere is dat alles uit eigen productie komt en wij hierdoor weten hoe alles in elkaar zit.

Welvaere biedt een hoogwaardige kwaliteit producten die tot wel 25 jaar mee kunnen gaan. Daarnaast ligt service hoog bij ons in het vaandel, wanneer u problemen heeft komen wij langs en bij vragen kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Stationsweg 167B
Barneveld, 3771 VG
The Netherlands

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 4 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Met deze faciliteiten van Welvaere op uw park zorgt u ervoor dat:

Bij u langs komen

Kom naar onze showroom, waar onze adviseurs u graag helpen om te kijken wat het best bij u past. Laat u inspireren, onder het genot van een lekker bakje koffie natuurlijk! Wij zijn te vinden in Barneveld en zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Wij kunnen eventueel ook bij uw recreatiepark langs komen om de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Bekijk onze wellness producten