Wellness in Europa: Dit zijn wat ons betreft de mooiste plekken

Wij houden er wel van om onszelf te verwennen met een bezoekje aan de sauna en te genieten van een heerlijke massage. Heb je binnenkort toevallig een tripje op de planning staan naar een van deze mooie plekken? Dan is het misschien leuk om een van deze mooie wellness plekken te bezoeken!

Vulkana

In Tromsø (Noorwegen) vind je deze bijzondere spa op een oude vissersboot. Op de boot zijn verschillende sauna’s en hottubs geplaatst die zorgen voor een zeer unieke wellnesservaring. Tijdens het ontspannen kun je heerlijk genieten van het bijzondere uitzicht. En afkoelen kan onder een van de douches, maar natuurlijk ook door een duik in de zee.

Upper house Spa

In Göteborg vind je deze unieke spa, echt een bezoekje waard. Op de 18e tot en met de 20ste verdieping van de Gothia Towers vind je de Upper House Spa. Hier ervaar je het unieke westkust gevoel van Zweden in de vorm van een klassieke wellness-ervaring. Er wordt hier een heerlijke hamam aangeboden, maar je kunt ook genieten in een van de sauna’s of een luxe behandelijk met waanzinnig uitzicht over de stad. Afkoelen kun je heerlijk in het buitenzwembad op de 19e verdieping met glazen bodem…

Friedrichsbad

In het zwarte woud in Duitsland ligt deze bijzondere spa. In deze spa komen de Keltische en Romeinse badculturen samen in een bijzonder gebouw. De zwembaden worden verwarmd door de thermische bronnen van Baden-baden. Het meest bijzondere bad is overdekt met een mooie licht doorgevende koepel en met mooie okergele muren. In deze bijzondere sauna ontspan je niet alleen, maar het is ook genieten van het bijzondere gebouw.

Szenchenyi Spa

Budapest staat bekend om zijn vele warmwaterbronnen. De stad maakt hier dan ook vriendelijk gebruik van en creëert de mooiste badhuizen. Er zijn maar liefst 123 thermale baden in de stad met als mooiste bad de Szenchenyi Spa. Op de binnenplaats van dit kuuroord zijn twee grote mooie thermale baden en binnen vind je de sauna’s en verschillende ruimtes waar je heerlijk kunt genieten van een massage.

Pamukkale

In Turkije vind je pamukkale, dit staat voor kasteel van katoen. Een bijzonder natuurfenomeen bevindt zich hier. Doordat het water zoveel kalk bevat, worden hier dikke lagen van gevormd die zich tegen de terrassen afzetten. Geniet hier van het heerlijk warme water dat een temperatuur heeft van 35 graden en het spectaculaire uitzicht!

Ontvang Exclusieve Tips voor Ontspannend Buitenleven
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief!
INSCHRIJVEN
close-link

Kom langs in ons Experience center!

Bekijk 20+ modellen hottubs en sauna’s in ons experience center, 4 dagen per week. Ook op zaterdag!
Plan uw bezoek in
close-link
Click Me