Welvaere heeft de grootste welllness en houtgestookte buitenleven showroom van heel Nederland. Onze eigen hoofdvestiging zit dan ook in Barneveld, midden in het land, gemakkelijk te bereiken. Wij snappen dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om naar ons toe te komen. Daarom hebben wij selecte verkooppunten In Nederland geselecteerd. Zo kun jij een hottub, Ducktub of Tønsauna van Welvaere gemakkelijk in heel Nederland kopen.

Bent u van plan om een hottub, sauna of ander product van Welvaere te kopen? Kom dan zeker eens langs bij onze hoofdvestitging of een van onze verkooppunten in Nederland, België of Duitsland.

Welvaere

Hoofdlocatie – Barneveld

De showroom van Welvaere bevindt zich in het midden van het land: in Barneveld. In deze grootste showroom van het land kun je inspiratie opdoen voor het meest ontspannende buitenleven. Alle modellen hottubs, sauna’s en kachels staan opgesteld om te bekijken en te testen. Regelmatig stoken wij een hottub en sauna op zodat u de warmte direct kunt voelen.

Contactgegevens
Stationsweg 167B
3771 VG Barneveld

0342 712 032
info@welvaere.nl

Kom langs

ZSW Thuisrecreatie

Verkooppunt – Groningen

Met meer dan 25 jaar ervaring in zwembaden en sauna’s is ZSW Thuisrecreatie uitgegroeid tot een specialist op het gebied van zwembaden, sauna’s en whirlpools. Voor zowel de particuliere als de recreatieve sector. ZSW heeft een ruim assortiment voor uw thuisrecreatie. Voor ieder wat wils bij ZSW Thuisrecreatie.

Contactgegevens
Bornholmstraat 16
9723 AX Groningen

06 – 12 18 31 29
info@zsw-thuisrecreatie.nl

Bezoek de website