Kom langs bij de grootste wellness en houtgestookte buitenleven showroom van Nederland! Onze hoofdvestiging zit in Barneveld – het midden van Nederland. Voor de meeste mensen een praktische locatie vanwege de geschikte bereikbaarheid. Behoort u niet tot de meeste mensen? Dan hebben we gelukkig verschillende verkooppunten in België. Zo kan iedereen gemakkelijk een Ducktub, hottub of Tønsauna aanschaffen zonder te veel kilometers te hoeven maken.

Bent u dus van plan om een hottub, sauna of ander product van Welvaere te kopen? Maak dan een afspraak in de grootste showroom van Nederland. Of bezoek één van onze selecte verkooppunten in Nederland, België of Duitsland.

GeertsHS

Verkooppunt – Olen

Kwaliteit, maatwerk en vakmanschap staan bij GeertsHS centraal. Voor een inbouwhaard, hout- of gaskachel een Tulikivi speksteenkachel of pelletkachel is GeertsHS dé  vakspecialist in de Kempen. Van moder tot klassiek, GeertsHS heeft voor iedere smaak en elk budget de gepaste oplossing in huis, indoor en outdoor. 

Binnenkort voegt GeerstHS ook onze Ducktubs toe aan zijn assortiment. Houd de website in de gaten!

Contactgegevens
Geelseweg 54
Olen 2250

014 / 85 02 63
info@geertshs.be

Bezoek de website plan een afspraak

Wellness la Rose

Verkooppunt – Gistel

Kaat en Johan van wellness la rose zijn gespecialiseerd in tuinontwerpen met extra luxe ontspanning. Alles wordt door hen voor u geregeld zodat het enige is wat u nog maar hoeft te doen is, genieten! In de mooie showroom van wellness la rose kunt u zelfs op afspraak de heerlijke wellness producten testen.

Contactgegevens
Torhoutsebaan 166
8470 Gistel

0486 88 60 50
0457 77 24 16
info@wellness-la-rose.be

Bezoek de website

Outdoor dreams

Verkooppunt – Zulte

Outdoordreams is een jong familiebedrijf die gespecialiseerd is in het buitenleven. Om dit zo compleet mogelijk te maken biedt outdoor dreams naast onze hottubs en sauna’s ook buitenkeukens en terrasoverkappingen op maat aan. Ze willen graag dat iedereen kan genieten van het buitenleven, heerlijk ontspannen.

Contactgegevens
Oudenaardsestraat 86c
9870 Olsene (Zulte)

0032 9 228 82 68
info@outdoordreams.be

Bezoek de website