Barrel sauna aanhanger medium

Per 1 januari 2019 stoppen wij met onze verhuur afdeling! Onze producten zijn niet meer te boeken vanaf deze datum.

Heerlijk genieten van de Barrel sauna aanhanger Medium? Binnen 20 minuten is deze sauna op een zeer aangename temperatuur door middel van de houtkachel. In de sauna kunt u plaatsnemen met ongeveer 4 tot 6 personen. De barrel sauna aanhanger kunt u gemakkelijk vervoeren met de auto en neerzetten op iedere gewenste plek. Hierna kunt u de sauna stabiliseren en kunt u direct genieten!

Dagprijs €100,-
Weekendprijs €250,-
Weekprijs €350,-

Huren

Sauna verhuur

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen sauna huren? Wilt u graag dichtbij huis genieten van een echte sauna sessie?Bij Welvaere kunt de echte sauna ervaring zeer voordelig naar uw huis halen. Wij verhuren namelijk twee mobiele barrel sauna’s. Beide sauna zijn bevestigd op een aanhanger. Hierdoor zijn de sauna’s zeer gemakkelijk mee te nemen en te plaatsen op iedere locatie. Beide aanhangers hebben een houtgestookte Finse kachel en zijn dan ook binnen 20 minuten op temperatuur.

Op- en afhalen
Wanneer u bij Welvaere een sauna aanhanger huurt kunt u deze gemakkelijk bij ons in Barneveld ophalen. De sauna’s bezorgen wij niet. Wanneer u de hottub op komt halen kunt u dit doen tussen 14.00 en 16.00. De sauna dient op de dag dat u deze weer terugbrengt terug te zijn voor 12.00 uur. Na de reservering zullen de adviseurs van Welvaere nog contact met u opnemen om dit te bespreken.

LET OP: U dient zelf een kentekenplaat voor de aanhanger mee te nemen, deze zit er namelijk niet bij!

Festival of feest
Natuurlijk is het leuk om een van de sauna’s op uw festival te hebben. Afgelopen jaar hebben wij onze sauna’sop verschillende festivals mogen neerzetten. Daar kunt u hier meer over lezen. Bent u dan ook geïnteresseerd om één of beide sauna’s te huren voor uw festival? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen om een op maat gemaakte offerte aan te vragen.