Hottub aanhanger

Per 1 januari 2019 stoppen wij met onze verhuur afdeling! Onze producten zijn niet meer te boeken vanaf deze datum.

De grootste hottub aanhanger te huur in Nederland! Ontspan met 8 tot 10 personen in deze ruime hottub aanhanger. Binnen 2,5 uur heeft u deze hottub op een aangename temperatuur. De hottub aanhanger is zeer gebruiksvriendelijk. De hottub aanhanger kan zo achter de auto en naar de locatie worden gereden. Daarna zet u hem neer, stabiliseert u hem en de echte hottub ervaring kan beginnen!

Dag prijs €75,-
Weekendprijs €125,-
Weekprijs €300,-

Huren

Hottub huren

Heerlijk ontspannen in een van onze drie hottubaanhangers? Dat kan gemakkelijk bij u thuis! Onze hottubaanhanger koppelt u gemakkelijk achter uw auto en kunt u zo voor een dag, weekend of langer bij ons huren!

Op- en afhalen
Wanneer u bij Welvaere een hottub aanhanger huurt kunt u deze gemakkelijk bij ons in Barneveld ophalen. Voor het rijden met de aanhanger heeft u geen rijbewijs nodig, dit kan gewoon met een B rijbewijs. De hottubaanhangers bezorgen wij niet. Wanneer u de hottub op komt halen kunt u dit doen tussen 14.00 en 16.00. De hottub dient op de dag dat u deze weer terugbrengt terug te zijn voor 12.00 uur. Na de reservering zullen de adviseurs van Welvaere nog contact met u opnemen om dit te bespreken.

LET OP: U dient zelf een kentekenplaat voor de aanhanger mee te nemen, deze zit er namelijk niet bij!

Gebruik
Belangrijk is dat wanneer u een hottubaanhanger bij ons huurt, u de gebruiksaanwijzingen goed volgt. Zo is het belangrijk dat u de hottub goed stabiel en waterpas zet met de vier steunpeuten. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u de hottub pas gaan vullen, het stoken kan pas wanneer de hottub volledig vol zit met water. Wanneer u dit niet doet, zal de kachel van de hottub kapot gaan. Wanneer u de hottub op komt halen zal dit uiteraard allemaal nogmaals uitgelegd worden.

Festival of feest
Natuurlijk is het leuk om de hottubaanhanger op uw festival te hebben. Afgelopen jaar hebben wij onze hottubs dan ook op verschillende evenementen mogen neer zetten. Daar kunt u hier meer over lezen. Bent u dan ook geïnteresseerd om één of meerdere hottubaanhangers te huren voor uw festival? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen om een op maat gemaakte offerte aan te vragen.