Maak je festival of feest compleet met een van onze hottubs of sauna’s! Welvaere heeft speciaal voor de festivals mooie hottubs en sauna’s klaar staan. Met deze producten maakt u uw evenement nog leuker!

Wij verhuren producten voor elke evenement. Van bedrijfsfeest tot festival. Bij Welvaere maakt het niet uit hoe veel u huurt, het kan allemaal. Wij hebben een groot aantal hottubs, jacuzzi’s en bubbelbaden speciaal voor de verhuur. Met deze producten maken wij uw evenement een beleving voor uw bezoekers. De jacuzzi’s en hottubs zijn heerlijk om jezelf op te warmen in de winterkou. Maar zijn zeker ook een toevoeging aan het evenement in de zomer! Deze hoeven namelijk niet perse heel warm te zijn, maar kunnen ook voor verkoeling zorgen!

Wanneer u een festival of feest organiseert kunnen wij de producten bij u bezorgen, opzetten en in de gaten houden terwijl het evenement in volle gang is, zo heeft u hier geen omkijken meer naar. Speciaal voor festivals hebben wij een bijzondere festival hottub. Dit is onze grootste houtgestookte hottub waar zeker 12 mensen in plaats kunnen nemen. Deze festival hot tub huurt u al vanaf €150,- per dag en €250,- voor drie dagen. Naast deze mooie festival hot tub kunt u ook nog verschillende sauna’s en hottubaanhangers huren. Wilt u weten wat het kost voor uw evenement? Vraag dan een offerte aan bij onze adviseurs!

Into the woods

Welvaere stond met verschillende hottubs en barrel sauna’s bij het populaire muziek festival “Into the Woods” in Amersfoort! Het festival wordt georganiseerd in een bos waar de wereld veranderd in een buitengewoon trippende wereld waar niets te gek is. Er zijn podia, activiteiten en ontspanningshoekje. De festival gangers konden in het ontspanningshoekje even lekker weg chillen in de verschillende hottubs en sauna’s. We hebben nu twee jaar op rij onze hottubs en sauna’s staan bij dit festival en we komen volgend jaar zeker terug. Zien we jouw daar?

Hottub huren Sauna huren

Amsterdam Open air

Tijdens het Amsterdam Open Air festival konden de camping gasten niet alleen genieten van geweldige muziek maar ook van de hottubs van EasyBubbbels. Op de camping stonden verschillende hottubs in verschillende groottes. Mensen konden ’s ochtends even komen afkoelen in de hottubs en ’s middags alvast een biertje doen met hun vrienden als voorbereiding het festival ’s avonds. Naast de hottubs stond een DJ-booth die muziek verzorgde terwijl de camping gasten even lekker konden uitrusten. Daarnaast werd en nog een goede after party gehouden ’s avonds na het festival!

Hottub huren

Breda bubbelt

Een echte bioscoop film kijken in een hottub? Bij Breda Bubbelt keken tientallen mensen naar de film “Hottub Timemachine” vanuit een hottub of bubbelbad van Welvaere. Dit werd gedaan in een stijlvolle hal ingericht als een daadwerkelijk strand. Naast het strand waren nog verschillende volleybal velden en een bamboe bar waar je de drankjes konden worden gehaald. Tijdens de film liep er bediening rond die je van alles lekkers konden brengen. Na de film was er een grote afterparty met DJ’s. Een groot succes!

Hottub huren Sauna huren

Pussylounge

De festival gangers bij Pussylounge zijn ook flink in de watten gelegd. Op het festival terrein stonden verschillende jacuzzi’s waar de mensen in konden ontspannen tussen de verschillende shows door. De jacuzzi’s waren gevuld met een heerlijk warm water. De festival gangers konden hierin bijkomen en even weg bubbelen zodat ze later weer goed konden verder feesten.

Hottub huren

Sneeuwbal

Het sneeuwbal festival vindt plaats in de winter en is een echt feest. Sneeuwbal Winterfestival viert jaarlijks de winter met ladingen wintergekkigheid en heerlijke techno, techhouse, deephouse, house en apres-techno sets. Om de bezoekers warm te houden had Welvaere een barrel sauna staan daar. In de barrel sauna konden 6 personen tegelijk even lekker opwarmen om vervolgens weer op volle touren verder te kunnen gaan met feesten.

Hottub huren Sauna huren