Maak je festival of feest compleet met een van onze hottubs of sauna’s! Welvaere heeft speciaal voor de festivals mooie hottubs en sauna’s klaar staan. Met deze producten maakt u uw evenement nog leuker!

Wij verhuren producten voor elke evenement. Van bedrijfsfeest tot festival. Bij Welvaere maakt het niet uit hoe veel u huurt, het kan allemaal. Wij hebben een groot aantal hottubs, jacuzzi’s en bubbelbaden speciaal voor de verhuur. Met deze producten maken wij uw evenement een beleving voor uw bezoekers. De jacuzzi’s en hottubs zijn heerlijk om jezelf op te warmen in de winterkou. Maar zijn zeker ook een toevoeging aan het evenement in de zomer! Deze hoeven namelijk niet perse heel warm te zijn, maar kunnen ook voor verkoeling zorgen!

Wanneer u een festival of feest organiseert kunnen wij de producten bij u bezorgen, opzetten en in de gaten houden terwijl het evenement in volle gang is, zo heeft u hier geen omkijken meer naar. Speciaal voor festivals hebben wij een bijzondere festival hottub. Dit is onze grootste houtgestookte hottub waar zeker 12 mensen in plaats kunnen nemen. Deze festival hot tub huurt u al vanaf €150,- per dag en €250,- voor drie dagen. Naast deze mooie festival hot tub kunt u ook nog verschillende sauna’s en hottubaanhangers huren. Wilt u weten wat het kost voor uw evenement? Vraag dan een offerte aan bij onze adviseurs!

Offerte aanvragen

Amsterdam Dance Event – Into The Woods

Welvaere stond met verschillende hottubs en barrel sauna’s op het Amsterdam Dance Event met een feest georganiseerd door Into The Woods. Twee dagen lang kon er worden genoten van een geweldig festival en ontspanning in onze wellness producten op de NDSM-werf in Amsterdam. Op zondag 22 oktober wanneer het festival was afgelopen had Into The Woods nog een Hangover party georganiseerd, hier kon iedereen dan ook nog heerlijk uitbrakken en nagenieten in een van onze hottubs!

Enter the Wave

In de zomer van 2017 heeft onze hottubaanhanger vijf weken lang op het Enter The Wave Festival gestaan in Frankrijk. Enter The Wave is een relaxed festival dat gehouden wordt tussen de Franse naaldbossen vlakbij de kust. Op dit fantastische festival combineert de sfeer van een muziekfestival en een Surfvakantie. In de middag heerlijk surfen op de Franse golven en in de avond de mogelijkheid om te genieten van verschillende livebandjes. Onze hottub is de perfecte toevoeging voor dit zomerse festival.

Pleinvrees

Voor de eerste keer stonden wij dit jaar op pleinvrees het festival dat gehouden werd op 2 september. Voor het eerst dit jaar werd het festival gehouden op Het Twiske een natuur- en recreatiegebied in de buurt van Amsterdam. Van stonden hier verschillende hottubs en sauna’s waar veel van gebruik is gemaakt. Een groot succes!

Amsterdam Open Air

Tijdens het Amsterdam Open Air festival konden de camping gasten niet alleen genieten van geweldige muziek maar ook van de hottubs van Welvaere. Op de camping stonden verschillende hottubs in verschillende groottes. Mensen konden ’s ochtends even komen afkoelen in de hottubs en ’s middags alvast een biertje doen met hun vrienden als voorbereiding het festival ’s avonds. Naast de hottubs stond een DJ-booth die muziek verzorgde terwijl de camping gasten even lekker konden uitrusten. Daarnaast werd en nog een goede after party gehouden ’s avonds na het festival!

Pussylounge

De festival gangers bij Pussylounge zijn ook flink in de watten gelegd. Op het festival terrein stonden verschillende hottubs en sauna’s waar de mensen in konden ontspannen tussen de verschillende shows door. De jacuzzi’s waren gevuld met een heerlijk warm water. De festival gangers konden hierin bijkomen en even ontspannen zodat ze later weer goed konden verder feesten. Wij hebben hier al een aantal keren met onze producten gestaan met volledige verzorging. Wij zorgen er hierbij voor dat de hottubs en sauna warm zijn, en dat er geen gevaarlijke dingen gebeuren. Iedere keer is dit een groot succes en wordt er vol enthousiasme door de festivalgangers op onze wellnessproducten gereageerd!

Into The Woods

Welvaere stond met verschillende hottubs en barrel sauna’s op het populaire muziek festival “Into the Woods” in Amersfoort! Het festival wordt georganiseerd in een bos waar de wereld veranderd in een buitengewoon trippende wereld waar niets te gek is. Er zijn podia, activiteiten en een ontspanningshoek. De festivalgangers konden in het hier even lekker wegdromen en ontspannen in de verschillende hottubs en sauna’s. We hebben nu drie jaar op rij onze hottubs en sauna’s staan bij dit festival en we komen volgend jaar zeker terug!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u na het zien en lezen van deze pagina geïnteresseerd om een van onze speciale festival hottubs of sauna’s te huren voor uw feest? Neem dan contact op met een van onze adviseurs, zij kunnen een passende offerte voor u opmaken.

Offerte aanvragen