Wellness verhuur

Hottub of sauna huren?

Per 2 januari 2019 stoppen wij met onze verhuur afdeling! Onze producten zijn niet meer te boeken vanaf deze datum. U kunt nog wel huren in de kerstvakantie. Stuur even een mail of we nog beschikbare verhuur hebben.

Wilt u graag een hot tub, of sauna huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Welvaere kunt u voordelig verschillende wellness producten huren. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van wellness producten. U vindt bij ons hottubs en sauna’s om te huren beide op een aanhanger. Met één van deze verhuur producten kunt u totaal ontspannen, zonder direct het product aan te schaffen. Wilt u iets bij ons huren, dan zijn er nog een aantal verschillende opties; kijk snel naar alle mogelijkheden!

Hottub huren

Een hottub huren? Dat doet u bij Welvaere! Bij ons kunt u als particulier een hottub op een aanhanger huren, organiseert u een festival? Dan hebben we speciaal voor u een echte festival hottub!De hottub aanhanger kunt u hier bekijken. De hottub aanhanger kunt u aan uw auto haken en naar plaats van bestemming rijden. Zodra de hottub aanhanger op zijn plek staat laat u de stempels zakken, vult u hem met water en steekt u de kachel aan, waarna u optimaal kunt gaan genieten. Bent uop zoek naar een hottub voor een feest of evenement? Dan kunt u het beste hier kijken! In onze gigantische festival hottub kunnen zeker 12 mensen tegelijk genieten van heerlijk warm water. Bent u na het huren geïnteresseerd in het aanschaffen van een hot tub of sauna, dan hebben wij een leuke aanbieding voor u.

Onze verhuur hottub

Hottub aanhanger

De grootste hottub aanhanger te huur in Nederland! Ontspan met 8 tot 10 personen in deze ruime hottub aanhanger. Binnen 2,5 uur heeft u deze hottub op een aangename temperatuur. De hottub aanhanger is zeer gebruiksvriendelijk. De hottub aanhanger kan zo achter de auto en naar de locatie worden gereden. Daarna zet u hem neer, stabiliseert u hem en de echte hottub ervaring kan beginnen!

€75,- per dag

Huren

Sauna huren

Heeft u altijd al een sauna willen huren om even lekker in te ontspannen? Bij Welvaere kan Wij verhuren twee mobiele barrel sauna aanhangers. Beide zijn zeer gemakkelijk te vervoeren en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het opwarmen van de sauna gebeurd door middel van een houtgestookte kachel in de barrel sauna. Binnen 20 minuten geniet u van een heerlijke sauna. In de sauna kunt u plaatsnemen met 4 tot 8 personen, afhankelijk van het model. De barrel sauna is wellicht ons makkelijkste verhuur product. U neemt de aanhanger mee achter de auto en rijdt hem naar de juiste locatie. Daar koppelt u de barrel sauna af en laat u de stempels zakken om de sauna te stabiliseren. Daarna is het een kwestie van opstoken en u bent klaar! De barrel sauna is naast ontspanning ook een uitstekend voor tijdens een feest in de winter! De feestgangers kunnen gemakkelijk snel met 8 personen tegelijk opwarmen in de barrel sauna. Via onze website kunt u gemakkelijk en snel een barrel sauna reserveren.

Onze verhuur sauna

Barrel sauna aanhanger medium

Heerlijk genieten van de Barrel sauna aanhanger Medium? Binnen 20 minuten is deze sauna op een zeer aangename temperatuur door middel van de houtkachel. In de sauna kunt u plaatsnemen met ongeveer 4 tot 6 personen. De barrel sauna aanhanger kunt u gemakkelijk vervoeren met de auto en neerzetten op iedere gewenste plek. Hierna kunt u de sauna stabiliseren en kunt u direct genieten!

€75,- per dag

Huren

Extra service

Wanneer u bij Welvaere een hottub of sauna huurt is er een mogelijkheid dat er in het weekend iets mis is, of dat u dringend iets wilt weten over het gehuurde product. Daarom hebben wij een noodnummer die u uitsluitend voor noodgevallen in het weekendkunt whatsappen of smsen. Op de huurovereenkomst kunt u dit nummer terug vinden. Is er iets met het gehuurde product tijdens de openingstijden? Dan kunt u gewoon het reguliere nummer bellen of contact opnemen via de mail.

Meer informatie