B&B Huize Druivelaar in Breda

Vakantiehuis met hottub en sauna

‘Een verborgen parel in Breda’ en niets is minder waar. De Bed & Breakfast van Huize Druivelaar ligt verscholen achter huizen en is onzichtbaar vanaf de straat. De B&B is te bereiken via een smal looppad. Zodra de deuren zich openen verschijnt er een 100 jaar oude druivenkas met boerderij waar je kan overnachten met hottub en sauna.

Ontspannen in de stadstuin van Huize Druivelaar

Huize Druivelaar beschikt over een eigen stadstuin van zo’n 2600m2. In deze tuin kan je bloemen en fruit plukken, schommelen, een boekje lezen in het gras, ontbijten en heerlijk genieten in de houtgestookte hottub en elektrische Tønsauna. Een plek om even helemaal tot rust te komen. 

B&B met hottub en sauna

Zodra je in de wereld van Huize Druivelaar stapt, ben je echt even helemaal weg van de alledaagse drukte. De unieke overnachting in de druivenkas is niet het enige wat deze locatie zo magisch maakt. De grote tuin, vol privacy, ontspanning en wellness, doet hier nog een schepje bovenop. Voor elke gast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de hottub en sauna in de tuin. 

De Ducktub Bjorn is omringd door bomen, waardoor je ongestoord kan ontspannen. De hottub is zo geplaatst dat er na het vallen van de avond vrij zicht naar de sterrenhemel is. Hoe romantisch en ontspannen wil je het hebben? Een klein stukje verderop staat de Tønsauna 280 met panoramaraam, verscholen onder de bomen. Ook hier is het aangenaam ontspannen met zicht op de prachtige stadstuin.

Hottub in de tuin

Niet alleen overnachten

Huize Druivelaar is niet alleen een plek om te overnachten met wellness, maar wordt ook veel gebruikt als fotoshoot locatie. Benieuwd naar deze prachtige plek in Breda? 

Meer info

Wellness bij jouw vakantiehuis of B&B

Enthousiast geworden door het verhaal van Huize Druivelaar? En benieuwd naar de mogelijkheden voor een hottub of sauna bij jouw vakantiehuis of Bed & Breakfast? Neem contact met ons op en wij bekijken graag samen de mogelijkheden voor jouw accommodatie.