No items found.

Welvaere spa Vesa

Van
vanaf
16.885,-

Spa Vesa is met 5 zitplaatsen én 1 ligplek groot genoeg om heerlijk samen met je gezin of vriendengroep te ontspannen. De 24 jets geven jou op verschillende plekken een heerlijke massage waardoor je volledig tot rust komt.

216x216x92
Elektrisch
Ergonomisch gevormd
± 1.5 °C per uur
1
5
actie vector
This is some text inside of a div block.
Eindigt over 
0
 dagen
0
 uur
0
 min
0
 sec
This is some text inside of a div block.
Eindigt over 
0
 dagen
0
 uur
0
 min
0
 sec
This is some text inside of a div block.
Meer info
Arrow left
No items found.

Experience Center

Bezichtig dit product in ons Experience Center in Nijkerk.

Een ode aan de luxe en ontspanning

Door het zijdezachte water, de duizenden bubbels en de masserende jets is het niet meer de vraag óf je gaat ontspannen, maar wanneer je dat gaat doen.

Pluspunten

  • Met de vele jets geniet iedereen constant van een heerlijke massage
  • Door het ingebouwde filter gaat het water tot wel 3 maanden mee
  • Je hebt de mogelijkheid om zittend én liggend te genieten
  • Door de goede isolatie verbruikt de spa minder stroom dan veel andere bubbelbaden

Minpunten

  • Is misschien te groot voor in een kleinere tuin
  • Een houtkachel is niet mogelijk

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

De houten omranding van de spa is van thermohout ayous. Thermowood ayous is een tropische zachthoutsoort. De kuipen zijn gemaakt van acryl versterkt met glasvezel. De kuipen zijn strak vormgegeven met een ergonomisch design.

24 jets voor heerlijke massages

24 jets voor heerlijke massages

Over de spa zijn 24 jets verdeeld die verschillende lichaamsdelen een heerlijke massage geven. Dit heeft lichamelijk én geestelijk een therapeutische werking.

Top kwaliteit van Nederlandse bodem

Top kwaliteit van Nederlandse bodem

De Welvaere spa’s zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Serena Spa en Welvaere. Allebei en nu samen zorgen wij voor een unieke wellnesservaring van de beste kwaliteit, uit Nederland. De spa’s worden exclusief voor Welvaere geproduceerd in de werkplaats van Serena Spa in Harderwijk.

Aantal personen
6
Afmeting
216x216x92
Verwarmen
Elektrisch
Vorm van de kuip
Ergonomisch gevormd
Opwarmtijd
± 1.5 °C per uur
Lig plek
1
Zit plekken
5

Wij staan voor jou klaar!

Wij hebben alles in eigen huis, op Nederlandse bodem 🇳🇱. Van productie tot aan de service: Ons gehele team staat voor je klaar!

Zijn de spa's geschikt voor het hele gezin?

Wat voor stroomaansluiting heb ik nodig voor de spa?

Hoeveel energie gebruikt een Welvaere spa?

De wellnessparadijsjes
van onze klanten

No items found.
Volg ons op instagram

Trots op onze producten

We vertellen je er graag meer over.

Sauna kopen bij Welvaere

Als je een buiten sauna kopen wil, is het een goed idee om langs te komen in ons Experience Center. Daar kun je jouw favoriete model Tønsauna in het echt bekijken, krijg je advies van onze ervaren adviseurs over een sauna kopen en maken we aan de hand van jouw wensen een offerte.

Is de offerte akkoord en wil je de sauna kopen? Dan ontvang je de aanbetalingsfactuur via de mail en gaan wij voor je aan de slag! Vlak voor levering krijg je de restfactuur en daarna kan je gaan ontspannen in eigen tuin!

Hottub kopen bij Welvaere

Als je een hottub kopen wil bij Welvaere, raden we altijd aan een bezoekje te brengen aan ons Experience Center. Daar bekijk je jouw favoriete model in het echt, krijg je advies van onze ervaren adviseurs over een hottub kopen en maken wij een offerte helemaal voor jou op maat.

Is die akkoord en wil je de hottub kopen? Dan ontvang je de aanbetalingsfactuur via de mail en gaan wij voor je aan de slag! Vlak voor levering krijg je de restfactuur en niet veel later kan het genieten in de tuin echt beginnen!

Hottub kopen bij Welvaere

Als je een hottub kopen wil bij Welvaere, raden we altijd aan een bezoekje te brengen aan ons Experience Center. Daar bekijk je jouw favoriete model in het echt, krijg je advies van onze ervaren adviseurs over een hottub kopen en maken wij een offerte helemaal voor jou op maat. Is die akkoord en wil je de hottub kopen? Dan ontvang je de aanbetalingsfactuur via de mail en gaan wij voor je aan de slag! Vlak voor levering krijg je de restfactuur en niet veel later kan het genieten in de tuin echt beginnen!