In de uitzendingen van Robs Grote Tuinverbouwing op het televisie kanaal SBS6 ziet u hoe er iedere keer weer een prachtige tuin wordt gebouwd. Sommige tuinen krijgen zelfs een eigen wellness hoek met een echte houtgestookte hottub van Welvaere!

In de aflevering van 22 oktober 2016 wordt de prachtige Ducktub Extern hottub geplaatst in een gloednieuwe tuin gemaakt door Rob. De stijlvolle hottub krijgt zijn eigen mooi plekje in de tuin, een eigen wellness hoek in de tuin. De hottub zelf is gemaakt voor 6 tot 8 personen, ontspanning voor de gehele familie dus. De temperatuur van de hottub is binnen anderhalf uur op een aangename 37 graden Celsius. Dit komt door de externe aluminium kachel. Doordat de Ducktub Extern hottub door deze kachel buiten het bad wordt gestookt raakt u geen ruimte kwijt in de hottub en gaat het opwarmen ook nog eens sneller. Ook bij Robs Grote Tuinverbouwing begint de hottub steeds vaker voor te komen in frisse tuinen. In de volgende twee afleveringen kunt u zien hoe de hottub prachtig wordt neergezet in de creaties van Rob Verlinden in Robs Grote tuinverbouwing.

De afleveringen

Genieten in de achtertuin

5 december 2015

In deze aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing wordt de hottub van Ducktubs en Welvaere geplaatst in een prachtige opgeknapte achtertuin.

Stijlvolle hottub

20 februari 2016

In deze aflevering wordt een mooie Easy Hottub 1100 liter geplaatst in een bijzondere achtertuin. Het geheel van de tuin ziet er met De Ducktub prachtig uit!

Hottub afhalen

26 maart 2016

In deze aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing werd de hottub afgehaald bij Welvaere. Dit werd gedaan met de oude vertrouwde bus van het programma!

Nieuwe Ducktub

22 oktober 2017

In deze aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing wordt voor het eerst een van onze nieuwe Ducktubs geplaatst in de achtertuin. Bijzonder is dat deze hottub ook een bubbelsysteem heeft!

Wellness tuin

21 januari 2017

In deze aflevering realiseren wij samen met het team van Robs Grote Tuinverbouwing een wellnesstuin met een 1100 liter hottub en een barrel sauna.

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 5 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Projecten

Welvaere heeft verschillende grote projecten gedaan met tevreden klanten. Lees meer ...

Hoe kiest u een hottub?

De juiste hottub kiezen een hele opgave! Wij helpen u graag. Lees meer ...