Bij Welvaere willen we je weer naar buiten brengen. De kalmte van de natuur op je in laten werken. Stilte vinden in het knetteren van brandend hout. Even terugkeren naar een tijd waar je af en toe stil kon staan. Quality time. Alleen of met elkaar. Gewoon, in je achtertuin.

De tuin wordt een nieuwe plek om tot jezelf te komen; te ontspannen; te lachen met vrienden of weg te dromen met je partner. Het authentieke design van de Ducktub en sauna reflecteren jouw mindset: de bewuste keuze voor ontspanning; de tijd nemen voor dat wat echt belangrijk is.

Ons dynamische team werkt hard om dat ongerepte gevoel te verspreiden. De sensatie wanneer je naar buiten stapt en je je even waant in een Scandinavisch winterparadijs… Als je op blote voeten door de koude sneeuw naar een opgestookte sauna rent of je onderdompelt in het dampende water van de Ducktub…

hot tub

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen – en de impact op diezelfde natuur waarvan wij zo genieten zo klein mogelijk te houden – halen we alles terug naar Europa. Het liefst zo lokaal mogelijk. Het hout? Dat halen we uit Achterveld, zeven kilometer verderop. Onze schroeven komen bij de lokale aanbieder vandaan en ook gereedschap zoeken we niet verder dan Barneveld.

De laatste leverancier uit China hebben we in 2017 gedag gezegd en de meeste bomen voor ons hout hebben hun jaartjes in Scandinavië doorgebracht. Natuurlijk halen we niet alleen bomen weg, we planten er ook weer nieuwe voor terug. Zo zijn we hard op weg om ons eerste bos op de kaart te zetten!

Hottub ducktub kunststof