Kom jij ons versterken?

Videograaf/ Video content creator

Ben jij een echte beelddenker? Zie je de bewegende beelden al direct voor je bij het lezen van een briefing? En hou je ervan om verhalen te vertellen door je camera te pakken en te filmen? Ben je op zoek naar een dag vol afwisseling, contact met onze klanten, de tofste video’s bewerken en wil je graag werken in een creatief marketing team? Wij hebben iets leuks voor jou, namelijk de volgende stap in jouw carrière; een rol binnen een groeiend bedrijf als videograaf.

Als videograaf bij Welvaere kun je meteen aan de slag en er ligt een mooie Sony A7s voor je klaar. We hebben ook al heel veel content ideeën voor je klaar liggen, die direct uitgewerkt kunnen worden. Het liefste willen wij bij al onze geschreven content een bijpassende video voor op YouTube. Starten we een interne Vlog, begin je met het uitwerken van onze eigen talkshow ‘Tubtalks’ en film je alle gave projecten achter de schermen.

Onze kracht zit erin dat wij alles qua marketing zelf doen. Van het opzetten van advertenties, organiseren van fotoshoots, design, teksten, tot websites bouwen, alles wat je maar kunt bedenken, een geoliede machine. Echt een plek om zelf te groeien en van elkaar te leren. Wij bestaan uit 4 fulltimers en 2 parttimers die er samen voor zorgen dat niemand in de Benelux en Duitsland meer om Welvaere heen kan. 

Wie zijn wij

Welvaere is een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. We hebben een kantoor, werkplaats en showroom in Nijkerk maar ook vestigingen in Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren” en zijn daarom opzoek naar nieuwe, positieve en oplossingsgerichte collega’s met een groei-mindset die ons gewoon geweldige team komen versterken!

Experience center Welvaere
Welvaere achter de schermen

Jouw dag

Normaal gesproken start onze dag om 07.45 op kantoor in Nijkerk. We drinken een heerlijk bakje koffie, cappuccino of theetje en kletsen wat bij. Op dit moment ziet dat er natuurlijk iets anders uit, maar we proberen elkaar zoveel mogelijk te zien via ons beeldscherm, ook heel gezellig! De dag op de marketing beginnen we met een dagstart om 08.30. Samen kijken we naar de data en of we nog ergens op moeten inspelen en delen we onze dagindeling.

Videograaf

Je kruipt achter je computer om het script door te lezen die je gisteren hebt geschreven voor een video die je vandaag gaat filmen. Je zorgt dat de camera vol is en gaat in de ochtend aan de slag om de Welvaere Weekly te filmen met Chiel. Zodra die gefilmd is ga je aan de slag om deze direct te editten zodat hij vrijdag intern gedeeld kan worden. Na de verzorgde lunch ga je verder met het uitwerken van het plan om klantervaringen te filmen. 

Welvaere vacature

Aan het einde van de dag check je snel nog even ons YouTube kanaal die jij ook onder jouw beheer hebt. Ook heb je nog even een kort overleg met de rest van het marketingteam en kijken we samen welke content er deze week nog moet komen. Wij zijn er dol op als je laat zien dat je ook over andere dingen mee kunt denken en toffe ideeën hebt, dit hoort zeker ook bij jouw takenpakket.

Kom terecht in een hecht en gezellig team!

Met je collega’s breng je de meeste tijd in de week door. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere samen met je collega’s, wordt er regelmatig iets leuks georganiseerd.Regelmatig organiseren we een leuke teamactiviteit, sportdag of workshop. En in de pauze, als je er bent, kun je de strijd aangaan met je collega’s door een potje tafeltennis, poolen of tafelvoetbal. Dit alles nadat je van de verzorgde lunch hebt gegeten natuurlijk.

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te houden, gaan we daarnaast elk jaar met zijn allen op vakantie als we de jaarlijkse target hebben gehaald! En heb je een nieuw idee? Of vind je dat een product of service wel wat verbetering kan gebruiken? Of je hier nu een week, een maand of een jaar werkt: we horen graag wat je te vertellen hebt!

Wat jij van ons kunt verwachten

  • Je krijgt een passend en fijn salaris
  • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid, gezelligheid en uitdaging
  • Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze hottubs en sauna’s
  • Een jaarlijks opleidingsbudget van € 750,-
  • Verzorgde lunch, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling

 

Wat jij meebrengt

De camera zit aan jouw hand geplakt en heeft geen geheimen meer voor je
Je hebt een relevante HBO opleiding gedaan en minimaal 2 jaar werkervaring
Je hebt affiniteit met social media en het creëren van content voor diverse platformen
Je hebt organisatie skills, weet van aanpakken, bent creatief en nieuwsgierig
Bent in het bezit van een rijbewijs
Je kunt overweg met premiere pro & After effects

Solliciteer direct als je interesse hebt in deze vacature! 

Stuur je cv, portfolio en een korte motivatiebrief naar vacatures@welvaere.nl t.a.v. Linsey van Dijk. Wie weet zit je straks aan de koffietafel voor een leuk gesprek of kom je onze werksfeer ervaren!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.