Kom jij ons versterken?

Videograaf/ Video content creator

Ben jij een echte beelddenker? Zie je de bewegende beelden al direct voor je bij het lezen van een briefing? En hou je ervan om verhalen te vertellen door je camera te pakken en te filmen? Ben je op zoek naar een dag vol afwisseling, contact met onze klanten, de tofste video’s bewerken en wil je graag werken in een creatief marketing team? Wij hebben iets leuks voor jou, namelijk de volgende stap in jouw carrière; een rol binnen een groeiend bedrijf als videograaf.

Als videograaf bij Welvaere kun je meteen aan de slag en er ligt een mooie Sony A7s voor je klaar. We hebben ook al heel veel content ideeën voor je klaar liggen, die direct uitgewerkt kunnen worden. Het liefste willen wij bij al onze geschreven content een bijpassende video voor op YouTube. Starten we een interne Vlog, begin je met het uitwerken van onze eigen talkshow ‘Tubtalks’ en film je alle gave projecten achter de schermen.

Onze kracht zit erin dat wij alles qua marketing zelf doen. Van het opzetten van advertenties, organiseren van fotoshoots, design, teksten, tot websites bouwen, alles wat je maar kunt bedenken, een geoliede machine. Echt een plek om zelf te groeien en van elkaar te leren. Wij bestaan uit 4 fulltimers en 2 parttimers die er samen voor zorgen dat niemand in de Benelux en Duitsland meer om Welvaere heen kan. 

Wie zijn wij

Welvaere is een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. We hebben een kantoor, werkplaats en showroom in Nijkerk maar ook vestigingen in Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren” en zijn daarom opzoek naar nieuwe, positieve en oplossingsgerichte collega’s met een groei-mindset die ons gewoon geweldige team komen versterken!

Experience center Welvaere
Welvaere achter de schermen

Jouw dag

Normaal gesproken start onze dag om 07.45 op kantoor in Nijkerk. We drinken een heerlijk bakje koffie, cappuccino of theetje en kletsen wat bij. Op dit moment ziet dat er natuurlijk iets anders uit, maar we proberen elkaar zoveel mogelijk te zien via ons beeldscherm, ook heel gezellig! De dag op de marketing beginnen we met een dagstart om 08.30. Samen kijken we naar de data en of we nog ergens op moeten inspelen en delen we onze dagindeling.

Videograaf

Je kruipt achter je computer om het script door te lezen die je gisteren hebt geschreven voor een video die je vandaag gaat filmen. Je zorgt dat de camera vol is en gaat in de ochtend aan de slag om de Welvaere Weekly te filmen met Chiel. Zodra die gefilmd is ga je aan de slag om deze direct te editten zodat hij vrijdag intern gedeeld kan worden. Na de verzorgde lunch ga je verder met het uitwerken van het plan om klantervaringen te filmen. 

Welvaere vacature

Aan het einde van de dag check je snel nog even ons YouTube kanaal die jij ook onder jouw beheer hebt. Ook heb je nog even een kort overleg met de rest van het marketingteam en kijken we samen welke content er deze week nog moet komen. Wij zijn er dol op als je laat zien dat je ook over andere dingen mee kunt denken en toffe ideeën hebt, dit hoort zeker ook bij jouw takenpakket.

Word onderdeel van een hecht en gezellig team.

Collega’s waarbij je het idee dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken? In zo’n team kom je terecht. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je iedere week kans om de wisselbeker te winnen. Die ontvang je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd, jij mag je dan Welworker van de week noemen. 

Daarnaast houden wij van vieren, regelmatig proosten we op een succes dat iemand of een team heeft behaald. En een lunch hoef je trouwens ook niet mee te nemen. Dat krijg je van ons! 

Wat jij van ons kunt verwachten

 • Je krijgt een passend en fijn salaris
 • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid, gezelligheid en uitdaging
 • Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze hottubs en sauna’s
 • Een jaarlijks opleidingsbudget van € 750,-
 • Verzorgde lunch, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband

Wat jij meebrengt

 • De camera zit aan jouw hand geplakt en heeft geen geheimen meer voor je
 • Je hebt een relevante  opleiding gedaan en bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt affiniteit met social media en het creëren van content voor diverse platformen
 • Je hebt organisatie skills, weet van aanpakken, bent creatief en nieuwsgierig
 • Bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je kunt overweg met premiere pro & After effects

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!