Student happiness officer

Meewerkstage HR

Ben je een echt mensenmens, precies en ben je op zoek naar een meewerkstage voor tijdens jouw opleiding? Wij hebben een leuke functie beschikbaar op onze HR-afdeling! Jij bent het aanspreekpunt voor alle collega’s die met diverse vragen bij jou kunnen komen. Zorgt ervoor dat ons personeelssysteem up-to-date is, zet verschillende arbeidscontracten op en je bent de rechterhand van onze Chief Happiness Officer Linsey. Of je nou een HBO of MBO opleiding volgt je bent bij ons van harte welkom!

Wie zijn wij?

Welvaere is een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. We hebben een kantoor, werkplaats en showroom in Nijkerk maar ook vestigingen in Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren” en zijn daarom opzoek naar nieuwe, positieve en oplossingsgerichte collega’s met een groei-mindset die ons gewoon geweldige team komen versterken!

Experience center Welvaere
Service coordinator Welvaere

Jouw dag

Je begint op het Welvaere HQ in Nijkerk om 07:45 met een kopje koffie met je collega’s. Om 08.00 ga je achter je laptop zitten en kijk je samen met Linsey welke taken er nog open liggen. Er liggen een aantal vragen van collega’s die je kunt beantwoorden en er zijn nieuwe sollicitaties binnenkomen. Jij maakt hiervoor de eerste selectie en bespreekt dit aan het einde van de dag. Om 12 uur heb de tijd om pauze te nemen en eet je van de verzorgde lunch in onze kantine. 

Na de lunch neem je de tijd om het handboek aan te passen. En houd je je bezig met de implementatie voor ons nieuwe tijdregistratie systeem. Aan het einde van de dag heb je nog even een kort momentje samen met Linsey en voor je het weet is het al weer 17.00 en is de dag weer voorbij. 

Wat je van ons kunt verwachten

  • Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team
  • Je krijgt genoeg begeleiding, ook op de momenten dat jij wil
  • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en uitdaging
  • Je mag onbeperkt gebruik maken van onze hottubs en sauna’s

 

Wat wij van jou verwachten

  • Je doet een volledige meewerk stage
  • Je denkt oplossingsgericht, bent nauwkeurig, zelfstandig en neemt initiatief
  • Je hebt een goed humeur
  • Bent 38 uur beschikbaar
  • Je volgt een passende MBO of HBO opleiding

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!