Chief metal practitioner

Hoofd metaalproductie

Ben jij super zelfstandig, ondernemend en houd je ervan om iets op te bouwen vanaf het nulpunt? Jij bent een echte regelaar en vind het heerlijk om uit te zoeken hoe wij het beste te werk kunnen gaan. Wij zijn op zoek naar een toptalent die voor ons een hele nieuwe productie in kachels gaat runnen. Jij wordt onze Chief metal practitioner oftewel het hoofd van onze metaalproductie. 

Wij, Welvaere, zijn een snelgroeiend bedrijf dat hottubs, sauna’s en buiten producten maakt en verkoopt. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en straks de rest van Europa. Wij willen graag zelf onze hottubkachels en bbq’s gaan produceren en dus moet er een volledige metaalproductie opgezet worden. En dat wordt jouw verantwoordelijkheid!

Wat ga je precies opzetten?

Jij bouwt dus echt from scratch onze nieuwe metaal productie op totdat we uiteindelijk alles zelf kunnen doen. In het begin bestellen we de onderdelen op maat en lassen we deze af. Gaande weg gaan we steeds meer zelf doen en jij zoekt dit allemaal uit. Denk aan het kanten met een kant bank, laseren en uiteraard alles zelf af lassen. Alles voor onze eigen hottub kachels en bbq’s. Een productie van zo’n 2000 stuks in het jaar (Dit wordt natuurlijk alleen maar meer). Onze bbq’s lassen we Mig Mag en onze hottubkachels Tig.

 

Over Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk en we hebben verkooppunten in Nederland, Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren”. We zijn dan ook opzoek naar een positieve & oplossingsgerichte collega, met een groei-mindset, die ons gewoon geweldige team komt versterken!

Experience center Welvaere
Hottubkachel met vuur

Zo ziet jouw dag er uit

Vijf dagen in de week ben jij bezig met het opzetten en runnen van onze metaalproductie, naast onze sauna fabriek in Putten. Jij kijkt hoe wij deze productielijn het beste op kunnen zetten, gaat testen en uiteindelijk komen al onze hottubkachels uit ‘jouw fabriek’. 

Je hebt een kort lijntje met Welvaere HQ in Nijkerk over de gang van zaken. Samen met onze ontwerp afdeling kijk je ernaar of de kachels nog beter kunnen en test je diverse mogelijkheden. In het begin werk je veel alleen, maar het doel is dat er in de nabije toekomst meerdere medewerkers rondlopen.

Service coordinator Welvaere

Word onderdeel van een hecht en gezellig team

Je werkt wel op een andere locatie dan het HQ, maar dat maakt voor ons geen verschil. Je hoort er helemaal bij. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere samen met je collega’s, wordt er regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan een leuke sportdag, teamactiviteit of de womibo (woensdag middag borrel). 

Word onderdeel van een hecht en gezellig team.

Collega’s waarbij je het idee dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken? In zo’n team kom je terecht. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je iedere week kans om de wisselbeker te winnen. Die ontvang je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd, jij mag je dan Welworker van de week noemen. 

Daarnaast houden wij van vieren, regelmatig proosten we op een succes dat iemand of een team heeft behaald. En een lunch hoef je trouwens ook niet mee te nemen. Dat krijg je van ons! 

Wat jij van ons kunt verwachten

  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid, vrijheid en uitdaging;
  • Onbeperkt gebruik maken van onze hottubs & buitensauna’s;
  • Jaarlijks opleidingsbudget;
  • Passend salaris;
  • Verzorgde lunch, reiskostenvergoeding & een pensioenregeling.

Wat wij van jou verwachten

  • Je denkt oplossingsgericht en ziet kansen om het nog beter te doen
  • Je hebt ervaring in de metaal en kunt geweldig lassen;
  • Je bent 40 uur beschikbaar
  • Je bent niet vies van een vrijdagmiddagborrel in de hottub

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!