Afstudeerstage bij Welvaere (HBO)

Ben jij al 3,5 jaar keihard aan het studeren om hét felbegeerde papiertje met handtekening binnen te slepen? Is het enige dat jou daar nog bij tegenhoudt een afstudeerstage bij een supertof bedrijf? Dan hoef je wat ons betreft niet meer verder te zoeken. Want dat bedrijf met ontelbaar veel mogelijkheden heb je bij deze gevonden! 

Wij zoeken verschillende enthousiaste afstudeer stagiaires. Werk je secuur, ben je creatief en houd je van aanpakken dan pas je perfect binnen ons team van Welworkers, want zo noemen wij onszelf. Bij Welvaere hebben we verschillende specialisten die jou perfect kunnen begeleiden tijdens je afstudeerstage of opdracht. Studeer je af in de richting van marketing, commerciële economie, administratie, communicatie, sales, productontwerp, HR, projectmanagement of ICT? Dan hebben we een toffe plek voor jou! 

Over Welvaere

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in Nijkerk. Daarnaast hebben we locaties in Putten (NL), Deinze (BE) en Calw (DE). We groeien ontzettend hard en zijn bezig om  de rest van Europa te “veroveren”.

Hoe ziet een stagedag eruit bij Welvaere?

Je dag begint om 07:45 met een bakje koffie en de laatste nieuwtjes van je collega’s bij ons in Nijkerk. Om acht uur kruip je achter je computer om te beginnen met je onderzoek, dagstart of werk je wat mee op de afdeling waar je terecht bent gekomen. Dat vinden we namelijk alleen maar leuk, dat je naast je eigen opdracht ook meewerkt op de afdeling. 

Om 12 uur geniet je samen met het hele bedrijf van een welverdiende en verzorgde lunch. Je loopt een rondje in de buitenlucht, geniet van de zon in onze Experience Tuin, speelt een potje voetbal op het buitenterrein of gaat de strijd aan met tafelvoetbal, darten of poolen. 

Om 13.00 vervolg je je werkdag weer en heb je een bespreking met je begeleider om de resultaten uit je onderzoek te bespreken. Sluit je aan bij een vergadering en werk je nog een beetje mee op de afdeling. Om 17.00 is je werkdag voorbij. Drink je een biertje op de wo- of vrijmibo, speel je nog een potje tafelvoetbal en ga je naar huis.

Hier herken je jezelf in:

  • Je bent secuur en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren
  • Je bent beschikbaar voor een leuke afstudeerstage
  • Je bruist van de energie en enthousiasme 
  • Je bent een flexibele en resultaatgerichte teamspeler

 

Dit zoek jij verder in een afstudeerstage

  • Stagevergoeding;
  • Een heerlijk gezonde en verzorgde lunch;
  • De meest ontspannen werkomgeving van Nederland, met onbeperkt toegang tot onze eigen wellness in de tuin;
  • Ongekend goede werksfeer met leuke feestjes, teamuitjes en gezellige pauzes;
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, de dagen vliegen voorbij;
  • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken in de hottub met de baas of directeur. 

 

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als jij je carrière als student af wil ronden met een te gekke stageperiode bij Welvaere.