Hero of the numbers

Administratief medewerker

Voel jij je helemaal op je gemak in de wereld van financiën, ben je nauwkeurig en vind je het heerlijk om financiële resultaten te analyseren en te rapporteren? Dan hebben we iets leuks voor je, namelijk een leuke baan aan het begin van jouw carrière. Een rol binnen een groeiend bedrijf als Hero of the numbers oftewel administratief medewerker.

Als hero of the numbers ontferm jij je over onze financiën. Dat houdt in dat je je bezighoudt met betalingen verwerken, de administratie bijhouden, het vaststellen van budgetten, het analyseren van financiële resultaten en rapportages opstellen zoals de jaarcijfers, P&L en voor het management. Jij bent het aanspreekpunt  en adviseur voor het management, eventuele controller en (externe) accountants. Een uitdagende maar afwisselende functie met genoeg doorgroeimogelijkheden. Want wie weet ben jij in de toekomst wel onze CFO 😉

Wie zijn wij?

Welvaere is een snelgroeiend bedrijf dat hottubs en sauna’s maakt en verkoopt. We hebben een kantoor, werkplaats en showroom in Nijkerk maar ook vestigingen in Duitsland en België. We zijn hard aan de weg aan het timmeren om ook de rest van Europa te “veroveren” en zijn daarom opzoek naar nieuwe, positieve en oplossingsgerichte collega’s met een groei-mindset die ons gewoon geweldige team komen versterken!

Experience center Welvaere
Welvaere service bellen

Jouw dag

Jouw werkdag begint om 07.45 bij Welvaere HQ in Nijkerk. We drinken samen een heerlijk bakje koffie, cappuccino of theetje en kletsen wat bij. Op dit moment ziet dat er ivm thuiswerken natuurlijk iets anders. Je kruipt achter je laptop en begint met het voorbereiden van je eerste overleg vandaag. Je hebt hiervoor al een kleine presentatie met advies gemaakt en die ga je zo aan het MT presenteren.

Service coordinator Welvaere

Na de presentatie hebben jullie een kort overleg en je kruipt weer achter je computer. Je duikt Exact online in gaat aan de slag met onze boekhouding. Nadat je dit gedaan hebt ga je weer verder met een van de projecten die je hebt lopen. Zoals de budgetten vaststellen voor de komende periode. Aan het einde van de dag doe je nog wat laatste administratieve zaken die binnengekomen zijn en om 17.00 is jouw werkdag weer voorbij.

Word onderdeel van een hecht en gezellig team.

Collega’s waarbij je het idee dat het net zo goed je vrienden kunnen zijn, maar waar je ook keigoed mee kunt samenwerken? In zo’n team kom je terecht. Om ervoor te zorgen dat je een Gewoon Geweldige tijd hebt bij Welvaere, wordt er naast het harde werken regelmatig iets leuks georganiseerd. Denk aan de jaarlijkse zomerparty, kerstborrel, de womibo en vrijmibo die we geregeld doorbrengen in de hottub en sauna!

Om het werk voor iedereen een beetje spannend te maken, maak je iedere week kans om de wisselbeker te winnen. Die ontvang je als je een Gewoon Geweldige prestatie hebt geleverd, jij mag je dan Welworker van de week noemen. 

Daarnaast houden wij van vieren, regelmatig proosten we op een succes dat iemand of een team heeft behaald. En de lunch die is geheel verzorgd!

Wat jij van ons kunt verwachten

 • Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid, gezelligheid en uitdaging
 • Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze hottubs en sauna’s
 • Een jaarlijks opleidingsbudget van € 750,-
 • Verzorgde lunch, reiskostenvergoeding (als je verder dan 15km woont) en een pensioenregeling
 • De kans om door te groeien naar CFO

Wat jij meebrengt

 • Je bent 24-38 uur per week beschikbaar
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en vind dit ook leuk
 • Kennis van Exact Online is een pré
 • Opleiding financial controller is een pré
 • Je werkt zelfstandig en zoekt graag dingen uit
 • Je hebt een relevante financiële opleiding gevolgd en relevante werkervaring

Solliciteer direct via het onderstaande formulier als je interesse hebt in deze vacature!