Ben jij het talent dat wij zoeken?

Wij zijn altijd op zoek naar uitbreidingen voor ons team
of enthousiaste stagiaires.

Ben je een uitblinker in timmerwerk, marketing, verkoop of iets anders? Misschien kun jij ons dan komen versterken! Wil je graag reageren op een vacature? Stuur ons dan je motivatie, je CV en eventueel je portfolio en misschien kun je binnenkort een keer bij ons koffie drinken!

Openstaande vacatures

Timmerman / werkplaatschef

38 uur – per direct beschikbaar

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Welvaere is op zoek naar een werkvoorbereider/werkplaats chef die graag zijn handen uit de mouwen steekt!

Voor het aansturen van ons werkplaats team zijn wij op zoek naar jou! Een uitdagende functie waarin je zowel meewerkt aan het bouwen en assembleren van onze producten, als het aansturen van onze twee timmermannen. Daarnaast ga je aan de slag met het ontwikkelen en innoveren van nieuwe producten en ben je verantwoordelijk voor de inkoop bij onze leveranciers.

Bekijk de vacature

Sales medewerker

38 uur – per direct beschikbaar

Stroomt de overtuigingskracht door jouw bloed?

Welvaere is opzoek naar een karaktervolle en enthousiaste sales-medewerker! Als jij denkt dat je jouw communicatie skills kunt gebruiken om ons merk op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt te vertegenwoordigen, dan is dit misschien wat voor jou!  

Bekijk de vacature

Wij zijn welvaere

Jong en enthousiast

Wij werken met een jong team. Ieder zijn eigen talent en ieder zijn eigen taak. Samen een goed geoliede machine!

Getalenteerd team

Met ons kleine jonge team hebben we altijd een gezellige sfeer op de werkvloer. Ook de vrijdagmiddag en zaterdagmiddag borrel eindigt wel eens in een hottub!

Uitdagende omgeving

Bij Welvaere werken we tussen de wellness producten en palmbomen. Een leuke werkomgeving met unieke producten!