Wij zijn altijd op zoek naar uitbreidingen voor ons team
of enthousiaste stagiaires. Op dit moment hebben wij twee openstaande vacatures!

Ben je een uitblinker in timmerwerk, marketing, verkoop of iets anders? Misschien kun jij ons dan komen versterken! Wil je graag reageren op een vacature? Stuur ons dan je motivatie, je CV en eventueel je portfolio en misschien kun je binnenkort een keer bij ons koffie drinken!

Timmerman

Niet vies van werken met je handen en ga je een uitdaging ook niet uit de weg? Dan is dit misschien wat voor jou! Sinds 2011 timmert Welvaere hard aan de weg om – als grootste hottub- en sauna leverancier van Nederland – onze klanten te voorzien van op maat gemaakte producten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Hierbij kun jij ons helpen! In onze werkplaats worden de hottubs en sauna’s van onze klanten gebouwd, geassembleerd en worden er nieuwe productontwikkelingen tot stand gebracht.

Voor het aanvullen van ons werkplaats team zijn wij op zoek naar een Timmerman! Een leuke functie waarin je zowel meewerkt aan het bouwen en assembleren van onze producten, als verbeteren en verder ontwikkelen van onze producten met: Piet, Marco en Sjoerd.

Een uitdagende functie met leuke kansen!

Lees meer over de vacature
sauna bouwpakket

Zaterdaghulp / bijbaan

Een leuke, gezellige, afwisselende en ontspannen bijbaan in de werkplaats van Welvaere. We zoeken iemand die op zaterdag en in de vakanties samen met Bram en Stefan onze werkplaats komt ondersteunen.

Bij Welvaere maken wij hottubs en sauna’s. Dit wordt gedaan door onze timmermannen, maar zij hebben hard hulp nodig omdat wij groeiende zijn! Voordeel van het maken van deze fijne producten is dat wij regelmatig een hottubfeestje organiseren met het personeel.

Heb jij zin om deze leuke bijbaan te vervullen en Bram, Stefan, Marco, Sjoerd en Piet een handje te helpen? Stuur dan je sollicitatie. Wie weet werk jij binnenkort wel bij het meest relaxte bedrijf in Barneveld!

Solliciteer nu

Wij zijn welvaere

Jong en enthousiast

Wij werken met een jong team. Ieder zijn eigen talent en ieder zijn eigen taak. Samen een goed geoliede machine!

Getalenteerd team

Met ons kleine jonge team hebben we altijd een gezellige sfeer op de werkvloer. Ook de vrijdagmiddag en zaterdagmiddag borrel eindigt wel eens in een hottub!

Uitdagende omgeving

Bij Welvaere werken we tussen de wellness producten en palmbomen. Een leuke werkomgeving met unieke producten!