Een jong getalenteerd team met een doel voor ogen, de klant het beste wellness product aanbieden.
Maak kennis met ons team.

Chiel
Sauna expert

Heeft u vragen? Chiel is uw oplossing. Chiel is een gepassioneerde adviseur en zet alles op alles om onze klanten gelukkig te maken. Hij heeft al veel van de wereld gezien maar zijn favoriete plek is toch in de hottub met een cocktail.

Lees hier de wellnesstips van Chiel

Nick
Hottub expert

Nick heeft zijn afstudeerstagebij Welvaere volbracht en vond het zo leuk dat hij blijft. Nick zet alles op alles om onze klanten tevreden te houden en doet dit met veel plezier!

Kevin
Hottub expert

Kevin is onze nieuwste aanwinst binnen het adviseurs team. Met een frisse blik helpt hij onze klanten met het uitzoeken van het perfecte wellness product. Mocht je Kevin even kwijt zijn dan zit hij waarschijnlijk te ontspannen in de sauna.

Alwin
Hottub expert

Na zijn stage bij Welvaere is Alwin bij ons gebleven. Alwin kan u op alle vlakken helpen bij de aankoop van een hottub. Alwin zorgt ervoor dat er een lach op ons gezicht komt met grappige en bijdehante opmerkingen.

Emie
Transport

Emie is verantwoordelijk voor het transport van onze producten. Mocht u ooit de Welvaere bus zien rijden, dan is Emie waarschijnlijk opweg om een klant blij te maken samen met haar hondje Max!

Piet
Hottub & Sauna bouwer

Piet is een handig en gezellig teamlid die binnen een handomdraai je toekomstige wellness producten met liefde in elkaar zet.

Sjoerd
Hottub & Sauna bouwer

Sjoerd is onze strijder in de werkplaats. Knipper twee keer in de werkplaats en Sjoerd heeft een prachtige hottub staan.

Marco
Chef werkplaats

Marco is nieuw in ons productie team! Samen met Piet en Sjoerd zorgt hij dat jouw buitenleven nog een stukje mooier wordt.

sanne welvaere

Sanne
Marketing manager

Sanne is de creatieve en optimistische marketingmanager van Welvaere. Kom je Welvaere ergens online tegen? De kans is groot dat Sanne dit geregeld heeft. 

 

Lees hier de wellness tips van Sanne

jorrit welvaere

Jorrit
Mediawizard

Jorrit is onze man achter de digitale beeldschermen. We geloven dat de camera aan zijn hand zit vast getapet. Jorrit is een grappige creatieveling met een brein voor media.

Tabitha
Copywriter

Tabitha is onze getalenteerde tekstschrijver. Geef Tabitha een toetsenbord en haar vingers hebben binnen no time een prachtig verhaal geschreven.

Bas
Algemeen directeur

Bas is onze eindbaas. Een echte overzicht houder en van alle markten thuis. ICT, communicatie en administratief, hij helpt iedereen een handje. Daarnaast is Bas een trotse baard drager.

Bram
Productie

Bram is de gezellige jonge toevoeging aan het productie team. Hij helpt onze timmermannen om onze producten zo efficient mogelijk in elkaar te zetten.

Stefan
Duizendpoot

Stefan is onze enthousiaste zaterdag medewerker. Hij helpt ons bij alles en als u op zaterdag langs komt zou het goed kunnen dat uw kopje koffie met liefde gemaakt is door Stefan!

Max
CDO (Chief Dog Officer)

Max is onze office mascotte. Hij houdt iedereen goed in de gaten en zorgt dat iedereen goed aan het werk blijft. Vaak te vinden in het marketing kantoor of bij Emie thuis!

Duitse afdeling

Beni
Sales en Marketing

Beni versterkt ons team op de marketing en verkoopafdeling. Hij is het contactpersoon voor alle Duitstalige klanten en kijkt ernaar uit om u te helpen!

Marie
Sales en Marketing

Marie is onze nieuwste aanwinst op het sales en marketing team van Duitsland. Ze helpt u graag met het zoeken van het perfecte wellness product!

Kom jij ons team versterken?

Bij Welvaere zijn wij altijd opzoek naar nieuwe getalenteerde mensen die ons team komen versterken. Wil je graag weten over een plekje voor jou is? Bekijk dan onze huidige vacatures of stuur een mailtje!

Meer informatie