Een jong getalenteerd team met een doel voor ogen: de klant het beste wellness product aanbieden.
Maak kennis met ons team.

Kevin
Adviseur

Onze enthousiaste, vrolijke en gepassioneerde adviseur. Altijd klaar om de volgende klant blij te maken met zijn/haar favoriete wellness product.Mocht je Kevin even kwijt zijn dan zit hij waarschijnlijk te ontspannen in de sauna.

Rouben
Adviseur

Rouben is ons nieuwste talent op de sales afdeling. Een echte strijder met een visie op hoe we iedere klant een nog betere ervaring kunnen bieden. Rouben weet van aanpakken en heeft een vlotte babbel waar je zo uren naar kunt luisteren.

Chiel
Product ontwerper / Visionair

Iedere keer als Chiel zegt: “Ik heb een idee” weet je zeker dat iedereen op het puntje van zijn stoel zit.
Hij heeft al veel van de wereld gezien maar zijn favoriete plek is toch in de hottub met een Cuba Libre.

Nick
Adviseur

Elke dag als Nick aan het werk gaat kun je er vanuit gaan dat klanten blij gemaakt worden! Nick zet alles op alles om onze klanten tevreden te houden en doet dit met veel plezier!

Koen
Adviseur

Rustig, slim en direct hands-on. Koen is altijd gefocust op onze klanten zo goed mogelijk helpen! Niet te vergeten: een talentje in tafeltennis en tafelvoetbal.

Alwin
Adviseur

Alwin is het jongste talent in ons team van adviseurs. Altijd een lach op zijn gezicht, een aantal goede grappen in zijn assortiment en een tikkeltje bij de hand, that’s the Alwin we love!

Emie
Transport

Emie is verantwoordelijk voor het transport van onze producten. Mocht u ooit de Welvaere bus zien rijden, dan is Emie waarschijnlijk opweg om een klant blij te maken samen met haar hondje Max!

Marco
Productie manager

Onze nuchtere en grappige productie specialist. Marco zorgt ervoor dat elke hottub en sauna van Welvaere een stukje liefde heeft vanuit de werkplaats.

Piet
Hottub & Sauna bouwer

Piet is een handig en gezellig teamlid die binnen een handomdraai je toekomstige wellness producten met liefde in elkaar zet.

Sjoerd
Hottub & Sauna bouwer

Sjoerd is onze strijder in de werkplaats. Knipper twee keer en Sjoerd heeft een prachtige hottub staan. Daarnaast is Sjoerd onze tafelvoetbal maestro.

Elbert
Hottub & Sauna bouwer

Elbert is één van onze nieuwste aanwinsten bij de productie afdeling. Elbert is een handige en gedreven timmerman, altijd in voor het bouwen van een hottub of sauna.

Marco
Hottub & Sauna bouwer

Marco, altijd in voor gezelligheid en klaar om zijn schroefmachine te gebruiken.

Bas
Hottub & Sauna bouwer

Jorrit
Marketing manager

Jorrit is onze man achter de digitale beeldschermen. We geloven dat de camera aan zijn hand zit vast getapet. Jorrit is een grappige creatieveling met een brein voor media.

Maayke
Content Creator

Maayke is onze getalenteerde content creatie magiër. Heb je ooit twijfels over of je Comic Sans of Wordart moet gebruiken dan kan Maayke je helpen en de mooiste creaties voor je bouwen.

Tabitha
Copywriter

Tabitha is onze getalenteerde tekstschrijver. Geef Tabitha een toetsenbord en haar vingers hebben binnen no time een prachtig verhaal geschreven.

Bas
Algemeen directeur

Bas is onze eindbaas. Een trotse baard drager en een duizendpoot binnen Welvaere. Bas helpt iedereen door te groeien naar een niveau waar zelfs de Burj Khalifa geen raad mee weet.

Bram
Productie

Bram is de gezellige jonge toevoeging aan het productie team. Hij helpt onze timmermannen om onze producten zo efficient mogelijk in elkaar te zetten.

Stefan
Productie assistent

Stefan is onze enthousiaste zaterdag medewerker. Hij helpt ons bij alles en als u op zaterdag langs komt zou het goed kunnen dat uw kopje koffie met liefde gemaakt is door Stefan!

Jacco
Productie assistent

Jacco is deel van team werkplaats op zaterdag. Samen met Bram en Stefan zorgt Jacco ervoor dat onze werkplaats op rolletjes loopt!

Jesse
Projectleider

Jesse werkt aan het nieuwste topsecret project voor de wellness wereld. Jesse is een alleskunner met het motto “vaak ben je te bang”.

Tessa
Stagiair

Tessa is één van onze nieuwe getalenteerde productontwerpsters. Gefocust, een oog voor detail en volwaardig tafeltennis koningin, met Tessa in ons team weten we zeker dat onze producten top-notch zijn.

Thijn
Stagiair

Met Thijn in je team weet je zeker dat je een kunstwerk als eindresultaat krijgt. Thijn is een creatieve geest met talent voor modellen werk. Wij raden aan nu kunstwerken van Thijn te kopen, want over 5 jaar zijn ze op het prijsniveau van Rembrandt.

Stefan
Product magiër

Stefan zorgt voor harmonie tussen de werkplaats en de product ontwerpers. 3 dagen per week houdt hij zich bezig met het bouwen van onze creaties. De andere 2 dagen verbetert hij onze creaties met zijn creatieve geest!

Mick
Stagiair

Fantastisch. geniaal en bescheiden; Mick in een notendop. Mocht je bij Welvaere langslopen en je hoort een stel hersens kraken, dan is Mick waarschijnlijk de mooiste 3D creatie ter wereld in elkaar aan het zetten.

Max
CDO (Chief Dog Officer)

Max is onze office mascotte. Hij houdt iedereen goed in de gaten en zorgt dat iedereen goed aan het werk blijft. Vaak te vinden in het marketing kantoor of bij Emie thuis!

Duitse afdeling

Beni
Sales

Beni versterkt ons team op de marketing en verkoopafdeling. Hij is het contactpersoon voor alle Duitstalige klanten en kijkt ernaar uit om u te helpen!

Vivien
Marketing

Vivien is onze nieuwste talent voor de Duitse markt. Een creatieve geest, een goede muzieksmaak en een photoshop genië. Met Vivien in je team weet je zeker dat je over je targets heen kopt.

Kom jij ons team versterken?

Bij Welvaere zijn wij altijd opzoek naar nieuwe getalenteerde mensen die ons team komen versterken. Wil je graag weten over een plekje voor jou is? Bekijk dan onze huidige vacatures of stuur een mailtje!

Meer informatie