Een jong getalenteerd team met een doel voor ogen, de klant het beste wellness product aanbieden.
Maak kennis met ons team.

Chiel
Verkoopadviseur

Heeft u vragen? Chiel is uw oplossing. Chiel is een gepassioneerde adviseur en zet alles op alles om onze klanten gelukkig te maken. Hij heeft al veel van de wereld gezien maar zijn favoriete plek is toch in de hottub met een cocktail.

Laurens
Verkoopadviseur

Laurens is onze nieuwe verkoper die ervoor zorgt dat jullie als klanten met een glimlach de deur weer uit lopen. Ben je Laurens even kwijt? Waarschijnlijk zit hij even te relaxen in de sauna!

Nick
Stagiair verkoop

Nick is momenteel bij Welvaere bezig met zijn afstudeeronderzoek. Daarnaast ondersteunt hij Laurens en Chiel op de verkoop afdeling!

Alwin
Stagiair verkoop

Alwin is onze nieuwste aanwinst in de verkoop afdeling. Hij loopt momenteel bij ons stage en helpt u graag verder met uw toekomstige wellness product!

Emie
Transport

Emie is verantwoordelijk voor het transport van onze producten. Mocht u ooit de Welvaere bus zien rijden, dan is Emie waarschijnlijk opweg om een klant blij te maken.

Dinand
Productiemanager

Dinand is onze vrolijke en gepassioneerde timmerman. Geen uitdaging is te gek. Dinand heeft twee rechterhanden als het gaat om hottubs en sauna’s timmeren, maar hij is stiekem links.

Piet
Timmerman

Piet is onze nieuwe aanwinst in de werkplaats. Een handig en gezellig teamlid die binnen een handomdraai uw toekomstige wellness producten met liefde in elkaar zet.

Sjoerd
Productie

Sjoerd is ook nieuw in ons productie team! Hij heeft net als Dinand twee rechterhanden maar is stiekem wel rechts.

sanne welvaere

Sanne
Marketing manager

Sanne is de creative en optimistische toevoeging aan het marketing team. Met Sanne is het direct gezellig en kan er altijd gelachen worden.

jorrit welvaere

Jorrit
Mediawizard

Jorrit is onze man achter de digitale beeldschermen. We geloven dat de camera aan zijn hand zit vast getapet. Jorrit is een grappige creatieveling met een brein voor media.

Tabtiha
Copywriter

Tabitha is onze getalenteerde tekstschrijver. Geef Tabitha een toetsenbord en haar vingers hebben binnen no time een prachtig verhaal geschreven.

Bas
Algemeen directeur

Bas is onze eindbaas. Een echte overzicht houder en van alle markten thuis. ICT, communicatie en administratief, hij helpt iedereen een handje. Daarnaast is Bas een trotse baard drager.

Bram
Productie

Bram is de gezellige jonge toevoeging aan het productie team. Hij helpt onze timmermannen om onze producten zo efficient mogelijk in elkaar te zetten.

Stefan
Duizendpoot

Stefan is onze enthousiaste zaterdag medewerker. Hij helpt ons bij alles en als u op zaterdag langs komt zou het goed kunnen dat uw kopje koffie met liefde gemaakt is door Stefan!

Duitse afdeling

Beni
Sales en Marketing

Beni versterkt ons team op de marketing en verkoopafdeling. Hij is het contactpersoon voor alle Duitstalige klanten en kijkt ernaar uit om u te helpen!

Yasmina
Sales en Marketing

Yasmina is onze nieuwste aanwinst op de Duitse marketing en verkoopafdeling. Ze is een harde werker en een gezellige toevoeging aan het marketing team.

Kom jij ons team versterken?

Bij Welvaere zijn wij altijd opzoek naar nieuwe getalenteerde mensen die ons team komen versterken. Wil je graag weten over een plekje voor jou is? Bekijk dan onze huidige vacatures of stuur een mailtje!

Meer informatie