Een jong getalenteerd team met een doel voor ogen, de klant het beste wellness product aanbieden.
Maak kennis met ons team.

Koen
Sales Manager

Koen is onze nieuwste aanwinst. Rustig, slim en direct hands-on. Koen is altijd gefocust op onze klanten zo goed mogelijk helpen! Niet te vergeten: een talentje intafeltennis en tafelvoetbal.

Chiel
Adviseur / Product ontwerper

Heeft u vragen? Chiel is uw oplossing. Chiel is een gepassioneerde adviseur en zet alles op alles om onze klanten gelukkig te maken. Hij heeft al veel van de wereld gezien maar zijn favoriete plek is toch in de hottub met een cocktail.

Lees hier de wellnesstips van Chiel

Nick
Adviseur

Elke dag als Nick aan het werk gaat kun je er vanuit gaan dat klanten blij gemaakt worden! Nick zet alles op alles om onze klanten tevreden te houden en doet dit met veel plezier!

Kevin
Adviseur

Met een frisse blik helpt Kevin onze klanten met het uitzoeken van het perfecte wellness product. Mocht je Kevin even kwijt zijn dan zit hij waarschijnlijk te ontspannen in de sauna.

Alwin
Adviseur

Alwin kan u op alle vlakken helpen bij de aankoop van een hottub. Alwin zorgt ervoor dat er een lach op ons gezicht komt met grappige en bijdehante opmerkingen.

Emie
Transport

Emie is verantwoordelijk voor het transport van onze producten. Mocht u ooit de Welvaere bus zien rijden, dan is Emie waarschijnlijk opweg om een klant blij te maken samen met haar hondje Max!

Piet
Hottub & Sauna bouwer

Piet is een handig en gezellig teamlid die binnen een handomdraai je toekomstige wellness producten met liefde in elkaar zet.

Sjoerd
Hottub & Sauna bouwer

Sjoerd is onze strijder in de werkplaats. Knipper twee keer in de werkplaats en Sjoerd heeft een prachtige hottub staan.

Joey
Hottub & Sauna bouwer

Joey is de nieuwste toevoeging aan ons werkplaats team. Een grappige handige timmerman met een oog voor detail.

Marco
Productie manager

Marco is chef werkplaats. Samen met Piet, Sjoerd & Joey zorgt hij dat jouw buitenleven nog een stukje mooier wordt.

Jorrit
Marketing manager

Jorrit is onze man achter de digitale beeldschermen. We geloven dat de camera aan zijn hand zit vast getapet. Jorrit is een grappige creatieveling met een brein voor media.

Maayke
Content Creator

Maayke is onze getalenteerde content creatie magiër. Heb je ooit twijfels over of je Comic Sans of Wordart moet gebruiken dan kan Maayke je helpen en de mooiste creaties voor je bouwen.

Tabitha
Copywriter

Tabitha is onze getalenteerde tekstschrijver. Geef Tabitha een toetsenbord en haar vingers hebben binnen no time een prachtig verhaal geschreven.

Bas
Algemeen directeur

Bas is onze eindbaas. Een echte overzicht houder en van alle markten thuis. ICT, communicatie en administratief, hij helpt iedereen een handje. Daarnaast is Bas een trotse baard drager.

Bram
Productie

Bram is de gezellige jonge toevoeging aan het productie team. Hij helpt onze timmermannen om onze producten zo efficient mogelijk in elkaar te zetten.

Stefan
Productie assistent

Stefan is onze enthousiaste zaterdag medewerker. Hij helpt ons bij alles en als u op zaterdag langs komt zou het goed kunnen dat uw kopje koffie met liefde gemaakt is door Stefan!

Jacco
Productie assistent

Jacco is deel van team werkplaats op zaterdag. Samen met Bram en Stefan zorgt Jacco ervoor dat onze werkplaats op rolletjes loopt!

Jesse
Projectleider

Jesse werkt aan het nieuwste topsecret project voor de wellness wereld. Jesse is een alleskunner met het motto “vaak ben je te bang”.

Max
CDO (Chief Dog Officer)

Max is onze office mascotte. Hij houdt iedereen goed in de gaten en zorgt dat iedereen goed aan het werk blijft. Vaak te vinden in het marketing kantoor of bij Emie thuis!

Duitse afdeling

Beni
Sales en Marketing

Beni versterkt ons team op de marketing en verkoopafdeling. Hij is het contactpersoon voor alle Duitstalige klanten en kijkt ernaar uit om u te helpen!

Isabelle
Sales en Marketing

Isabelle versterkt onze Duitse marketing en sales afdeling. Een harde werker die geen moeilijke opdrachten uit de weg gaat.

Kom jij ons team versterken?

Bij Welvaere zijn wij altijd opzoek naar nieuwe getalenteerde mensen die ons team komen versterken. Wil je graag weten over een plekje voor jou is? Bekijk dan onze huidige vacatures of stuur een mailtje!

Meer informatie