onderdeel van Welvaere

ijsbad kopen bij Icetubs

Naast dat wij ontzettend houden van de warmte, bubbelend water en een brandend vuurtje gaat ons hart ook ergens anders van kloppen. Van intense ijzige kou. Onder Welvaere is namelijk een nieuw label geboren; Icetubs.

Ergens in Amsterdam is tijdens een ademsessie het idee van Icetubs ontstaan. We stapten het koude water in en voelde ons herboren. We konden de wereld aan. Dit is iets dat iedereen mee moet maken, maar niet in een opblaasbaar bad met ijsklontjes maar een bad dat zelf koelt. Maar, zo’n bad, dat was er nog helemaal niet. Daar begon het proces en het begin van ons eigen ijsbad.Dat idee uitwerken naar een echt ijsbad heeft twee jaar geduurd. Begonnen met brainstormen, netwerken en ideeën uitwerken. Alles werd ingezet voor dat ene ijsbad. Niet zomaar eentje, maar het beste wat je kunt bedenken én uit Nederland. 

Met een budget en de juiste mensen zoals; een productontwerper, marketeers en managers. Het perfecte recept om een ijsbad van dit kaliber neer te kunnen zetten. En dat is dus gelukt. Jij kunt nu een ijsbad kopen. Eentje die zelf koelt en volledig ontworpen en gemaakt is in Nederland! 

Icetub model S

Dit ijsbad, Icetub model S, is een hoogwaardig design bad. Voorzien van alle gemakken die je maar kunt bedenken. Een simpel display, altijd fris water, gemakkelijk te verplaatsen en steevast klaar voor een ijzige duik. 

 
Bekijk Icetub model S

Icetubs

Icetubs, onderdeel van Welvaere, is gevestigd op een andere locatie. Namelijk in Badhoevedorp. Icetubs is gefocust op presteerders die het liefst iedere dag hun mentale grens willen verleggen.

Ruim twee jaar ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat jij het ultieme ijsbad kan gebruiken: De Icetub. Een simpel display, altijd fris water, gemakkelijk te verplaatsen en steevast klaar voor een ijzige duik in 3 graden koud water.  

ijsbad kopen

Grenzen verleggen 

Een ijsbad kopen bij Icetubs doe je om jouw grenzen te verleggen. Je vindt bij ons een bad waarin jij jezelf volledig kunt onderdompelen in water zo koud als de Noordelijke ijszee; zuiver water en volledig vrij van chloor.

En die grenzen iedere dag verleggen moet niet een al te grote moeite zijn, vinden wij. Daarom is ons ijsbad van alle gemakken voorzien! Je stapt er zo in en uit, is gemakkelijk te besturen én je kunt hem ook nog zonder al te veel moeite verplaatsen. Ons ijsbad staat 24 uur per dag ijskoud klaar, op de temperatuur die jij wilt, om jouw grenzen te verleggen.

IJsbad kopen bij Icetubs

Meer dan 2 jaar zijn wij bezig geweest met het maken van de eerste Icetub van Nederlandse bodem. Onder de veilige paraplu en het kantoor van Welvaere zaten wij zo’n 2400 uur aan de ontwerptafel, maakten we meer dan 200 schetsen, hadden we ontelbaar slapeloze nachten, meer dan genoeg fouten, 15 eureka momenten, meerdere uitgewerkte concepten, 20+ geteste baden en ontelbaar veel koude rillingen.

Het ijsbad, volledig gemaakt, ontworpen en dus ontwikkeld in Nederland. Alles in eigen hand, een product waar we trots op zijn. Na twee jaar zijn wij eindelijk klaar om dit met de wereld te delen. Het ijsbad is klaar om jouw innerlijke kracht te ontdekken. Ready om jouw volledige potentie te ontgrendelen. Ben jij er klaar voor?

IJsbad kopen bij Icetubs