September 2020

Een Ducktub voor Jenniefromtheblog

In september hebben wij een hele mooie traditionele Ducktub Bjorn bij Jennie af mogen leveren. De Ducktub staat perfect midden in de natuur bij het boshuisje van Jennie.

Genieten in het bos

Jennie kunnen we kennen van haar blog en instagram account; jenniefromtheblog. Zij deelt alles wat zij meemaakt en leuk vindt. Bijvoorbeeld over Slow living, groen leven, persoonlijke ontwikkeling en alles in en rondom haar eigen boshuisje.

In mei 2020 is Jennie gaan wonen in een houten boshuisje in het zuiden van ons land. Een plek tussen de bomen waar je de vogeltjes hoort fluiten. De perfecte plek om tot rust te komen. Het enige wat daar nog niet was, was een Ducktub. Dat hebben wij geregeld.

Ducktub Bjorn

In de tuin bij Jennie hebben wij een Ducktub Bjorn geplaatst met houtgestookte kachel. Zonder extra poespas, gewoon een traditionele hottub. Deze past zo perfect bij haar manier van leven; slow living! 

We hebben de Ducktub samen op de mooiste plek in haar tuin gezet en Chiel heeft alle onderdelen geïnstalleerd en een uitleg gegeven zodat Jennie direct kon beginnen met genieten!