Uitgelicht de Ducktub Lux: Ontspannen in de luxe hottub

Genietend van het heerlijk warme water, houtgestookt vuurtje, elkaar en van de buitenlucht doe je in een luxe hottub. Ontworpen met een focus op superieur comfort.

Avondje ontspannen

Je hebt een drukke dag op het werk gehad daarna nog koken en bent eigenlijk wel toe aan een beetje me-time. Wat een geluk heb jij dat je er in jouw achtertuin zo’n mooie Ducktub staat te pronken. Iedere keer als je deze hottub bekijkt, of er gebruik van maakt ben je blij met deze keuze. Een keuze die zeker niet de goedkoopste was, maar ook een waar je nooit spijt van krijgt. Je kunt namelijk voor het slapen gaan nog even volledig ontspannen en de dag achter je laten. Het ingebouwde bubbelsysteem voegt nog net dat beetje extra luxe toe. En wat een luxe is dat toch, je eigen hottub in je achtertuin.

De luxe hottub

De luxe zit hem bij deze mooie hottub niet alleen in het comfort dat hij biedt, ook in het design. Want, mogen we eerlijk zijn? Deze luxe hottub is toch een pareltje in ieders achtertuin?

Unieke kachel

De kachel van de Ducktub Lux zorgt voor zijn unieke, bijzondere uitstraling. De kachel is namelijk geplaatst tussen de hottub en de houten afwerking. Aan de buitenzijde is de kachel afgesloten met een RVS-paneel wat zorgt voor een extra dimensie in de afwerking van de Ducktub. Door het glazen deurtje van de Ducktub Lux kun je het vuurtje zien branden.

Superieur comfort

Ontspannen, relaxed, comfortabel en fijn zitten kun je zeker in deze hottub. Bij het ontwerpen van de kuip is hier rekening mee gehouden. Door ronde vormen te gebruiken die volledig naar het lichaam staan kun je hier heerlijk in zitten. Lekker met je benen op de bank of juist wat hoger omdat je het water net iets te warm vindt. In de Ducktub Lux kan het allemaal.

Ook zo’n mooi luxe hottub?

Wil jij ook wel de luxe van een hottub in je eigen achtertuin en is je oog gevallen op deze mooie Ducktub Lux? Bekijk hem eens op de website of kom langs in onze showroom waar je deze hottub met onze adviseurs geheel samen kunt stellen naar jouw wensen.

Bekijk de ducktub lux
Ontvang Exclusieve Tips voor Ontspannend Buitenleven
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief!
INSCHRIJVEN
close-link

Kom langs in ons Experience center!

Bekijk 20+ modellen hottubs en sauna’s in ons experience center, 4 dagen per week. Ook op zaterdag!
Plan uw bezoek in
close-link
Click Me