Actuele levertijden van Welvaere

De actuele levertijden voor onze producten

  • Onze hottubs: 5 weken
  • Onze buitensauna's: vraag onze adviseurs in het Experience Center naar meer informatie
  • Kleinere producten: max. 2 weken

Vakmanschap met hoogstaande kwaliteit

Wanneer je een hottub of sauna bij Welvaere koopt, komt deze niet met twee dagen uit ons magazijn rollen. Nee, wij maken deze helemaal zelf en daardoor hebben wij ook een wat langere levertijd. 

Bij ons vind je een grote werkplaats waar wij alles met de hand maken. Iedere optie die jij kiest monteren wij zelf in of aan de hottub of sauna van jouw dromen. Iedere plank wordt met de hand gezaagd, iedere optie wordt er met heel veel liefde ingezet en alles wordt extra vaak gecontroleerd.

Als jouw hottub klaar is bezorgen wij deze met onze eigen bezorgdienst. En de sauna? Die bouwen onze eigen mannen op in jouw tuin. Wij kennen onze producten door en door. Gaan alleen voor het beste resultaat. Met een Ducktub of Tønsauna van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud en een meesterlijke opwarmtijd. En wij garanderen: Een wellnessproduct van zeer hoge kwaliteit!

Welvaere is TOP!
Eerste bezoek in de toonzaal was perfect, een antwoord op al mijn vragen gekregen en vriendelijke ontvangst.
Het verdere verloop met nog kleine aanpassingen via e-mail ook zonder problemen. De verschillende contacten (verkoop – productie – levering) hebben alles tot de dag van plaatsing naar wens voldaan.

De dame die de plaatsing verzorgde heeft alles goed uitgelegd zodat na enkele uren de hottub kon gebruikt worden zonder noemenswaardige problemen. Alle beloften zijn nagekomen. Kwaliteit van eigen productie is van hoog niveau met heel degelijke materialen.

Yves
Heeft een hottub gekocht
Trustpilot

Bekijk jouw hottub of sauna in ons Experience center

Na het bekijken van je offerte nieuwsgierig geworden naar hoe jouw toekomstige hottub er nou in het echt uitziet? Breng dan een bezoekje aan ons Experience Center in Nijkerk, daar begint jouw wellness avontuur pas echt! 

In ons experience center staat een ruim assortiment van hottubs en sauna’s die de ontspanning in jouw tuin helemaal af maken. Loop door onze werkplaats en zie met eigen ogen hoe wij de hottubs maken.

Na een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs, waar jij al je vragen kunt stellen, maken we graag een persoonlijk prijsaanbod voor je. We denken graag met je mee en geven je een aanbod op maat.

Maak een afspraak
Experience center Welvaere

Neem een kijkje in ons Experience center

Waarom een hottub of sauna van Welvaere?

  • Klanten beoordelen ons met een 4,6/5 op Trustpilot
  • Stel jouw hottub/sauna volledig zelf samen, alles is mogelijk!
  • Jouw hottub of sauna worden volledig in Nederland geproduceerd in Nijkerk en Putten
  • Ontvang een persoonlijke offerte binnen 30 minuten
  • Al 11 jaar de hottub en buitensauna expert van Nederland
  • Bekijk jouw favoriete hottub/sauna in de grootste hottub showroom van Nederland in Nijkerk
  • Direct kopen bij de fabrikant i.p.v. van een doorverkoper
Ducktub Extern

Naar buiten, ook al is het maar even, doet de mens goed. Door iedere dag de tijd te nemen om wat frisse buitenlucht in te ademen maak je extra endorfine aan. Stress en angstige gevoelens verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarvoor hoef je niet in de auto te stappen, dat kan gewoon in je eigen tuin.

Zie je jezelf al genieten met je familie, gezin en geliefde van een heerlijke bbq tijdens een zwoele zomeravond terwijl de kinderen spetteren in een Ducktub? Op heerlijke stoeltjes rondom een kampvuurtje met marshmallows? Of gewoon, met een goed boek of gesloten ogen. Dat zijn van die momenten om nooit te vergeten, die blijven je bij!