0 klanten waarderen ons gemiddeld met een 0/10

Bij Welvaere staat de klant voorop. Wij willen er alles aan doen om samen met u te kijken naar welk wellness product het beste bij u past. Op de kaart hiernaast kunt u zien in welke plaatsen wij allemaal al hottubs en barrel sauna’s hebben neergezet.

hottub hot tub nortub bjorn
hottub 1000 liter uitzicht kunststof
hottub hot tub nortub bjorn

“Wij zijn erg blij met onze nieuwe hot tube, hebben hem mee genomen naar Frankrijk waar deze een mooie plek heeft gekregen in de tuin bij ons Franse spoorweg huisje.”

M van der Meer / Google

“Wij hebben een barrel-sauna gekocht bij Welvaere. Héél fijn ding. Hadden we jaren eerder moeten doen. De mannen van Welvaere werkten snel en netjes. Heel tevreden mee”

R Pals / Google

“We kochten de easy tub 1000L met bubbels, zware 35KW kachel, bodem issolatie, dranken plankje en kleurenLED. Vanwege de drukte wat langere levertijd maar uiteindelijk super blij met deze aankoop. De tub is veel sneller warm (uurtje) en met minder hout dan dat ik had verwacht. Met de issolatie en issolerende cover is de Tub s ochtends na een avond badderen nog steeds aangenaam en direct bruikbaar. Zeer efficient dus.

Verder is de tub voldoende ruim voor 5 personen en fantastisch om met vrienden een avondje in bij te praten of op zondag ochtend rustig in wakker te worden.”

J. Jacobs / Facebook
nortub oval hottub kunststof
hottub hot tub nortub ovalti
Hottub bjorn nortub
Ducktub intern

“We zijn heel tevreden van de service van Welvaere. Demooie Hot Tub werd geleverd, helemaal naar België. Telkens als we een vraag hadden (bvb over de knoppen en de concrete installatie) werd deze heel snel en correct beantwoord. Ook het stukje hout dat beschadigd was aan ons trapje, werd meteen vervangen. TOPservice! Merci.”

K Leroux / Google

“De hottub ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook heerlijk in gebruik. De easytub heeft een comfortabele zit met meerdere niveau’s. Ook de massagejets zijn een aanrader! Met een ruim uur hout stoken is de tub al op temperatuur.”

Familie Priem / Google

“Wij hebben sinds een jaar een Hottub in de tuin van Welvaere. Na een kort bezoek aan hun showroom de juiste tub gekozen. Daarbij ook een filtratie systeem laten plaatsen. De levering duurde even en de status is niet altijd even helder. Zou aanraden om klanten nog iets beter (en automatisch) op de hoogte te stellen. De montage is gedaan door de tuinman.Na een jaar 5-10x gebruikt met veel plezier, zowel in de zomer voor verkoeling als in de winter”

S Ossewijer / Google

“Sinds half december hebben we een hottub van Welvare, die we sindsdien elk weekeinde gebruikt hebben. Na ons eerst op internet te hebben verdiept in de mogelijkheden, kwamen voor het beste materiaal van de kunststof binnentup uit op Welveare. Op afspraak zijn we naar de toonzaal gegaan en hebben uitgebreide informatie gehad en er is goed meegedacht over de mogelijkheden bij ons thuis i.v.m het plaatsen. We zijn zeer tevreden over de levering. Er ontbraken nog 2 ringen en die zijn via de post snel ontvangen. Na gebruik was er nog een lekkage naar de filter, daarvoor krijgen we nog een nieuwe slang.
De service is dik in orde

B. te Vruchte / Google

Hier staan hottubs en barrel sauna’s van Welvaere

In de kaart hieronder vindt u de verschillende locaties waar Welvaere klanten heeft geholpen. De locaties zijn gebaseerd op plaatsnamen vanwege de privacy van onze klanten.