Bij Welvaere staat de klant voorop. Wij willen er alles aan doen om samen met u te kijken naar welk wellness product het beste bij u past. Op de kaart hiernaast kunt u zien in welke plaatsen wij allemaal al hottubs en barrel sauna’s hebben neergezet.

hottub hot tub nortub bjorn
hottub 1000 liter uitzicht kunststof
hottub hot tub nortub bjorn

Zeer goede ervaring.

Goede ontvangst, vriendelijk personeel een hele mooie Ducktubs in de showroom. Echt een aanrader om bij dit bedrijf langs te gaan en rond te kijken. Wij werden goed geholpen met nuttige tips hoe je het best je Ducktub hottub kan onderhouden.

Angelique / Kiyoh

Gastvrij ontvangen, duidelijke uitleg en verstand van zaken

Moesten even een uurtje rijden maar dit was zeer de moeite waard. Diverse modellen in de showroom beschikbaar zodat je ook daadwerkelijk zelf kunt ervaren wat het beste bij je past. Nemen ook rustig de tijd om alle verschillen duidelijk uit te leggen.

Bas / Kiyoh
nortub oval hottub kunststof
hottub hot tub nortub ovalti
Hottub bjorn nortub
Ducktub intern

Prima service van begin tot eind, absolute aantader!

Hee goede ervaring, vanaf eerste bezoek in de showroom tot en met de aflevering. Ik heb Kevin wel tien keer aan de telefoon gehad en hij heeft me elke keer prima geholpen. Ook Emie heel prettig. Samen alles erin gesjouwd en op zijn plaats gezet, keurig op tijd en netjes van tevoren gebeld. Nu nog hopen dat alles ook goed werkt, maar daar heb ik ook het volste vertrouwen in.

Sylvester / Kiyoh

Zeer vriendelijke verkoper en hele mooie duurzame tubs

Goed geholpen en uitgebreid verteld wat de mogelijkheden waren. Hele mooie tubs en pompen maken bijna geen geluid. Verkoper was zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Je kunt zelfs een hottub uitproberen. Mooie showroom en we hebben zelfs een kijkje in de werkplaats mogen nemen.

Tess / Kiyoh

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen week werd onze hottub geleverd door Welvaere. Er was op voorhand afgesproken dat zij de afspraak met het kraanbedrijf zouden regelen en dit was fantastisch geregeld. Iedereen was goed op tijd en in een mum van tijd stond de hottub op zijn definitieve plek. Emie van Welvaere heeft alles aangesloten en ons daarna alles heel duidelijk uitgelegd. Heel vriendelijke service en zeer vlotte communicatie! Een aanrader!

Anoniem / Kiyoh