Wij vinden het belangrijk dat u na de aankoop van een hottub of barrel sauna bij Welvaere zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Om misverstanden te voorkomen maken wij altijd duidelijke afspraken envragen we onze klanten altijd om de algemene voorwaarden goed door te nemen.

De afspraken die wij maken omtrent het product en de te leveren middelen kunt u duidelijk terug vinden op de factuur of offerte die u bij ons in de showroom mee krijgt. Na het tekenen van de factuur gaat u akkoord met de factuur en de algemene voorwaarden .

Is er een probleem omtrent uw aankoop bij Welvaere? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij lossen dit probleem graag met u op. Ons streven is dat iedereen tevreden is met zijn aankoop bij Welvaere.

Een klacht of probleem kunt u gemakkelijk melden via ons ticketsysteem. Via dit systeem kunt u gemakkelijk en snel een bericht insturen met afbeeldingen of video’s. Alle gegevens omtrent uw klacht of probleem zijn hier terug te vinden. Om snel een passende oplossing te kunnen bieden vragen wij het volgende van u:

1. Vermeld duidelijk uw eigen gegevens met het factuurnummer;
2. Beschrijf de klacht zo uitgebreid mogelijk;
3. Stuur altijd meerdere foto’s of filmpjes mee. Wij krijgen dan namelijk een zo duidelijk mogelijk beeld van het betreffende probleem.

Wanneer u bij ons een ticket invult streven wij ernaar om zo snel mogelijk te reageren en een passende oplossing te bieden.

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Stationsweg 167B
Barneveld, 3771 VG
The Netherlands

Contact

Telefoon: (+31) (0)342 712032
E-mail: info@welvaere.nl

Adres
Stationsweg 167B
Barneveld, 3771 VG
The Netherlands