Welvaere - Create Moments

Navigeer naar onze hoofdcategoriëen

Sauna tuin - klantverhaal

Buitenkijken bij Hella

#withwelvaere geeft je een kijkje in de wellnessparadijsjes van Welvaere’s klanten. Deze keer sprak ik met Hella. Sinds de zomer van 2020 hebben Hella en haar dochter de Ducktub Hjorn in de tuin en sinds een paar weken staat er ook een Tønsauna 250 bij. 

Hottub met lampjes

Buitenkijken bij jou

Wij vinden het super tof om foto’s van jouw hottub te ontvangen, in ruil daarvoor ontvang je van ons een cadeautje! Hoe dat werkt?

Droombaan vacature

Als hottub-tester is het aan jou de taak om onze hottub te beoordelen. Wij maken onze populairste hottub, Ducktub Bjorn, helemaal voor je klaar en zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind je van het formaat en zit – of lig – je comfortabel?

Hottub demammavan

Mails vol inspiratie, tips en acties ontvangen?

Inspiratie voor het creëren van ultieme genietmomenten, ervaringen van andere klanten, als eerste op de hoogte van nieuwe producten en het antwoord op al jouw vragen. Klinkt dit als iets waar jij wel op zit te wachten? Meld je dan aan voor de Welvaere nieuwsbrief

Spotify lijsten welvaere

Welvaere playlist

Wij hebben een paar muzieklijsten gemaakt voor verschillende momenten in de hottub.

Sauna fabriek Putten

Kom je bij ons werken?

Wij zoeken verschillende nieuwe Welworkers. Wie weet staat jouw droombaan er al tussen en word jij onderdeel van ons hechte en gezellige team.

Voordelen van een sauna in de zomer

5 Redenen waarom jij deze zomer geniet in je eigen sauna.

hottub met bubbels

Tips voor een thuisvakantie

Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet om thuis te ontspannen en vakantie te vieren; een vakantie voor jou en je hele gezin. Eentje om nooit meer te vergeten!

Barrel sauna opgieting

Het gebruik van een sauna

Een goede voorbereiding is het halve werk. Ook bij een saunasessie is dat echt het geval. Wij hebben alle stappen voor het juiste gebruik van een sauna op een rijtje gezet.

Tonsauna thermohout

Pinterest

Ben jij soms ook lekker aan het fantaseren over jouw droomtuin en wil je je inspiratie graag ergens opslaan? Maak een bord aan op Pinterest en pin jouw tuingeluk.

Onze samenwerkingen