Bestelling plaatsen

Bestel onze hottubs en sauna's online

Zo plaats je een bestelling

Op onze website hebben wij ons gehele assortiment zo uitgebreid mogelijk staan. Dit varieert van hottubs, tot barrel sauna’s van kachels tot accessoires. Bij ieder product hebben we verschillende foto’s staan en een beschrijving om u een goed beeld te geven van een product.

Wanneer je besluit over te gaan tot aankoop van een hottub of barrel sauna bij Welvaere kun je  deze gemakkelijk online bestellen. Op de product pagina’s staan een groot aantal opties voor het personaliseren van de hottub of barrel sauna. Je kunt hier precies kiezen hoe  jouw hottub of barrel sauna wilt hebben. Zodra je tevreden bent kun je het product toevoegen aan de winkelwagen.

Om de bestelling te bevestigen moeten er wat persoonlijke gegevens worden ingevuld om zodat wij contact met je op kunnen nemen. De betaling kun je gemakkelijk online doen met iDeal of Paypal. Zodra de betaling bij ons binnen is  kunnen wij beginnen met het verwerken van de bestelling. We bellen je altijd nog even op om persoonlijk de bestelling door te lopen.

Wanneer je graag de producten wilt komen bekijken dan kan dat! Welvaere heeft een grote showroom waar (bijna) alle verschillende hottubs en barrel sauna’s zijn opgesteld. Je kunt ze bekijken terwijl je geniet van een lekker bakje koffie en luistert naar het advies van onze adviseurs

Showroom
Wellnesstuin Welvaere

Verwerking

Zodra de bestelling is binnen gekomen bij ons gaan wij hem voor je verwerken. Dit gebeurd vaak dezelfde dag nog en anders de eerst volgende werkdag. Onze klantenservice medewerkers gaan kijken wanneer jouw hottub kan worden ingepland bij de timmerman. Voor de productie van een hottub wordt gemiddeld één tot drie dagen ingepland. Zodra de hottub is ingepland van de productie beginnen.

Welvaere hottub productie

Productie

De productie van de hottub gebeurd door onze gespecialiseerde timmermannen. Zij gaan zorgvuldig te werk om de hottub volledig naar jouw wens te produceren. Zodra de hottub klaar is wordt deze gecontroleerd door een tweede persoon. Hij controleert de hottub op o.a. het houtwerk, de montage van de kachel en accessoires en eventuele oneffenheden in de kuip. Zodra dit gecontroleerd is en geoptimaliseerd is wordt de hottub klaargemaakt voor levering.

Waarom Welvaere?

  • Welvaere brengt de ultieme ontspanning aan huis
  • Grote showroom en werkplaats in Midden Nederland waar je alle ins en outs krijgt
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10 door onze klanten!
Hottub testen Welvaere

Bezorgen

Zodra jouw hottub gereed is wordt er een afspraak ingepland voor het afhalen of bezorgen van de hottub. De bezorger belt een half uur van te voren om je op de hoogte te stellen van de bezorging. Zodra de bezorger bij je thuis is wordt de hottub van de aanhanger afgehaald en op de juiste plaatst gezet. Zodra de hottub volledig is geïnstalleerd, kan het genieten echt beginnen.

De sauna wordt besteld zodra je de bestelling hebt gedaan. Wanneer de sauna bij ons binnen is plannen we samen met jou een afspraak in wanneer we deze op kunnen komen bouwen.

Genieten!

Is de hottub geleverd en de sauna volledig opgebouwd? Dan kun je hem gebruiken. Vul de hottub met water en steek de kachel aan. Stap in de warmte en ontspan! We wensen je alvast heel veel plezier van je aankoop.