hottub voor twee personen

Uitgelicht de Nørtub Ovalti: Romantisch genieten met z’n tweetjes!

Een houtgestookte hottub in je eigen tuin biedt gegarandeerd de ontspanning die je nodig hebt. Je bent maar met z’n tweetjes of je wilt niet een hele grote hottub in je tuin. Samen geniet ja van het warme water, een goed gesprek, drankje of genieten van een boek. De Nørtub Ovalti, een hottub voor twee personen zorgt ervoor dat je met een goed gezelschap heerlijk kunt genieten!

Romantische avond

Sluit je ogen en beeld je het volgende in: de kachel van de hottub brand. Je zet een leuk muziekje aan, terwijl je de lampionnen die in de tuin hangen aanzet. In je badjas zet je de kaarsjes aan en voel je of het water al de perfecte temperatuur heeft. Je partner komt aan met twee wijntjes en samen stap je in een heerlijk warme hottub. Geniet van het warme water onder de open sterrenhemel met het beste gezelschap dat je kunt wensen.

Hottub voor twee personen

De kleinste hottub binnen ons assortiment, die zeker niet onder doet in vergelijking met de andere hottubs. Bijzonder en uniek in Nederland is dat deze hottub plek biedt voor twee personen. De Nørtub Ovalti is klein maar fijn. De banken in deze hottub zijn ergonomisch naar het lichaam ontworpen wat ervoor zorgt dat je heerlijk relaxed kunt zitten.

Hottub voor in een kleine tuin

Heb je nou een kleinere achtertuin of niet zoveel ruimte over voor een houtgestookte hottub maar wel de wens? Dan is de Nørtub Ovalti ook zeker een goede keuze voor jou. Doordat deze hottub voor twee personen is neemt deze ook niet veel ruimte in je achtertuin in. Ideaal dus als je niet veel ruimte heb, maar toch je eigen wellnessplek wilt creëren.

Ben je geïnteresseerd in deze hottub voor twee personen? Bekijk de hot tub dan op onze website of kom langs in onze showroom, waar je hem in het echt kunt aanschouwen!

Geef een reactie

Ontvang Exclusieve Tips voor Ontspannend Buitenleven
Schrijf je vandaag in voor onze nieuwsbrief!
INSCHRIJVEN
close-link

Kom langs in ons Experience center!

Bekijk 20+ modellen hottubs en sauna’s in ons experience center, 4 dagen per week. Ook op zaterdag!
Plan uw bezoek in
close-link
Click Me