Heerlijk ontspannen

Een houtgestookte hottub voor Suzan en Freek

De tuin van het duo Suzan en Freek heeft een geweldige upgrade gekregen. Daar staat namelijk sinds kort een mooie Ducktub Extern. Perfect om momenten in te ontspannen en uit te rusten. 

Suzan en Freek

Suzan en Freek, wie kent ze niet? Ze zijn begonnen met ‘de minuut’ waarin zij filmpjes op social media posten waarin eigen versies van hits worden gedeeld. Voor ze het weten doen ze een uitverkochte clubtour zonder dat ze eigen liedjes hebben uitgebracht. Hun debuutsingle ‘Als het Avond is’ veranderde alles. Stijgt naar de nummer 1 in de Top 40 en Suzan en Freek worden in 1 klap bekend bij heel Nederland. 

Heerlijk ontspannen

Dat dit duo het druk heeft is een understatement. De liedjes die ze uitbrengen zijn bijna altijd goed voor een hoge notering in de Top 40. Met veel enthousiasme bezoeken ze diverse media, staan ze op grote festivals en organiseren hun eigen clubtour.

Hoe fijn is het dan als je na zo’n drukke dag, weekend of week jezelf even helemaal terug kan trekken in de buitenlucht. Genieten van momenten met elkaar, ogen gesloten en heerlijk warm water. Gewoon in de eigen tuin genieten van het ultieme wellness gevoel. Begin 2021 verhuisden Suzan en Freek en kregen daarbij een prachtige tuin. De ideale plek voor een hottub.

De Ducktub Extern

De hottub die bij Suzan en Freek in de achtertuin staat te schitteren is de Ducktub Extern met wat luxe toevoegingen zoals een bubbelsysteem, onderwaterverlichting een cover en een zijtafel. 

De bubbels en de onderwaterverlichting maken van de traditionele hottub een echt luxe variant. Zo ontstaat er een geheel nieuwe sfeer rondom de hottub. Met een druk op de knop creëer je namelijk een magische sfeer en wordt je rug gemasseerd door duizenden borrelende luchtbelletjes en breng je het bekende spa gevoel gewoon naar de tuin. De ideale plek om even te ontspannen na een drukke week!