Waarom een hottub en een sauna kopen bij Welvaere?

Hottub, sauna kopen combinatie 

Gaat u voor de complete wellness tuin ervaring in uw eigen achtertuin? Een hottub en sauna is de perfecte combi! Dit tovert uw tuin om tot een heerlijk wellness centrum. Ontspanning met uw partner of de hele familie, in de hottub en de sauna, ziet u het al voor zich?

Een echte wellness tuin

Het kopen van een hottub en een sauna is natuurlijk niet niks. U moet rekening houden met alle details van maar liefst twee wellness producten. Hier helpen wij u graag bij!

Laat u alvast inspireren door onze mooie hottub– en saunapagina’s en kies de hottub en sauna uit die bij jou past! Twijfelt u of vindt u de keuze te lastig? Maak dan een afspraak met een van onze experts, zij helpen u graag!

Plan uw bezoek nu in

Ontvang een uitgebreid wellness set ter waarde van €1000,- cadeau! 

U gaat uw eigen wellness tuin creëren door een hottub en een sauna aan te schaffen. Daarom ontvangt u van een ons een uitgebreid wellness set om deze combi deal helemaal compleet te maken. In dit wellness set zitten items die u niet kunt missen in uw eigen wellness paradijs! Daarom krijgt u dit ook alleen van ons cadeau bij de aanschaf van een hottub en een sauna op hetzelfde moment! De Ducktub Basic intern, extern en de Vikasauna zijn uitgesloten.

Hottub en sauna showroom

Bij Welvaere kunt u uw toekomstige wellness tuin komen uitzoeken in onze showroom. Wij hebben namelijk hottubs en sauna’s opgesteld die u kunt bekijken, voelen en zelfs testen!

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over onze hottubs en sauna’s en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij nodigen u van harte uit om een keer langs te komen en uw plannen te bespreken!

Kom naar onze showroom

Een wellness tuin hoeft niet duur te zijn

Wilt u graag een echte wellnesstuin, maar heeft u niet veel geld te besteden of wilt u liever zo min mogelijk uit geven? Dat kan, voor een relatief klein budget tovert u uw tuin al snel om tot een wellness paradijs!

De goedkoopste hottub die wij aanbieden is de Ducktub Ovalti voor twee personen. De goedkoopste sauna is de Tønsauna 220. Door deze twee producten samen aan te schaffen heeft u al een wellnesstuin voor maar €6190,-.

Ducktubs Tønsauna's

Mooie combinatiedeal

Een veel gekozen combinatiedeal bij Welvaere is de Ducktub Bjorn in combinatie met de Tønsauna 280. In beide modellen kunt u heerlijk tot rust komen met meerdere mensen.

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een andere combinatie, alles is mogelijk. Ook kunt u gemakkelijk uw eigen sauna bij ons samenstellen door uw eigen afmetingen door te geven.

Wanneer u de combinatie hottub & sauna bij ons koopt krijgt u een wellness set cadeau. Dit set krijgt u alleen als beide producten op hetzelfde moment gekocht worden en als het gaat om een van onze Tønsauna’s, Pûntsauna’s of Ducktubs.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen