Hottub, sauna kopen combinatie 

Gaat u voor de complete wellness tuin ervaring in uw eigen achtertuin? Een hottub en sauna is de perfecte combi! Dit tovert uw tuin om tot een werkelijke wellness centrum. Ontspanning met uw partner of de hele familie, in de hottub en de sauna, ziet u het al voor zich?

 

Een echte wellness tuin

Het kopen van een hottub en een sauna is natuurlijk niet niks. U moet rekening houden met alle details van maar liefst twee wellness producten. Hier helpen wij u graag bij!

Wij hebben voor het aanschaffen van een hottub en een sauna twee verschillende pagina’s met hoe u dit wellness product moet uitkiezen. Zo kunt u zich alvast inlezen op de aankoop van een hottub en een sauna.

Waarom een hottub en een sauna kopen bij Welvaere?

Onze hottubs

[ux_products style=”normal” columns=”5″ columns__md=”4″ slider_nav_style=”simple” slider_nav_position=”outside” cat=”38″ products=”14″ order=”asc”]

Onze buitensauna's

[ux_products style=”normal” columns=”5″ columns__md=”4″ slider_nav_style=”simple” slider_nav_position=”outside” cat=”43″ products=”14″ order=”asc”]

Hottub en sauna showroom

Bij Welvaere kunt u uw toekomstige wellness tuin komen uitzoeken in onze showroom. Wij hebben namelijk hottubs en sauna’s opgesteld die u kunt bekijken, voelen en zelfs testen!

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over onze hottubs en sauna’s en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij nodigen u van harte uit om een keer langs te komen en uw plannen te bespreken!

Meer informatie
De starter wellness tuin kopen

Wilt u voor weinig geld uw tuin omtoveren tot wellness tuin met een hottub en sauna? Dat regelen wij voor u!

Het basis model van de Vikatub Intern kost €1.325,00. Het basis model van de Tønsauna 220 kost €3.195,00. U heeft met deze combi al een prachtige wellness tuin vanaf €4.520,00!

Vikatub Intern Tønsauna 220

Mooie combinatie deals!

Een veel gekochte combideal bij Welvaere is de Nørtub Oval met de Tønsauna 250. Met deze combinatie van hottub en sauna zit u er altijd relaxt bij.

Het basis model van de Nørtub Oval kost €2.895,00. Het basis model van de Tønsauna 250 kost €3.595,00. U heeft met deze combi al een prachtige wellness tuin vanaf €6.490,00!

Nørtub Oval Tønsauna 250

Wilt u graag meer informatie over een wellness tuin? Komt langs in onze showroom of neem contact met ons op via email of telefoon!