Genieten in een boshuisje

Een Ducktub Bjorn bij Jenniefromtheblog

De tuin van Jennie, bekend van haar blog, werd voorzien van een prachtige hottub. De Ducktub Bjorn. Jennie is deze hottub in ons experience center uit komen kiezen en past perfect in haar ‘slow living’ levensstijl.

‘Mijn hottub hoort inmiddels echt bij mijn huisje en leven en ik zou niet meer zonder willen. Dankzij de hottub kun je echt even een momentje voor jezelf nemen. Even tot rust komen en ‘verplicht’ tijd zonder je telefoon doorbrengen.’

hottub jennie
Jennie
jenniefomtheblog

Ontspannen midden in de natuur

Jennie woont in een huisje midden in het bos in het Zuiden van Nederland. Een knus houten huisje omringd door tientallen grote bomen. Samen met haar hond Cody maakt zij allemaal leuke herinneringen en deelt deze met haar volgers.

De Ducktub Bjorn staat in haar eigen tuintje, de perfecte plek voor wat extra ontspanning. Tussen de bomen waar je op het moment dat je je ogen sluit de vogeltjes hoort fluiten. Of in de avond van de sterrenhemel kunt genieten. 

De hottub brengt voor Jennie niet alleen de nodige ontspanning, het brengt ook een hoop gezelligheid. Er komen ook vaak vrienden langs om gezellig een avondje in de hottub te beleven met een glas champagne.

Lees hier de ervaring van Jennie

Ducktub Bjorn

De Ducktub Bjorn van Jennie is lekker basic, zonder al te veel poespas. Gewoon een traditionele hottub die perfect bij haar manier van leven past. Door de thermohouten afwerking krijgt de hottub een mooie natuurlijke look en past perfect in het bosje. 

Meer informatie?

Wil je net zoals Jennie een Ducktub Bjorn in je achtertuin? Bekijk deze prachtige hottub op onze website of neem contact met ons op als je net zoals Jennie met ons wilt samenwerken.