hottub en sauna showroom

Welkom in de grootste hottub en sauna showroom in Midden Nederland

Welkom in de grootste hottub en sauna showroom van Nederland. In deze blog leg ik je uit waarom een bezoekje aan onze showroom het zeker waard is!

Vrijblijvend advies

Mijn collega’s op de verkoopafdeling willen iedereen graag helpen. Heb je nou een simpele vraag, een specifieke wens of wil je juist inspiratie op doen? De verkoopafdeling staat vijf dagen in de week voor jou klaar, een kort of lang bezoek alles kan bij ons in de showroom.

Neem je zwemkleding mee

Buiten bij de entree van onze showroom hebben we een veranda met een mooie Nørtub Hjorn eronder voorzien van een bubbelsysteem, jetsysteem, LED-verlichting en een filterinstallatie. Daarnaast staat de mooie Pûntsauna met een HUUM kachel. Beide worden op zaterdag aangestoken zodat je kunt genieten van de warmte. Wil je graag even testen of de hottub of sauna echt iets voor jou is? Neem dan je zwemkleding mee, je mag hier uiteraard gebruik van maken. Op een doordeweekse dag de hottub of sauna testen? Geef dit dan even aan dan zorgen wij dat ze beide lekker warm zijn.

hottub en sauna showroom
hottub en sauna showroom

Meer dan tien hottub showmodellen

Weet je niet zo goed wat voor hottub of sauna je moet kiezen en wil je graag alle modellen in het echt bekijken? Dan ben je in onze showroom zeker aan het juiste adres. Bijna alle modellen staan opgesteld in de showroom, je kunt de verschillende houtsoorten en opties allemaal op je gemak bekijken. Ook krijg je de mogelijkheid om er even in te gaan zitten of liggen zodat je nog een beter beeld krijg!

Neem een kijkje in de werkplaats

Wat uniek is aan een bezoek van onze showroom is dat je ook een kijkje mag en kunt nemen in de werkplaats. De plek waar straks misschien jouw hottub wel door een van onze timmermannen Sjoerd of Piet wordt gemaakt. Hierdoor krijg je gemakkelijk een goed beeld van het productieproces.

hottub en sauna showroom

Geniet ook van onze heerlijke koffie

Wil je alle informatie even laten bezinken of wil je graag een offerte op laten maken? Neem dan plaats aan onze grote koffietafel en geniet van een heerlijk kopje koffie!

We heten je graag welkom in onze mooie showroom! Gemakkelijk te bereiken in het midden van Nederland!