Bouw uw eigen hottub!

Voor de echte klussers die graag zelf de handen uit de mouw steken hebben wij de zelfbouwpakketten. In deze pakketten zitten de verschillende producten die u nodig heeft om uw eigen hottub te bouwen. Door de voordelige prijs op deze producten bent u niet veel geld kwijt. De zelfbouwpakketten komen in verschillende vormen. U kunt voor een kuip en een interne kachel gaan als u de hottub wilt inbouwen. Het voordeel van het zelfbouwpakket is de lage prijs en vrije keuze hoe u de hottub bouwt. U beslist volledig zelf of de hottub wilt inbouwen of dat u de houten afwerking zelf maakt. Welvaere wilt u graag helpen bij uw eigen project!

Bestel nu het hottub zelfbouwpakket en bouw uw eigen hottub binnen 2-3 dagen! Een eigen hottub bouwen is niet alleen goedkoper maar ook leuker. Een eigen project voor uzelf waarin u alle vrijheid heeft. U kiest hoe de hottub in elkaar gezet. Natuurlijk kunt u bij het hottub zelfbouwpakket ook verschillende accessoires kopen waardoor uw hottub nog persoonlijker en aangenamer wordt. Hierbij kunt u denken aan een hottub peddel waardoor u het water goed kunt mengen of misschien een zandfilterpomp zodat uw water langer schoon blijft. Er is van alles mogelijk.

 

Zelfbouwpakketten

Vikatub interne hottub zelfbouw

Zelfbouwpakket Ducktub Basic Intern
€975,-

U bent de klusser die ervan houdt zijn handen uit de mouwen te steken met de wens om zijn eigen hottub te bouwen. Met het volledige zelfbouwpakket van de Dcuktub Basic Intern maken wij dit voor u mogelijk. Zit u straks in uw eigen gebouwde hottub?

Geschikt voor 3/4 personen – 30 kW kachel – 1100 liter – 175 cm diameter

Vikatub externe hottub zelfbouw

Zelfbouwpakket Ducktub Basic Extern
€1175,-

Het zelf verzorgen van een stukje wellness en ontspanning in uw eigen achtertuin? Dat kan met dit complete zelfbouwpakket van de Ducktub Basic Extern. Zit u straks heerlijk te ontspannen in uw eigen gemaakte hottub?

Geschikt voor 3/4 personen – 30 kW kachel – 1100 liter – 175 cm diameter

storntub externe hottub zelfbouw

Zelfbouwpakket Ducktub Bjorn
€1295,-

Het zelf verzorgen van een stukje wellness en ontspanning in uw eigen achtertuin? Dat kan met dit complete zelfbouwpakket van de Ducktub Bjorn. Zit u straks heerlijk te ontspannen in uw eigen gemaakte hottub?

Geschikt voor 4/5 personen – 30 kW kachel – 1000 liter – 175 cm diameter

storntub externe hottub zelfbouw

Zelfbouwpakket Ducktub Bjornstor
€1425,-

Het zelf verzorgen van een stukje wellness en ontspanning in uw eigen achtertuin? Dat kan met dit complete zelfbouwpakket van de Ducktub Bjornstor. Zit u straks heerlijk te ontspannen in uw eigen gemaakte hottub?

Geschikt voor 5/6 personen – 30 kW kachel – 1500 liter – 207 cm diameter

Offerte op maat? Neem contact op!

Bel met ons op 0342-712032 en mail naar info@welvaere.nl