975,00

U bent de klusser die ervan houdt zijn handen uit de mouwen te steken met de wens om zijn eigen hottub te bouwen. Met het volledige zelfbouwpakket van de Vikatub Intern maken wij dit voor u mogelijk. Zit u straks in uw eigen gebouwde hottub?

Meer informatie
 1.175,00

Het zelf verzorgen van een stukje wellness en ontspanning in uw eigen achtertuin? Dat kan met dit complete zelfbouwpakket van de Vikatub Extern. Zit u straks heerlijk te ontspannen in uw eigen gemaakte hottub?

Meer informatie
Vanaf:  1.295,00

Een leuk project voor handige mensen die graag wat willen besparen. Dit zelfbouwpakket Størntub 1000 is wat u nodig heeft om een prachtige hottub te bouwen. In deze hottub kunt u gemakkelijk plaatsnemen met 4 tot 5 personen, wat het dus een goede familie hottub maak!

Meer informatie
Vanaf:  1.425,00

Met het zelfbouwpakket van Størntub 1500 weet u zeker dat u gaat genieten. Deze hottub heeft bijzondere grote diameter waardoor u extra veel ruimte heeft om te ontspannen.

Meer informatie
 845,00

Een stijlvolle ronde Størntub kuip van 1000 liter waarin u plaats kunt nemen met vijf tot zes personen. De kuip is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en heeft standaard een lichtgrijze kleur. In deze kuip kunt u perfect plaats nemen met vijf personen.

Meer informatie
 975,00

Een ruime ronde Størntub kuip van 1500 liter waarin u plaats kunt nemen met zeven tot acht personen. Doordat de kuip een diameter heeft van zo'n twee meter heeft u hierin alle ruimte. Ultiem ontspannen is in deze heerlijke kuip gegarandeerd! Deze kuip is uitermate geschikt om in de grond te bouwen of weg te werken in een terras.

Meer informatie
 675,00

De traditionele Vikatub kuip is de ideale hottubkuip met een zeer aantrekkelijke prijs! Voor een klein bedrag realiseert u al uw eigen wellnessplek aan huis. Met uw eigen kachel, verwarmingselement of andere manier van verwarmen waant u zich al snel in een oase van rust wanneer u plaats neemt in uw eigenhandig gebouwde hottub.

Meer informatie

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 5 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Vikatub

Heeft u liever voor weinig geld een complete hottub? Wij regelen het! Bekijk onze Vikatubs hier...

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
09:00 - 17:30
09:00 - 16:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 16:30
Gesloten

12 tot en met 15 februari gesloten

Hottub zelfbouw

Een hottub zelfbouwen is een uitdagend en leuk project. Bij het bouwen van een hottub komen wel wat belangrijke zaken kijken. Lees meer ...

Bezorging en afhalen

Wilt u graag uw hottub thuis afgeleverd krijgen? Of haalt u hem liever zelf op? Het kan allemaal! Lees meer ...

Hottub zelfbouwpakketten

Voor de echte klussers die graag zelf de handen uit de mouw steken hebben wij de zelfbouwpakketten. In deze pakketten zitten de verschillende producten die u nodig heeft om uw eigen hottub te bouwen. Door de voordelige prijs op deze producten bent u niet veel geld kwijt. De zelfbouwpakketten komen in verschillende vormen. U kunt voor een kuip en een interne kachel gaan als u de hottub wilt inbouwen. Het voordeel van het zelfbouwpakket is de lage prijs en vrije keuze hoe u de hottub bouwt. U beslist volledig zelf of de hottub wilt inbouwen of dat u de houten afwerking zelf maakt. Welvaere wilt u graag helpen bij uw eigen project!

Bestel nu het hottub zelfbouwpakket en bouw uw eigen hottub binnen 2-3 dagen! Een eigen hottub bouwen is niet alleen goedkoper maar ook leuker. Een eigen project voor uzelf waarin u alle vrijheid heeft. U kiest hoe de hottub in elkaar gezet. Natuurlijk kunt u bij het hottub zelfbouwpakket ook verschillende accessoires kopen waardoor uw hottub nog persoonlijker en aangenamer wordt. Hierbij kunt u denken aan een hottub peddel waardoor u het water goed kunt mengen of misschien een zandfilterpomp zodat uw water langer schoon blijft. Er is van alles mogelijk.