Hottub zelfbouwpakketten

Zelf een hottub maken? Welvaere heeft verschillende pakketten met hottub kuipen, kachels, aansluitsets en glasvezelringen!

Zelfbouwpakketten bekijken

Waarom een zelfbouwpakket van Welvaere?

Beste kwaliteit glasvezel kuipen

Onze glasvezel hottub kuipen zijn niet alleen de meest stijlvolle hottub kuipen, maar ook de sterkste. Onze kuipen worden gemaakt van verschillende lagen glasvezel en zijn afgewerkt met verschillende coatings ter bescherming van de kuip.

Alle essentiele onderdelen voor 1 voordelige prijs

Bij ieder zelfbouwpakket bent u voorzien van het volgende: een hottub kuip, kachel, 2 glasvezelringen om de kuip en een aansluitset voor de kachel!

Hulp van experts

In Nijkerk hebben wij onze eigen werkplaats waar wij zelf onze hottubs produceren. Wij hebben veel ervaring met het bouwen van deze producten en kunnen u dus zeker helpen met uw vragen!

Bekijk de showroom

Hottub Zelfbouwpakketten

Onze hottub bouwpakketten bestaan uit een hottub kuip, hottub kachel, kachel aansluitset en 2 glasvezelringen (kan hout op geschroeft worden).

Zelfbouwpakket Ducktub Basic Intern
€1245,-

U bent de klusser die ervan houdt zijn handen uit de mouwen te steken met de wens om zijn eigen hottub te bouwen. Met het volledige zelfbouwpakket van de Ducktub Basic Intern maken wij dit voor u mogelijk. Zit u straks in uw eigen gebouwde hottub?

Geschikt voor 3 tot 4 personen – 30 kW kachel – 1100 liter – 175 cm diameter

Meer informatie

Zelfbouwpakket Ducktub Basic Extern
€1369,-

Het zelf verzorgen van een stukje wellness en ontspanning in uw eigen achtertuin? Dat kan met dit complete zelfbouwpakket van de Ducktub Basic Extern. Zit u straks heerlijk te ontspannen in uw eigen gemaakte hottub?

Geschikt voor 4 tot 5 personen – 30 kW kachel – 1100 liter – 175 cm diameter

Meer informatie
storntub externe hottub zelfbouw

Zelfbouwpakket Ducktub Bjorn
€1579,-

De Ducktub Bjorn is de meest verkochte hottub binnen ons assortiment. Deze klassieke hottub vorm staat brengt de Scandinavische levensstijl direct naar jouw achtertuin!

Geschikt voor 4 tot 5 personen – 30 kW kachel – 1000 liter – 175 cm diameter

Meer informatie
storntub externe hottub zelfbouw

Zelfbouwpakket Ducktub Bjornstor
€1749,-

De klassieke hottub vorm, echter in een grotere uitvoering. Met een diameter van 207 cm is dit de perfecte familie hottub.

Geschikt voor 5 tot 6 personen – 30 kW kachel – 1500 liter – 207 cm diameter

Meer informatie

Zelfbouwpakket Ducktub Ovalti
€1600,-

De romantische twee persoons hottub, ook gezien op TV! Met 800 liter water de kleinste en meest knusse hottub die wij aanbieden.

Geschikt voor 2 personen – 30 kW kachel – 800 liter – 167 x 115 cm

Meer informatie

Zelfbouwpakket Ducktub Hjorn
€1785,-

De acht hoekige Hjorn Ducktub is uniek in Nederland. Een zeer stijlvolle hottub met 8 zitplaatsen en een opwarmtijd van anderhalf uur!

Geschikt voor 6 tot 8 personen – 30 kW kachel – 1200 liter – 180 x 180 cm

Meer informatie

Zelfbouwpakket Ducktub Extern
€2170,-

De klassieke ronde vorm van de hottub in combinatie met uitstekend zitgemak. Dit komt door de ergonomische vorming in het zitvlak van de hottub. Heerlijk ontspannen!

Geschikt voor 5 tot 6 personen – 30 kW kachel – 1400 liter – 167 x 115 cm

Meer informatie

Zelfbouwpakket Ducktub Oval
€2640,-

Volgens vele van onze klanten is de Ducktub Oval de mooiste hottub in ons assortiment. De ovale vorm is ook uniek in Nederland. Door de verhoging is deze hottub ook zeer geschikt voor kinderen.

Geschikt voor 6 tot 8 personen – 30 kW kachel – 1700 liter – 240 x 199 cm

Meer informatie

Offerte op maat? Neem contact op!

Bel met ons op 0342-712032 en mail naar info@welvaere.nl

Bouw uw eigen hottub!

Voor de echte klussers die graag zelf de handen uit de mouw steken hebben wij de zelfbouwpakketten. Door de voordelige prijs op deze producten bent u niet veel geld kwijt. Het voordeel van het zelfbouwpakket is de lage prijs en vrije keuze hoe u de hottub bouwt. U beslist volledig zelf of de hottub wilt inbouwen of dat u de houten afwerking zelf maakt. Welvaere wilt u graag helpen bij uw eigen project!

 Een eigen hottub bouwen is niet alleen goedkoop maar ook leuk!  Een eigen project voor uzelf waarin u alle vrijheid heeft. U kiest hoe de hottub in elkaar gezet. Naast de standaard zelfbouwpakketten kunt u ook extra opties en accessoires kopen om uw hottub nog persoonlijker en aangenamer te maken. Hierbij kunt u denken aan een hottub peddel waardoor u het water goed kunt mengen of een zandfilterpomp zodat uw water langer schoon blijft. Er is van alles mogelijk.

Zelfbouwpakketten bekijken