Vanaf:  2.245,00

Wilt u graag zelf de grootste hottub van Nederland bouwen? Dat kan met dit zelfbouwpakket van de 2300 liter hottub. Waar u met 12 tot 16 personen heerlijk in kunt ontspannen.

Vanaf:  2.045,00

Voor degene die graag de handen uit de mouwen steekt, er van geniet zijn eigen creaties te maken en van een beetje ontspanning houdt, hebben wij dit mooie zelfbouw pakket van de 1700 liter hottub met externe kachel.

Vanaf:  1.845,00

Houdt u van klussen of wilt u de kosten wat lager houden? Bekijk dan dit mooie zelfbouwpakket met 1600 liter hottub kuip en 30 kW kachel. In deze kuip kunt u met maar liefst acht tot tien personen plaats nemen.

Vanaf:  1.395,00

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Dan kunt u bij Welvaere met deze mooie zelfbouwcombinatie van een 1200 liter hottub kuip en een externe 30 kW kachel eigenhandig uw eigen hottub in elkaar zetten!

Vanaf:  945,00

Een traditionele hottub kuip van 1100 liter waar een interne kachel in gemonteerd kan worden. In de hottub kuip is een uitsparing is gemaakt zodat de kachel perfect geplaatst kan worden. De hottub kuip biedt plaats aan vier tot vijf personen.

Vanaf:  1.195,00

Houdt u van klussen of wilt u de kosten wat lager houden? Bekijk dan dit mooie zelfbouwpakket met 1000 liter hottub kuip en 25 kW kachel. In deze hottub kunt u als die volledig af is met vijf personen heerlijk tot rust komen.

Vanaf:  895,00

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Dan kunt u bij Welvaere met deze mooie zelfbouwcombinatie van een 800 liter hottub kuip en een externe 25 kW kachel eigenhandig uw eigen hottub in elkaar zetten!

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 5 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Hottub zelfbouw

Een hottub zelfbouwen is een uitdagend en leuk project. Bij het bouwen van een hottub komen wel wat belangrijke zaken kijken. Lees meer ...

Bezorging en afhalen

Wilt u graag uw hottub thuis afgeleverd krijgen? Of haalt u hem liever zelf op? Het kan allemaal! Lees meer ...

Hottub zelfbouwpakketten

Voor de echte klussers die graag zelf de handen uit de mouw steken hebben wij de zelfbouwpakketten. In deze pakketten zitten de verschillende producten die u nodig heeft om uw eigen hottub te bouwen. Door de voordelige prijs op deze producten bent u niet veel geld kwijt. De zelfbouwpakketten komen in verschillende vormen. U kunt voor een kuip en een interne kachel gaan als u de hottub wilt inbouwen. Het voordeel van het zelfbouwpakket is de lage prijs en vrije keuze hoe u de hottub bouwt. U beslist volledig zelf of de hottub wilt inbouwen of dat u de houten afwerking zelf maakt. Welvaere wilt u graag helpen bij uw eigen project!

Bestel nu het hottub zelfbouwpakket en bouw uw eigen hottub binnen 2-3 dagen! Een eigen hottub bouwen is niet alleen goedkoper maar ook leuker. Een eigen project voor uzelf waarin u alle vrijheid heeft. U kiest hoe de hottub in elkaar gezet. Natuurlijk kunt u bij het hottub zelfbouwpakket ook verschillende accessoires kopen waardoor uw hottub nog persoonlijker en aangenamer wordt. Hierbij kunt u denken aan een hottub peddel waardoor u het water goed kunt mengen of misschien een zandfilterpomp zodat uw water langer schoon blijft. Er is van alles mogelijk.