Bouw uw eigen hottub!

Voor de echte klussers die graag zelf de handen uit de mouw steken hebben wij de zelfbouwpakketten. Door de voordelige prijs op deze producten bent u niet veel geld kwijt. Het voordeel van het zelfbouwpakket is de lage prijs en vrije keuze hoe u de hottub bouwt. U beslist volledig zelf of de hottub wilt inbouwen of dat u de houten afwerking zelf maakt. Welvaere wilt u graag helpen bij uw eigen project!

 Een eigen hottub bouwen is niet alleen goedkoop maar ook leuk!  Een eigen project voor uzelf waarin u alle vrijheid heeft. U kiest hoe de hottub in elkaar gezet. Naast de standaard zelfbouwpakketten kunt u ook extra opties en accessoires kopen om uw hottub nog persoonlijker en aangenamer te maken. Hierbij kunt u denken aan een hottub peddel waardoor u het water goed kunt mengen of een zandfilterpomp zodat uw water langer schoon blijft. Er is van alles mogelijk.

Onze zelfbouwpakketten bestaan uit enkel een hottub kuip en een hottub kachel. Hier zit dus geen hout of andere opties bij.

Zelfbouwpakketten

Zelfbouwpakket Ducktub Basic Intern
€975,-

U bent de klusser die ervan houdt zijn handen uit de mouwen te steken met de wens om zijn eigen hottub te bouwen. Met het volledige zelfbouwpakket van de Ducktub Basic Intern maken wij dit voor u mogelijk. Zit u straks in uw eigen gebouwde hottub?

Geschikt voor 3/4 personen – 30 kW kachel – 1100 liter – 175 cm diameter

Dit zelfbouwpakket bestaat uit enkel een hottub kuip en een hottub kachel.

Zelfbouwpakket Ducktub Basic Extern
€1175,-

Het zelf verzorgen van een stukje wellness en ontspanning in uw eigen achtertuin? Dat kan met dit complete zelfbouwpakket van de Ducktub Basic Extern. Zit u straks heerlijk te ontspannen in uw eigen gemaakte hottub?

Geschikt voor 3/4 personen – 30 kW kachel – 1100 liter – 175 cm diameter

Dit zelfbouwpakket bestaat uit enkel een hottub kuip en een hottub kachel.

storntub externe hottub zelfbouw

Zelfbouwpakket Ducktub Bjorn
€1295,-

Het zelf verzorgen van een stukje wellness en ontspanning in uw eigen achtertuin? Dat kan met dit complete zelfbouwpakket van de Ducktub Bjorn. Zit u straks heerlijk te ontspannen in uw eigen gemaakte hottub?

Geschikt voor 4/5 personen – 30 kW kachel – 1000 liter – 175 cm diameter

Dit zelfbouwpakket bestaat uit enkel een hottub kuip en een hottub kachel.

storntub externe hottub zelfbouw

Zelfbouwpakket Ducktub Bjornstor
€1425,-

Het zelf verzorgen van een stukje wellness en ontspanning in uw eigen achtertuin? Dat kan met dit complete zelfbouwpakket van de Ducktub Bjornstor. Zit u straks heerlijk te ontspannen in uw eigen gemaakte hottub?

Geschikt voor 5/6 personen – 30 kW kachel – 1500 liter – 207 cm diameter

Dit zelfbouwpakket bestaat uit enkel een hottub kuip en een hottub kachel.

Opties bij uw zelfbouwpakket

Aansluitset voor externe kachel

Bestaande uit: 2 doorvoeren met zelftappers, 4 slangenklemmen, 1,5 meter slang en kit.

€99,-

Aansluitset voor Interne kachel

Bestaande uit: kit en 4 bouwtjes en moertjes.

€22,-

Extra glasvezelring

Standaard zit er 1 glasvezelring aan de hottubs vast waar u de planken aan de zijkant aan kunt vastschroeven. Met een extra glasvezelring kunt u de planken op twee plekken bevestigen.

Tussen €70,- en €90,-

Offerte op maat? Neem contact op!

Bel met ons op 0342-712032 en mail naar info@welvaere.nl