Interne kachel 30 kW

Met de interne 30 kW hottub kachel kunt u efficiënt hottubs verwarmen met een maximale diameter van 1,75 meter. Door het gat in de zijkant van deze kachel kan het water snel opgewarmd worden. Het water stroomt door dit gat, waardoor het water in contact komt met het warmste deel van de kachel. Door de natuurlijke stroming van warm en koud water wat zal ontstaan in uw bad, zal het water snel opwarmen. Mocht u dit proces nog verder willen versnellen, dan kunt u bij ons een peddel aanschaffen. Door regelmatig met de peddel het water te verplaatsen kan de opgewekte warmte sneller verspreid worden.

Gebruik

Het gebruiken van de interne kachel 30 kW is zeer eenvoudig. Het is belangrijk dat u uw hottub eerst goed vult tot 10 centimeter onder de rand. Hierdoor kan de kachel tijdens het stoken direct zijn warmte afgeven aan het water. In de kachel zelf kunt u eenvoudig een vuur maken met hout en aanmaakblokjes. Als het vuur eenmaal brandt kunt u de luchttoevoer regelen door de deksel te verschuiven. Als u het opwarmingsproces wilt versnellen raden wij u aan een peddel aan te schaffen. Door regelmatig met de peddel het water te verplaatsen kan de opgewerkte warmte sneller verspreid worden. Als u klaar bent met het stoken van de hottub kachel kunt u de deksel volledig over kachel plaatsen zodat het vuur geen lucht meer krijgt.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom
kunststof hottub 1100 liter
hottub binnenkant hekje
hottub welvaere interne kachel
hottub interner nortub

Materiaal

Bij Welvaere vindt u alleen producten van uitstekende kwaliteit. Deze hottub kachel is dan ook niet zonder reden vervaardigd uit drie millimeter dik aluminium. Dit materiaal heeft niet alleen een goede warmtegeleiding, maar ook een lange levensduur. Dit materiaal wordt ook veel gebruikt in de scheepsbouw. Om u te verzekeren van uitstekende kwaliteit zijn alle lasnaden op deze kachel hermetisch getest.

detail interne kachel gemonteeerd
detail hekje in 1100 liter hottub

Veiligheid

De interne kachel 30 kW zal tijdens het stoken heet worden en dit brengt de nodige veiligheidsmaatregelen met zich mee. In de hottub worden de zitplekken en de kachel afgescheiden met een houten afscheiding om aanraking te voorkomen. De kachelpijp die bevestigd is op de kachel zal heet worden en een aanraking hiermee zou brandwonden kunnen veroorzaken. Wij raden u daarom aan een hittebeschermer aan te schaffen die u over de kachelbuizen heen kunt doen.

Als u de hottub neerzet in een normale woonwijk raden wij u aan een vonkenvanger te kopen. Dit is een aluminium kap die u op het uit einde van de kachelpijpen bevestigd. Hierdoor kunnen er geen vonken vrij komen tijdens het stoken van de kachel. Ook is het verstandig om een extra meter kachelpijp aan te schaffen om rook bij de buren te voorkomen.

Bij deze hottub kachel krijgt u twee meter kachelpijp met een roestvrijstalen kap.

Details

  • Maten: 610 x 350 x 810 mm
  • Gewicht: 20 kg
  • Hoge kwaliteit MIG-lassen
  • Hermetisch geteste lasnaden
  • Inclusief: Kachelpijp (2m) en roestvrijstalenkap
bovenaanzicht 1100 liter hottub

Opties & Accessoires

Interne asschep

€38,-

Extra meter kachelpijp

€80,-

Hitteschild hottub

Hiiteschild

€95,-

Vonkenvanger

€95,-

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00