25 kw interne kachel

Interne kachel 30 kW
€450,-

De interne kachel 30 kW is ideale interne kachel voor hottubs tot 1100 Liter. Deze interne kachel heeft een grote buis door zich lopen waardoor het water sneller wordt opgewarmd. De kachel is gemaakt van 3mm dik zee aluminium wat een zeer lange levensduur heeft. Een goede kachel voor weinig geld!

30 kW kachel extern

Externe kachel 30 kW
€495,-

Deze stijlvolle hottub kachel verwarmt uw hottub kachel met een kracht van 30kW. Ideaal voor mensen met een kleine hottub die graag een externe kachel willen hebben.

Externe kachel 40kW
€795,-

Heeft u een druk leven en wilt u tussendoor toch kunnen genieten van een geweldige hottubsessie? Bestel dan voor uw hottub de externe kachel 40kW van Welvaere. Met behulp van deze kachel kunt u uw hottub snel verwarmen en kunt u dus tussen uw afspraken door nog snel even genieten in de hottub.

externe kachel 35 kW rvs

Externe kachel 40kW
€935,-

Wilt u uw hottub voorzien van een opvallende en stijlvolle externe hot tub kachel? De externe kachel met RVS frontpaneel is dan de kachel voor u. Deze externe hottub kachel is voorzien van een RVS frontpaneel wat zorgt voor het stijlvolle uiterlijk. De rest van de kachel is gemaakt van drie millimeter dik aluminium wat zorgt voor een lange levensduur.

Externe kachel 60kW
€1995,-

Snel uw zwembad opwarmen door middel van een houtgestookte kachel? Zoek niet verder! Deze zwembad kachel heeft een capaciteit/kracht van 60kW en kan uw zwembad dus snel opwarmen. De kachel heeft een zeer goede thermische geleidbaarheid en een lange levensduur.

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 4 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Hottub kachel

Hoe werkt een hottub kachel nu precies? Wat zijn de beste materialen voor een hottub kachel? Wij hebben de informatie uitgebreid op een rij staan. Lees meer ...

Informatie

Wilt u graag wat meer informatie over de hottub en hoe deze werkt? Wij bieden informatie over alles. Lees meer ...

Hottub kachels

Bent u op zoek naar een hottub kachel voor uw hottub? Dan bent u hier op het juiste adres! Wij verkopen verschillende soorten hottub kachels. Wij bieden interne aluminium hottub kachels en externe aluminium hottub kachels. De interne hot tub kachels zijn geschikt voor de kleine gezins hottubs. De externe kachels zijn meer gericht op het verwarmen van de grotere hottubs. De hottub kachel is houtgestookt. Het vuur in de kachel is gemakkelijk aan te steken met aanmaakblokjes en droog hout. De interne kachels kunnnen uw hottub al opwarmen in anderhalf uur! Met deze kachels geniet u dus nog sneller dan tevoren.

Aluminium

Alle hottub kachels van Welvaere zijn gemaakt van 3 mm dik aluminium. Dit materiaal zorgt ervoor dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat zodat u niet onnodig hout stookt. Veel andere bedrijven bieden op dit moment de RVS hottub kachel aan. Aluminium heeft veel voordelen ten opzichten van roestvrijstaal. Aluminium heeft namelijk een veel langere levensduur dan RVS. RVS kan door de combinatie van vocht en hitte toch na 1 jaar al gaan roesten. Voor aluminium is 30 jaar nog maar het begin. Ook is aluminium zeer licht materiaal. Hierdoor is de hottub met interne kachel veel makkelijker te verplaatsen. En als laatste, de aluminium kachel warmt simpelweg sneller op. Een aluminium kachel is een uitstekende keuze voor uw hottub.

Opwarmtijd

De opwarmtijd van uw hottub verschilt met de grootte van uw hottub. Als u een kleine gezin’s hottub hebt voor 4-5 personen met een interne kachel zal het ongeveer anderhalf uur duren. De temperatuur gaat dan van 5 naar 38 graden. De externe kachel warmt uw hottub op met een grote kracht. Bij grotere hottubs 10 persoons hottubs kan de opwarmtijd oplopen naar 2.5 uur. Dit is dan ook de dubbele hoeveelheid water.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier hiernaast in en krijg offerte op maat toegestuurd door onze adviseurs.

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek!

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00