Zelfbouw

Bent u opzoek naar producten om zelf een hottub mee te bouwen? Heeft u zin in een leuk project waar u later nog veel mensen over gaat vertellen? Dan kunt u terecht bij Welvaere. Wij hebben een grote voorraad aan zelfbouwproducten voor hottubs. Met behulp van deze producten en wat handigheidjes kunt u gemakkelijk uw eigen hottub in elkaar zetten. Dit is een leuk project waar u uw creativiteit in kwijt kan. Ook kunt u nog lang nagenieten van dit project. Genieten in een hottub die u zelf gebouwd heeft, er is geen beter gevoel!

Benodigdheden

De basis van uw zelfgebouwde hottub is de hottub kuip. Op Welvaere kunt u verschillende formaten kuipen bestellen. Deze kuipen zijn allemaal zeer geschikt voor het bouwen van uw eigen hottub. Op de kuipen zit een speciale rand waar gemakkelijk de houten plankjes op geschroefd kunnen worden. Ook kunt u een glasvezel ring bestellen bij uw hottub kuip, zodat het schroeven van de plankjes nog makkelijker wordt. Als u van plan bent de hottub kuip in te bouwen of in te graven, dan kunt u het beste een geïsoleerde hottub kuip kopen. Bij deze hottub kuipen zit er een dikke isolatie laag om de kuip, zodat er weinig warmte verloren gaat aan de koude grond. Ook is de kachel belangrijk bij het bouwen van uw eigen hottub. Een interne kachel is aan te raden bij dit soort projecten, omdat dit minder tijd kost. Als u toch graag een externe kachel wilt zult u gaten moeten boren in de hottub kuip en de houtafwerking. Hierdoor komen de slangen van de kachel waar het water doorheen stroomt.

Hottub bouwpakket

Bij Welvaere kunt u ook een volledig hottub bouwpakket bestellen. Met dit hottub bouwpakket heeft u de essentiële onderdelen die nodig zijn bij het bouwen van een hottub. Hierdoor hoeft u zelf niet te kijken naar wat u nodig heeft, maar kunt u met een paar klikken bestellen en deze week nog gaan bouwen! Dat klinkt toch als muziek in uw oren? Het bouwpakket is dan ook de keuze geweest van vele klanten. Deze klanten zijn allemaal zeer blij met hun eigen hottub en zijn zeer trots op hun creatie.

Voor meer informatie over het zelfbouwen van een hottub kunt u hier klikken!

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 4 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
09:00 - 17:00
Gesloten
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
09:00 - 16:00
Gesloten