Zelfbouw hottub

Bent u op zoek naar de juiste onderdelen voor het bouwen van uw eigen hottub? Bij Welvaere helpen wij u graag! Bij ons kunt u losse kuipen, losse kachels en zelfs volledige zelfbouwpakketten aanschaffen.

Zelfbouwpakketten

Bouw uw eigen hottub met de bouwpakketten van Welvaere. Gebruik onze hottub kuipen, kachels en benodigdheden om uw hottub te bouwen zoals u dit voor u ziet!

Bekijken

Hottub Kachels

Een hottub is natuurlijk niks zonder heerlijk warm water. Bij uw eigen creatie hoort een kachel waarmee u uw water kunt opwarmen.

Bekijken

Inbouw Hot tub

Wilt u uw hottub graag inbouwen in bijvoorbeeld uw vlonder? Kijk naar de mogelijkheden van onze losse kuipen en kachels!

Bekijken

Zelf een hottub maken

Bent u opzoek naar producten om zelf een hottub mee te bouwen? Heeft u zin in een leuk project waar u later nog veel mensen over gaat vertellen? Dan kunt u terecht bij Welvaere. Wij hebben een grote voorraad aan zelfbouwpakketten voor hottubs. Met behulp van deze zelfbouwpakketten en wat handigheidjes kunt u gemakkelijk uw eigen hottub in elkaar zetten. Dit is een leuk project waar u uw creativiteit in kwijt kan. Ook kunt u nog lang nagenieten van dit project. Genieten in een hottub die u zelf gebouwd heeft, er is geen beter gevoel!

Benodigdheden

De basis van uw zelfgebouwde hottub is de hottub kuip. Bij Welvaere kunt u verschillende formaten kuipen bestellen. Deze kuipen zijn allemaal geschikt voor het bouwen van uw eigen hottub. Bij de kuipen zit aan de bovenzijde standaard een glasvezelring waar u planken op kunt schroeven. Daarnaast kunt u bij uw kuip nog een glasvezelring kopen zodat u de planken aan de onderkant kunt vastschroeven. Als u van plan bent de hottub kuip in te bouwen of in te graven, dan kunt u het beste een geïsoleerde hottub kuip kopen. Bij deze hottub kuipen zit er een dikke isolatie laag om de kuip, zodat er weinig warmte verloren gaat aan de koude grond. 

Kachel
Ook is de kachel belangrijk bij het bouwen van uw eigen hottub. Een interne kachel is aan te raden bij dit soort projecten, omdat dit minder tijd kost. Als u toch graag een externe kachel wilt zult u gaten moeten boren in de hottub kuip en de houtafwerking. Hierdoor komen de slangen van de kachel waar het water doorheen stroomt. Daarnaast is het belangrijk om de te kijken naar de positie van de kachel. De kachel werkt namelijk door middel van natuurlijke circulatie waarbij de bovenste doorvoer van het water schuin omhoog moet staan om de warmte kwijt te kunnen komen. Wanneer u, uw hottub inbouwt dient hier rekening mee gehouden te worden.

Hottub bouwpakket

Bij Welvaere kunt u ook een volledig hottub bouwpakket bestellen. Met dit hottub bouwpakket heeft u de essentiële onderdelen die nodig zijn bij het bouwen van een hottub. Dat klinkt toch als muziek in uw oren? Deze klanten zijn allemaal zeer blij met hun eigen hottub en zijn zeer trots op hun creatie.

Hottub bouwpakketten bekijken

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
09:00 - 17:00
Op afspraak
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
09:00 - 16:00
Gesloten