Welvaere

Een echte Ducktub hottub van Welvaere

Welvaere brengt je weer naar buiten, met producten die gemaakt zijn voor comfort, ontspanning en gezelligheid! Gratis hottub brochure aanvragen

Waarom een hottub in jouw tuin?

✓ Reconnect met de je familie, natuur en jezelf in deze drukke wereld
✓ Ervaar minder stress en angst
✓ Warm water ontlast 90% van je spieren van hun werk en inspanning
✓ Een prachtige blikvanger in iedere tuin!

Gratis Inspiratie magazine aanvragen
Hottub Ducktub Houtgestookt Datenight Welvaere

Vraag het Welvaere inspiratiemagazine aan!

Ontvang gratis ons digitale magazine vol met informatie over de producten in ons assortiment, de hottub & sauna favorieten, het experience center en nog veel meer. Laat je inspireren!


Het delen van een houtgestookte hottub met je partner, beste vrienden en gezin zorgt voor een heerlijk uniek moment.

Een moment waarin je even stilstaat, geniet van de stilte of een goed gesprek en helemaal tot rust komt. Je geniet niet alleen overdag in een hottub, maar ook tot diep in de nacht blijft het water heerlijk warm.  Een hottub levert plezier voor iedereen. Jong en oud, klein en groot.

Benieuwd naar onze Ducktub hottubs?

Gratis Inspiratie magazine aanvragen
Hottub voor het gezin

Benieuwd geworden naar onze hottubs?

Ontdek welke hottub bij jou past!

Gratis Inspiratie magazine aanvragen
Friends Welvaere hottub ducktubs

Ultieme ontspanning in eigen achtertuin

Jouw tuin hoort een plek van ontspanning te zijn. Een plek om te lachen, te dromen en tot rust te komen. De houtgestookte Ducktub hottub is gebouwd om je tuin te transformeren tot een ruimte voor ultieme ontspanning. 

Zwoele zomerdagen of knusse winterdagen, elke dag is een dag om te genieten van het warme water van de Ducktub hottub en de frisse buitenlucht. Met een hottub van Welvaere ben je verzekerd van comfort, eenvoud en een meesterlijke opwarmtijd. Elke Ducktub wordt met de hand gemaakt, volledig naar jouw wens.

Geef je gezondheid een boost

Na een drukke werkdag of een flinke inspanning is wat extra ontspanning dus echt geen overbodige luxe. Een hottub staat niet alleen leuk in de achtertuin het heeft ook echt een aantal belangrijke voordelen voor je gezondheid:

 • In het warme water van de hottub worden jouw spieren tot 90% ontlast van hun werk en inspanning. Hierdoor kom je geheel tot rust.
 • Ervaar minder stress en angst. Het warme water van de hottub helpt om de stress van een drukke werkdag achter je te laten.
 • De combinatie van warm water en eventuele jets zorgen voor een betere fysieke en emotionele staat.
 • Je slaapt dieper en vaster wanneer je voor het slapen gaan even extra tijd neemt om te ontspannen

Waarom een hottub van Welvaere?

 • Je eigen hottub samenstellen
 • Gaat gegarandeerd tientallen jaren mee
 • Volledig gratis geleverd in NL
 • Bekijk jouw toekomstige hottub in onze showroom
Brochure aanvragen

Uitmuntend comfort 

Uitmuntend comfort, dat is iets wat al onze hottubs bieden. Dat zorgt niet alleen voor een unieke hottub ervaring, maar ook dat je heerlijk kunt ontspannen in het warme water. 

Door de verschillende zittingen is er altijd een model dat uitstekend bij jou past. Op de randen kun je gemakkelijk je nek of arm laten rusten terwijl je je ogen sluit en geniet van de stilte om je heen. Om het comfort nog beter te maken kun je er bij ons voor kiezen om een bubbel- of jetsysteem in te laten bouwen. Hiermee upgrade je jouw hottub naar een uiterst luxe model met extra comfort.

Hottub Ducktub Welvaere Thermohout

Hoogwaardige kwaliteit

De hottub van je dromen wordt volledig gemaakt naar jouw wens in onze werkplaats. Alle modellen zijn gemaakt voor gebruik het hele jaar door. Gebruik hem als verkoeling tijdens een warme zomernacht of tijdens een zeer koude winteravond onder de sterrenhemel. 

De Ducktubs worden gemaakt van verschillende lagen glasvezel versterkt kunststof en beschermende coatings. Materiaal waarmee zeilboten de grootste stormen op zee overleven. Daarnaast gebruiken we natuurlijk FSC gecertificeerd milieuvriendelijk hout. Zo houden we de natuur ook in balans!

Bij Welvaere koop je een hottub volledig gemaakt in Nederland met ultiem comfort, iets dat je niet snel ergens anders tegenkomt!

Ontdek onze houtgestookte hottubs

Buitendouche Stortemmer hottub Ducktub

Veelgestelde vragen

 • Wat is een hottub?

  De naam van een hottub zegt al wat het product letterlijk inhoudt; een warm bad, welke wordt verwarmd met een houtvuur. De hottub kent een lange geschiedenis en komt uit gebieden die dicht bij de Noordpool liggen zoals Scandinavië. Scandinavië is rijk aan natuurlijke warmwaterbronnen. Hier is het idee van de hottub dan ook uit voortgekomen. Lang geleden werden er al houten baden gemaakt die verwarmd werden met een houtkachel. De houtgestookte hottub is een echte traditie geworden in Scandinavië. Sterker nog, in de landen Zweden, Finland en Noorwegen zijn veel mensen op dit moment in bezit van een houtgestookte hottub. Dit authentieke product wordt steeds populairder in de rest van Europa.

 • Hoe snel is het water warm?

  De opwarmtijd van de hottub is afhankelijk van een aantal factoren; De grootte van de Ducktub, eventuele isolatie, de sterkte van de kachel, de buitentemperatuur en de houtsoort die gebruikt wordt voor het stoken.

  In onze kleinste hottub gaat 800 liter water en in onze grootste hottub gaat zo’n 1700 liter water. Gemiddeld genomen moet een hottub met zo’n twee uur al zeker wel een aardige temperatuur hebben. Onze grootste hottub is met 3 uurtjes heerlijk warm.

 • Wat kost een hottub?

  Onze hottubs zijn er in verschillende soorten en maten, variërend in prijs vanaf € 2300,-. Bij onze hottubs zit het verschil in prijs voornamelijk in de afmetingen, extra opties en het type kachel. De kosten voor een hottub zijn afhankelijk van het gekozen model en de daaraan toegevoegde opties.

  Om een goede prijsindicatie te kunnen geven, is het voor ons belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn. Bijvoorbeeld; met hoeveel personen wil je in de hottub? Waarvoor wil je de hottub gebruiken? Mocht je hier nog niet helemaal uit zijn, wij helpen graag bij het vinden van jouw ideale hottub.

 • Wat is de beste hottub temperatuur?

  De ideale hottub temperatuur ligt rond de 38 graden. In de zomer wellicht wat koeler dan in de winter. Wanneer het water warmer wordt dan 40 graden, dan kan dat al leiden tot lichte brandwonden. Houd daarom altijd een thermometer in het water om de temperatuur in de gaten te houden.

 • Hoe werkt een hottubkachel?

  Voordat je begint met stoken is het belangrijk dat het bad gevuld is tot 10 cm onder de rand. Op deze manier is de kachel gevuld met water. Doe je dit niet dan kan de kachel zichzelf niet koelen en gaat deze kapot.

  De beste manier om je kachel te stoken is de Zwitserse manier. De Zwitserse manier zorgt voor de meest efficiënte manier van warmte en brand het langste. Voor het stoken van de hottub is het belangrijk dat je goed stookhout gebruikt dat altijd onbewerkt is. Wanneer je een isolerende cover hebt is het handig om deze op de hottub te laten liggen. Zo verliest het water zijn warmte niet gelijk.

Zo werkt een Ducktub hottub

Het maakt niet uit welke Ducktub hottub jij kiest, het water wordt altijd verwarmd met een houtgestookte kachel. Dit stoken is echt niet moeilijk en iedereen kan het! Gemiddeld is het water in de hottub al met twee uur heerlijk warm. 

Een leuke bijkomstigheid van zo’n houtgestookte hottub is dat je geen torenhoge energierekening krijgt achteraf. Het enige dat je echt nodig hebt is genoeg water en hout om te stoken. Wanneer je de hottub niet gebruikt kost het niets.

Onze hottubs kun je volledig naar jouw wensen samenstellen. Wil je het water er langer in laten zitten dan 1 hottub sessie? Dan installeren wij een filtersysteem in je hottub. Net zoals eventuele jetsystemen of bubbeltjes.

Benieuwd naar onze hottubs?

Bekijk welke hottub perfect bij jou past via de knop!

Brochure aanvragen
Hottub Ducktub feestje Welvaere