De Vikatubs zijn speciaal ontwikkeld voor de mensen die graag op een voordelige manier hun eigen wellness plekje willen creëren in hun achtertuin. Welvaere biedt iedereen graag de mogelijkheid om te zorgen voor hun eigen relaxmomenten.

Vikatubs staan bekend om hun robuuste uiterlijk en simplistische ontwerp. De Vikatub Intern is zeer eenvoudig in gebruik en uitzonderlijk goed schoon te houden. De binnenkuip van deze hottub is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en is daardoor zeer stevig. Daarnaast is dit materiaal met een doek en schoonmaakmiddel schoon te maken, u hoeft geen gekke schoonmaakmiddelen aan te schaffen.

Rust en ontspanning zijn de oplossingen voor dit steeds groter wordende probleem. Vandaar dat Welvaere hier veel aandacht aan besteed. Op een natuurlijke manier uw stress laten verdwijnen en uw rust pakken, dat kan met onze hottubs. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen stukje wellness te creëren in uw eigen achtertuin. Pak die kans en kom eens bij ons langs om te kijken naar de mogelijkheden om zelf uw hottub samen te stellen.

Deze hottub is uitgerust met een lichtgrijze kuip, Douglas hout als afwerking, afvoer, veiligheidshekje en een interne kachel van 25 kW.

Wij maken alleen gebruik van de beste leveranciers. We houden de productie in eigen handen om u een zo breed en divers mogelijk assortiment aan te bieden. Dit zorgt voor de beste kwaliteit en service van Nederland!

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Interne kachel

Binnen in de hottub vindt u een 30kW interne hottub kachel welke gemaakt is van aluminium. Door zijn snelle warmte afgifte aan het water heeft u de hottub binnen anderhalf tot twee uur op temperatuur.

Interne kachel 30 kW

Afwerking

De buitenzijde van de Vikatub Intern is afgewerkt met Douglas hout. Dit geeft de hottub een robuuste uistraling en zijn stevigheid. Het hout kan naar uw eigen wens geschilderd worden of eventueel zo gehouden worden.

douglas hout welvaere hottub
Douglashout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

Opties & Accessoires

Aantal liters

1100

Aantal persoons

4 personen

Hoogte (in cm)

106.5

Breedte (in cm)

174.5

Lengte (in cm)

174.5

Breedte zitvlak (in cm)

29

Hoogte rugleuning (in cm)

68

Houtsoort

Douglas

Kachelsterkte

30 kW

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

 

Bestel een Vikatub

Vul het formulier hiernaast in en bestel direct de Vikatub! Na de bestelling nemen wij direct contact met u op. Het is niet mogelijk om andere accessoires of opties aan de Vikatub toe te voegen. 

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen
* Er zijn geen andere opties mogelijk op de Vikatubs

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek!

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00