Wilt u ontspanning bieden aan uw familie, vrienden en uzelf, dan kan de Vikatub Extern dat voor u verwezenlijken. Creëer met de Vikatub Extern van Welvaere mooie herinneringen en tijden in uw eigen achtertuin.

Biedt de Vikatub Intern te weinig ruimte aan de binnenzijde, dan hebben wij ook nog de Vikatub Extern voor u in de aanbieding. Door het gebruik van een externe hottub kachel is er aan de binnenzijde meer ruimte om te zitten.

De binnenzijde is zoals al onze hottubs vervaardigd uit glasvezelversterkt kunststof. Een materiaal wat zeer bestand is tegen beschadigingen en door de gladde afwerking simpel schoon te maken.

Offerte aanvragen Bekijken in de showroom

Interne kachel

De Vikatub Extern is eenvoudig schoon te houden en gemakkelijk in gebruik. Voor het gebruik vullen met water en daarna kunt u beginnen met stoken. Met behulp van de 30 kW externe hottub kachel kunt u de hottub binnen anderhalf tot twee uur op temperatuur krijgen.

25 kW kachel extern

Externe kachel 30 kW

Afwerking

De buitenzijde van de Vikatub Extern is afgewerkt met Douglas hout.

douglas hout welvaere hottub
Douglashout

Douglas hout komt uit de douglasspar. In Nederland staat het ook wel bekend als Oregon Pine. Voor onze hottubs wordt de roze-bruine kern van de douglasspar gebruikt.


Duurzaamheidsklasse: 3
Levensduur: 10 tot 15 jaar

Opties & Accessoires

Aantal liters
Aantal persoons

4 personen

Hoogte (in cm)

106.5

Breedte (in cm)

174.5

Lengte (in cm)

174.5

Breedte zitvlak (in cm)

29

Hoogte rugleuning (in cm)

68

Houtsoort

Douglas

Kachelsterkte

30 kW

Kuipmateriaal

Glasvezelversterkt kunststof

Bestel een Vikatub

Vul het formulier hiernaast in en bestel direct de Vikatub! Na de bestelling nemen wij direct contact met u op. Het is niet mogelijk om andere accessoires of opties aan de Vikatub toe te voegen. 

Waarom bij Welvaere?

Bezoek inplannen
* Er zijn geen andere opties mogelijk op de Vikatubs

Kom langs in onze hottub showroom!

Onze adviseurs staan 4 dagen per week voor u klaar om te helpen met het vinden van de perfecte hottub. Ook op zaterdag bent u van harte welkom!

Plan uw bezoek!

Adres:
Stationsweg 167B
3771VG, Barneveld, Gelderland

Openingstijden
Dinsdag, donderdag & vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 16:00