Vikatub intern

3 tot 4 personen – 1.5 uur opwarmtijd – 1100 liter

Volledig tot rust komen in uw eigen achtertuin, dat kan met de Vikatub Intern. De voordelige optie om zelf uw eigen wellnessresort te creëren in uw achtertuin. 

€1795,-

Bekijken

Vikatub extern

4 tot 5 personen – 1.5 uur opwarmtijd – 1100 liter

Samen met uw familie of vrienden heerlijk relaxen in uw eigen hottub. De Vikatub Extern is een betaalbare hottub die u veel genot en plezier kan doen beleven. 

€1995

Bekijken

Showroom

Wilt u graag uw toekomstige hottub in het echt bekijken? Dat kan! Kom 4 dagen per week langs in onze showroom in Midden Nederland. Lees meer ...

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

Gesloten
09:00 - 17:00
Gesloten
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00
09:00 - 16:00
Gesloten

Hoe kiest u een hottub?

De juiste hottub kiezen een hele opgave! Wij helpen u graag. Lees meer ...

Goedkope Vikatub hot tub

Wellness en ontspanning in uw eigen achtertuin, te duur? Zeker niet, de goedkope hottub is hier! De Vikatubs zijn voordelige hottubs gebaseerd op onze Nortub en Størntub hot tubs. Wij kregen veel vraag naar hottubs met een kleiner prijskaartje, logisch. Vandaag de dag wordt alles duurder en zijn wellness producten al snel te duur voor de standaardhuishoudens, huishoudens die een stukje wellness veelal juist meer nodig hebben.

Het werd voor ons dan ook een leuke uitdaging om te kijken hoe wij dit probleem konden gaan oplossen. Door bepaalde elementen te ‘lenen’ van onze Nortubs en Størntubs kwamen we al snel op het product idee van de Vikatub Intern en Extern. Relatieve goedkope hottubs welke wel eenvoudig waren, goed schoon te houden en ook nog eens er leuk uitzagen.

Hoe worden ze gebouwd?

De Vikatub Intern en Extern worden net als alle andere hottubs van Welvaere gemaakt in onze eigen werkplaats. Beide modellen delen dezelfde binnenkuip welke gemaakt is van glasvezelversterkt kunststof. Tevens delen beide hottubs dezelfde ombouw van het robuuste Douglas hout. Het hout kunt u laten voor wat het is, of naar uw eigen smaak aanpassen met een lak of verf.

Zowel het interne als het externe model is voorzien van 30kW kachel, voldoende voor de hoeveelheid water wat in deze hottubs gaat. Waar het verschil ligt is de plaatsing van de kachel. De naam doet het al vermoeden bij de Intern zit de kachel in het bad en bij de extern buiten het bad.

Beide hebben zijn voor- en nadelen, maar dat heeft meer met persoonlijke voorkeuren te maken. Wilt u een compacte hottub die weinig ruimte in beslag neemt, dan is de Vikatub Intern een goede keuze. Heeft u liever wat meer ruimte voor familie en/of vrienden, dan biedt de Vikatub Extern de oplossing.