Bekend van tv: De tweepersoons hottub, Ducktub Ovalti

Samen tot rust komen na een lange werkdag? Geniet met z’n tweeën van het heerlijk warme water en de quality time samen. De Ducktub Ovalti is bijzonder geschikt voor kleine ruimtes en knus gezelschap.  De compacte ovale hottub biedt uitstekend comfort voor twee personen.

Quality Time outdoors

Bij Welvaere willen we je weer naar buiten brengen. De kalmte van de natuur op je in laten werken. Stilte vinden in het knetteren van brandend hout. Ontspanning en gezelligheid in de buitenlucht. Quality time met z’n tweeën, gewoon in je achtertuin.

Tweepersoons hottub Welvaere

De tweepersoons hottub

De hottub is een houtgestookt buitenbad dat zijn oorsprong vindt in Scandinavië en werd vooral gebruikt om warm te blijven met koude temperaturen. Tegenwoordig worden hottubs overal gebruikt. In het warme water van de hottub worden de spieren tot 90% ontlast van hun werk en inspanning. Hierdoor kan het gehele lichaam tot rust komen!

Ducktub Ovalti

Onze Ducktub Ovalti is de perfecte hottub voor twee personen. De ovale hottub heeft twee ergonomische zitplaatsen tegenover elkaar en neemt weinig ruimte in.

Net als al onze hottubs, wordt de Ducktub Ovalti verwarmd door een houtgestookte kachel. De tweepersoons hottub heeft een inhoud van 800 liter water en is daardoor binnen anderhalf uur opgewarmd. Als deze eenmaal is opgewarmd is bijstoken bijna niet meer nodig. Dus tijd om te ontspannen!

 

De voordelen van deze tweepersoons hot tub

  • Binnen 1,5 uur volledig opgewarmd.
  • Compacte omvang, neemt weinig ruimte in.
  • Perfect voor een romantisch avondje.
Ducktub hottub productie

Zelf samenstellen

Iedereen heeft andere wensen, daarom maken we de Ducktubs hottubs zelf in onze werkplaats. Er zijn een aantal extra opties te kiezen die de hottub een luxe uitstraling geeft. Onze gespecialiseerde timmermannen produceren de hottub precies met alle opties die jij gekozen hebt.

Onze serveertips

Voor een romantisch ‘Quality Time’ avondje met z’n tweeën kunnen deze ingrediënten natuurlijk niet ontbreken.

  • Een glaasje bubbels voor twee.
  • Kaarsjes of lichtjes rondom de hottub.
  • Ontspannende muziek.
  • Watertemperatuur van 39 – 40°C.

Gezien op TV?

Komt deze hottub jou bekend voor? Dat zou goed kunnen. In het datingprogramma, ‘Lang leve de liefde’ op SBS6, genieten singles met hun date in onze Ducktub Ovalti.

tabitha
30 jan 2020
Geschreven door tabitha
Wellness Expert